Kuinka päästä eroon miesten tummista piireistä silmien alla? | Tyylit elämässä

Silmien alla olevat tummat silmät ovat merkki terveysongelmista. Oletko miehet huolissaan tummista piireistä ja pussista silmiesi alla? Haluatko pysyvän ratkaisun siihen, miten päästä eroon miesten tummista piireistä? Seuraavassa on muutamia 9 parhaista menetelmistä ihmisen opasta käsittelemään tummia piirejä silmiesi alla.

Tässä käytetyt ainesosat ovat täysin kasviperäisiä eikä niissä ole haitallisia kemikaaleja. Lisäksi sinulla ei ole keinotekoisia ainesosia, kuten värejä tai säilöntäaineita.

Etusivu korjaustoimenpiteet päästä eroon tummista piireistä silmien alla miehille:

Löydämme täältä mainituilla luonnollisilla korjaustoimenpiteillä poistaaksesi tummat silmät miesten silmät.

1. Hieronta manteliöljyllä:

Hieronta with Almond Oil To Remove Dark Circles Under Eyes men

Ota muutama pisara manteliöljyä kulhoon ja pistä sormenpäsi siihen. Anna lempeitä hieromalleja silmiesi ympärille pyöreässä liikkeessä noin 15-20 minuuttia. Jätä sitten manteliöljy iholle yön yli ja pese se seuraavana aamuna. Löydät tummat piireät katoavat 7 päivän sisällä.

2. Kamomilla tee Jääpalat:

Kuinka päästä eroon miesten tummista piireistä silmien alla? | Tyylit elämässä

Valmista kamomilla-tee Pura ja laita se jääpalakoteloihin ja säilytä kylmässä. Nyt sinulla on nämä jääkuutioita, joita voit vaihtoehtoisesti käyttää hoitamaan tummia silmänne. Aloita yksinkertaisella hieronnalla ympärillesi noin 2 minuutin ajan. Voit tehdä sen kahdesti tai kolmesti päivässä.

3. Jogurtti ja sitruunamehuinen maski:

Jogurtti and Lemon Juice Mask

Ota tarvittava jogurtti ja sekoita sitruunamehulla. Levitä tämä tahna silmien ympärille hieromalla sitä 10 minuuttia. Jätä pakkaus kuivumaan vielä 10 minuuttia. Pese pois kokonaan lämpimällä vedellä.

4. Kurkkuviipaleet ja kurkkujuusto:

Kurkku Slices and Cucumber Juice

Valmista tuoretta kurkkulehua ja käytä väriaine silmiesi ympärille. Ota kaksi siivuja kurkkua ja lepää se silmien yli. Jätä se yön yli. Pese kasvosi seuraavana aamuna. Tee se päivittäin poistaaksesi silmien tummat silmät miehille saadakseen paremman tuloksen viikossa.

5. Smashed Apple kanssa maitoa:

Kännissä Apple with Milk

Omenat ovat niitä, joilla on eniten vitamiinia. Se toimii myös parhaiten tummille piireille. Ota pieni määrä murskattua Applen mukana tuoretta maitoa. Levitä tämä sileä tahna silmien ympärillä oleviin alueisiin. Anna lempeä hieronta. Pese pois, kun se kuivuu.

6. Tomaatti-kurkuma Pack sitruunamehu Gram-jauho:

Tomaatti-kurkuma Pack lemon Juice Gram Flour

Hanki tasavertaiset toimenpiteet tomaattimassasta, kurkumaisesta jauheesta ja grammauhoista. Sekoita ainesosat muutama pisara sitruunamehua muodostamaan tahna. Levitä seos tummien silmien alla. Anna sen kuivua 10 minuuttia. Pyyhi märällä puuvillakankaalla. Toista tämä miesten tumma ympyrähoito kolme kertaa viikossa.

Katso lisää: Face pakkaukset tummille ympyröille silmien alla

7. Vihreä teepuute:

Vihreä Tea Extract Treatment

Valmista tuoretta vihreää teetä ja anna sen jäähtyä. Jäähdytä se säilyttämään. Kaada muutama tippa puuvillapalloon ja levitä sitä tumman piireissä. Jätä yöksi. Pese pois seuraavana aamuna. Voit myös toistaa sitä 2 tai 3 kertaa päivässä koko viikon ajan.

8. Perunanmehun sovellus:

Peruna Juice Application

Perunat ovat hyvin tunnettuja anti-tan ominaisuuksistaan ​​tummilla piireillä. Hanki jonkin verran perunamehua ja käytä sitä tummien silmien alla. Jätä se yön yli. Puhdista kasvosi nukkumisen jälkeen. Käytä sitä päivittäin, jotta saat parhaan tuloksen tummalla silmäympyrän hoidolla.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot Dark Eye Circle hoitoon

9. Rose Water Treatment:

Ruusu Water Treatment

Ota tarvittava määrä ruusuvesiuutetta, joka on helposti saatavilla markkinoilla. Levitä sitä tummille silmänräpäleille käyttäen puuvillapalloa. Jätä se yön yli. Pese kasvosi seuraavana päivänä. Voit käyttää sitä koko päivän monta kertaa, noin 2 viikkoa. Päästä eroon tummista piireistä miehille, jotka aiheutuvat pigmentaatiosta.

Kotitekoisia pakkauksia ja väriainepohjaisia ​​hoitoja kuvataan lyhyesti, jotta kaikki miehillä, joilla on vaihteleva ihon tyyppi, voivat hyödyntää sitä. Hyvä ruokavalion ja elämäntavan lisäksi voit käyttää jotain edellä kuvatusta sopivasta kohtelusta, jotta pääset eroon tummista silmän silmistä hyvien miesten terveyttä käyttämällä. Jatka näitä miehiä pimeään silmän ympyrän hoitoon, säännöllisesti epäonnistumatta. Tästä lähtien voit nähdä näkyvästi parhaan tuloksen.

Katso lisää: Kuinka poistaa tummat ympyrät silmien alla

Leave A Comment

30 − = 22