Kuinka päästä eroon hikoista Pimples? | Tyylit elämässä

Pytkimet ovat aina huolta kaikille, koska se ei vain näytä silmiä kasvoilta, mutta se osoittaa, että jotain ei ole oikein järjestelmän kanssa. Lämpö on tärkein syy yleisimpiä pimplejä ja johtuen lämpöä pimples yleensä levitä helposti. Pimples ovat ärsyttäviä ja ärsyttää ihoa polttamalla ja vahingoittamalla silloin, kun ne kasvavat liian suureksi. Pimples myös näyttävät täydellisiltä sosiaalisilta ja pakottavat ihmiset pysymään kotonaan, kunnes pimples häviävät. Vaikka pimples ovat herättäneet hiki on edelleen erittäin helppo päästä eroon, jos tiedät oikealla tavalla miten.

Kuinka päästä eroon hikoista Pimples:

On olemassa muutamia suuria kotiin korjaustoimenpiteitä eroon hikoja pimples, jotka ovat taloudellisia ja helppo löytää. Nämä kodin korjaustoimenpiteet ovat erittäin tehokkaita taistelussa hiki pimples ja annetaan yksityiskohtaisesti alla-

hiki acne pimple

Leivonnan sooda naamio:

Leivinjahiomakakku on paras tapa hoitaa hikoja pimples iholla käyttämällä leivinjauhetta. Tehdäksesi leivontaan sooda naamio, kaikki mitä tarvitset on leivontaan sooda ja vesi. Ensinnäkin tarvitset hyvän määrän leivinjauhetta, jonka täytyy sekoittaa lähes yhtä paljon vettä niin, että seos on paksu. Levitä tämä seos kasvosi päälle ja odota 20 minuuttia. Pese seos sitten puhtaalla vedellä ja kuivaa kasvosi. Toista tämä prosessi kahdesti viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Katso lisää: Miten hallita hormonihygienia

Ole varovainen:

Leivontaan sooda voi aiheuttaa silmän tai ihon polttaa ajoittain, joten ole varovainen, aina testaa ratkaisu kädet ennen käyttöä siten, että voit olla varovainen aina. Leivinuumassa ei ole pysyviä tai pysyviä vaikutuksia kehoon, joten voit käyttää sitä vähemmän huolta. Yritä pitää silmäsi suljettuna kaikkina aikoina niin, että leivinjauhot eivät pääse, mikä aiheuttaa polttamisen ja ärsytyksen, mikä on ei-toivottu tekijä yritettäessä päästä eroon hikoja pimples.

A-vitamiini:

A-vitamiini tunnetaan hyvin hikoja pimples, ja on monien ihonhoitajien määräänyt vuosien varrella torjumaan tätä pysyvää ihon ongelma. Pimples aiheuttavat tietyn määrän kivennäisaineita iholla ja kehossasi, ja A-vitamiini auttaa estämään sen lisäämällä ihosi solujen kestävyyttä ja myös jäähdyttämällä kehoa, joka mikäli kuumennetaan syyn hikoilupetjuja. A-vitamiinia voi nauttia suoraan lääkärin määräämän lääkityksen avulla tai sitä voidaan käyttää hedelmien ja vihannesten kautta. Hyvin tunnettu hedelmä, joka sisältää runsaasti A-vitamiinia, ovat omenat, jotka kuluttavat päivittäin omenat, auttavat sinua torjumaan pimpelejä.

Katso lisää: Goose Pimple

Omega-3 rasvahapot:

Tämä on hieno tapa taistella hikoilun pimples nopeasti. Rasvahapot auttavat torjumaan ylimääräistä happoa kehoon kehossasi ja auttaa murtamaan ylimääräisen rasvan muodostumisen, mikä puolestaan ​​auttaa ehkäisemään pimpeleiden muodostumista. Omega-3-rasvahapot ovat saatavilla lääketieteellisessä muodossa ja ne voidaan määrätä lääkärin ammattilaisille ja ne ovat saatavana myös sellaisissa kaloissa, jotka ovat luonnollisia omega-3-muotoisia. Syödä hyvää kalamäärää joka viikko nauttimalla omega-3, joka puolestaan ​​auttaa sinua taistelemaan hikoilua vastaan.

Paljon vettä:

Kokeile ja juo vähintään 2-3 litraa vettä päivässä, joka on täydellinen tapa taistella hikoja pimples. Hiki pimples aiheuttavat kehon lämpöä kehossa, jonka vesi voi auttaa estämään, kun kulutetaan. Mitä puhtaampaa pidät vatsasi, sitä parempi se on.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon pimples päänahan

Leave A Comment

40 − 35 =