Kuinka lisätä korkeus 3-6 tuumaa?

Millä tavalla to Increase Height By 3 to 6 Inches

Hyvä korkeus on erittäin toivottava ominaisuus miehillä ja naisilla. Vaikka suurin osa tekijöistä, kuten: Kasvuhormonit, perinnölliset taipumukset jne., Jotka määräävät henkilön korkeus eivät ole hallinnassa, on olemassa tiettyjä tekijöitä, kuten ruokatottumukset, elämäntapa ja liikunta, jolla voi olla merkitystä korkeuden määrittämisessä. Jopa 18-vuotiaiden jälkeen on olemassa tiettyjä asioita, joita voit varmasti lisätä korkeuttaan 3-6 tuumaa, mutta voit ehdottomasti panostaa tähän ylimääräiseen työhön ja tuloksia voi nähdä vain harjoituksen jälkeen säännöllisesti useita kuukausia. Ei ole nopeaa korjata tapa lisätä korkeutta.

1. Ruokavalio ja ravitsemus:

Ruokavalio and nutrition

• Ensinnäkin on erittäin tärkeää, että käytät hyvin tasapainoista ruokavaliota, jolla on riittävä ja oikeassa suhteessa proteiinien, vitamiinien, hiilihydraattien ja kivennäisaineiden annokset ruumiinpainon ja nykyisen korkeuden mukaan. On parasta neuvotella ravitsemusterapeutin kanssa tästä.

• Korkeuden nostamiseksi ruokavaliosi tulisi olla erityisen runsaasti proteiineja ja kalsiumia. Proteiinit tunnetaan myös kehonrakennuskappaleina ja auttavat kehon kehittymisessä ja uusien kudosten kehittymisessä, mikä on erittäin tärkeä rooli korkeuden kasvaessa. Proteiinit puolestaan ​​koostuvat aminohapoista, joista monet ovat välttämättömiä ihmisen kasvuhormonin asianmukaisten tasojen stimuloimisessa ja ylläpitämisessä elimistössä. Käytä proteiinipitoisia elintarvikkeita, kuten soijapapuja, soijamääriä, pulloja, linssia ja juustoa.

• Kalsium taas antaa voimakkaampia luita. Kaikki maitotuotteet, munat, Broccolli jne. Ovat hyviä kalsiumlähteitä.

• Voit kuulla terveydenhuollon neuvonantajasi ja ottaa mielipiteesi Protein-ravisteluista, multi-vitamiinikapseleista ja kivennäisaineista (erityisesti kalsiumista, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja fosforia)..

2. Harjoittelu ja harjoitukset:

Suorittaa Exercises

Voit vahvistaa lihaksia sekä pumpata hormoneja hemmottelemalla oikea rutiini päivittäin vähintään 30-40 minuuttia.

• Kaikki venytystyökaluista, jotka työntävät kohotuksia istumaan, voidaan ottaa mukaan kouluttajan alle. Venyttely on erinomainen tapa vapauttaa ja lievittää kaikki kehon jännitykset kehon lihaksissa, ja se on osoittautunut hyödylliseksi niille, jotka yrittävät saada jonkin verran korkeutta. Erilaisia ​​venytystyökaluja ovat: kobra-venytys, kierteet ja perusjalan venytykset. Uinti ja hyppääminen köydestä ovat hieno tapa venyttää. Voit myös ottaa joitain roikkuharjoituksia, kuten lapset tekevät viidakon kuntosalilla. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa kick-box-luokkien. Seuraavassa kuvataan tiettyjä ripustustekniikoita, jotka saattavat olla hyödyllisiä:

Katso lisää:  Onko hyppäämällä hyvää lisääntyvälle korkeudelle

• Voit käyttää ripustuspalkkia ripustaa kädet. Tee tämä ainakin viisi minuuttia päivässä. Voit lisätä kestoa kestävyyden kasvaessa. Voit myös parantaa venytystä kääntämällä edestakaisin palkista. Jos lapsilla on aikuisten valvontaa, on suositeltavaa välttää vammoja.

• Jos olet jooga, voit myös harjoitella Surya namaskar tai auringon tervehdys jokapäiväistä. Surya namaskar koostuu periaatteessa sarjasta 12 asentoa rytmissä, jotka auttavat kehon lihaksia venyttämään ja vahvistamaan kaikkia kehon lihaksia. Tietyt yogaasaanit kuten Trikonasana (Triangle Pose), Reverse kolmio asana, Sukhasana, Talasana, Adhomukha Savasana jne. Auttavat saavuttamaan jonkin verran korkeutta venyttämällä ja lisäämällä kasvuhormonin tuotantoa kehossa.

• Ota osaa urheiluun kuten: Sulkapallo, tennis, lentopallo ja koripallo aktivoitumaan. Tällaiset pelit ovat hauskoja sekä luonnollinen muoto venyttely harjoittelu.

• Harjoittele juoksu tai sprintti. Olette nähneet, että atheletteillä on usein erittäin hyvät korkeudet, sillä käynnissä stimuloi kasvuhormonien tuotantoa. Myös sprintti suurilla nopeuksilla aiheuttaa hyvin pieniä mikro-murtumia pitkissä luissa. Nämä murtumat parantavat sitten hyvää ruokavaliota, lepoa ja kehon luonnollista taipumusta parantua itseensä, aiheuttaen luut uudelleen remontin avulla.

Katso lisää:  Lisäykset korkeuden nostamiseen

3. Elämäntapamuutokset:

Lifestyle Changes

• Vältä myöhäisillan tai myöhäisillan televisio-ohjelmia ja anna itsellesi runsaasti aikaa levätä yöllä. Hyvän yön nukkuminen vähintään 6-8 tuntia peräkkäin on tärkeää hyvän korkeuden saavuttamiseksi sekä yleisen terveyden kannalta. Nukkumisen aikana vapautuu hyviä kasvuhormonin annoksia ja myös kehon tila kytkeytyy puolustavaan regeneratiiviseen ja korjaavaan.

• Lopeta epäterveelliset tottumukset, kuten tupakointi ja alkoholin käyttö, sillä ne vaikuttavat haitallisesti ensisijaiseen kasvuun.

• Istua auringon alla 15 minuuttia päivässä, mieluiten varhain aamulla, jotta voit nauttia hieman D-vitamiinia. Aamuisin UV-säteilymäärä on vähintään.

Katso lisää:  Onko Yoko Height Increaser tehokas

• Tee se tapana istua oikeassa asennossa. Istu selkäsi suoralla ja olkapäät, ulospäin. Mahdollisuuksien mukaan, istuessasi, pidä reidet rinnakkain lattian lattian ja jalustan pohjan kanssa. Pidä niskasi ja pääsi hyvin kohdakkain.

• Häiritse ateriasi pienempiin osiin ja ota 5-6 pienempää ateriaa kolmen raskaan aterian sijaan. Tämä on välttämätöntä tehostaa aineenvaihduntaa.

• Käy lääkärisi kanssa estämään kasvuhormoni, aivolisäkkeen tai kilpirauhan toimintahäiriö alkuvaiheessa, jos koet, että korkeus ei ole riittävästi kasvanut teini-ikäisten aikana.

• Säilyttää ihanteellinen paino, koska ylimääräinen paino pakkasi selkärankaisesi levyjä, jolloin korkeus nousee lyhyemmäksi kuin mitä oikeastaan ​​pitäisi.

Jos mikään edellä mainituista töistä ei ole monta synteettistä hormonihoitoa, joka väittää lisäävän korkeutta. Näillä on kuitenkin usein monia haittavaikutuksia, ja niitä on syytä käsitellä vasta sen jälkeen, kun olet keskustellut kaikista etuja ja haittoja endokrinologin kanssa. Jotkut luuopetuksen muodot saattavat auttaa kasvattamaan korkeutta. Leikkaus on ehdottomasti kallista ja tuskallista, mutta saavutetut tulokset ovat tuntuvia.

Toivon, että artikkeli on hyödyllinen ja hyödyttää sitä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4

Leave A Comment

− 2 = 3