Kuinka lisätä korkeus 21: n jälkeen luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Pitkät ja älykkäät ovat toive, jota kaikki naiset ja miehet tekevät. Monet meistä on siunattu hyvän korkeuden ja ihanteellisen painon mukaan, joka luonnollisesti lisää omaa ulkonäköään. Kuitenkin useammasta kuin yhdestä syystä on monia, jotka eivät pysty saavuttamaan hyvää korkeutta. Riippumatta siitä, miksi syyt ovat lyhyitä korotuksia, on olemassa muutamia asioita, joihin voit aina päästä hyvään korkeuteen.

Millä tavalla to Increase Height After 21 Years

Kun etsit keinoja korotuksen lisäämiseksi, ensimmäiset vaihtoehdot, jotka takaavat korkeuden nousun, ovat pillereitä ja lääkkeitä, jotka ovat helposti saatavilla markkinoilla. Nämä ovat pikakuvakkeita, mutta eivät todellakaan turvallisia. Luettelossa on muutamia hitaita mutta turvallisia muutoksia, joita voit tuoda päivittäiseen rutiiniin, joka voi auttaa sinua saamaan muutaman tuumaa.

Kuinka lisätä korkeus 21 vuoden jälkeen:

1. syödä terveellistä:

Syödä Healthy

Kehon kasvaessa on tärkeää syödä terveellisiä elintarvikkeita, joissa on runsaasti rautaa, mangaania, sinkkiä, fosforia ja kalsiumia. Tämä auttaa kehoa ja lihaksia imemään välttämättömiä ravintoaineita ruoasta, jota se kuluttaa ja pitää kehon kunnossa.

2. nukkua nukkumaan:

nukkua proper

On välttämätöntä olla aktiivinen päivittäisessä rutiinissasi ja yhtä tärkeää antaa sille levätä. Hanki hyvä nukkua yöllä vähintään 8 tuntia auttamaan kehoa itse korjata ja saada veloituksetta seuraavana päivänä. Kasvohormoneja syntyy myös ihmiskehossa, kun se nukkuu, joten uni ja oikea lepo ovat olennaisen tärkeitä.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeutta iässä 20

3 Tasapainoisen ruoan rutiininomaisuus:

Suurin osa nuorista ei syödä kunnolla, koska he ovat tietoisia siitä, että he asettavat ylimääräistä painoa. On tärkeää, että he tietävät, että syöminen säännöllisesti säännöllisin väliajoin, kun aamiainen on raskain ateria päivällä, on välttämätöntä pitää keho sovi ja kasvaa.

4. Harjoitus:

Kuinka lisätä korkeus 21: n jälkeen luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Liikunnan muotoja voivat olla jooga, meditaatio, harjoittelu, voimistelu, uinti, tanssiminen tai kaikenlaisen urheilun antaminen säännöllisesti. Tämä pitää lihakset aktiivisena ja auttaa lisäämään korkeutta. Voit myös ohittaa, roikkua baarista, seisomaan varpaisi jne., Jotta voit lisätä korkeutta.

5. Säilytä paino:

Kuinka lisätä korkeus 21: n jälkeen luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Poikia ja tyttöjä, jotka ovat ylipainoisia kasvu-ikäisillä, on vaikeaa saavuttaa hyvä korkeus. On välttämätöntä säilyttää ihanteellinen paino ja estää liikalihavuus, koska se estää korkeuden kasvua. Tämä on hyvin yksinkertainen prosessi; sinun tarvitsee vain pitää terveellinen syöminen ja nukkumisrutiini.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeutta 25

6 juoda runsaasti vettä:

Juoda Loads of Water

Juomalla runsaalla vedellä on monia etuja. Ensinnäkin se pitää kehon tuoreena huuhtelemalla myrkkyjä; toiseksi se pitää elimet sopivana, etenkin ruoansulatuskanavana, mikä edistää elimistön olennaisten ravintoaineiden imeytymistä. Tämä on myös edullista korkeuden kasvulle.

7 Säilytä asianmukainen asento:

On vältettävä liian suurta painetta selkärankaan. Tämä voidaan tehdä ylläpitämällä kunnollisia istumapaikkoja ja nukkumisasentoja. Hylkääminen ja taipuminen estää korkeuden kasvua, koska se painaa vääriä paikkoja selässä ja muissa kehon osissa.

8 Vältä juomista ja tupakoinnista:

välttää-alkoholi-ja-tupakka

Nuoruuden aikana on normaalia, että ihmiset pääsevät tottumuksiin, kuten juominen, tupakointi ja huumeet näyttävät viileinä vertaisryhmien keskuudessa. Kuitenkin he eivät ymmärrä, että tämä estää kehon oikean kasvun ja on yksi syy alhaisen korkeuden ja painon, jota he eivät halua.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeutta 22

Näiden lisäksi on olemassa monia muita tapoja, joilla korkeus kasvaa jopa 21 vuoden kuluttua, mikä on 100 prosentin onnistumisaste. Nämä eivät kuitenkaan ole luonnollisia tapoja, ja ne edellyttävät terveydentilaa täydentävän terveydenhuollon täydennystä ja leikkausta. Heillä saattaa olla sivuvaikutuksia myös myöhempinä vuosina. Edellä mainitut menetelmät voivat olla hitaita, mutta ne ovat luonnollisia tapoja saada hyvä korkeus myös 21: n jälkeen.

Kuvat Lähde: Shutterstock.

Leave A Comment

48 − = 47