Kuinka korvata hilseily kulmakarvojen ja silmäripsien

Monet ihmiset kärsivät hilseongelmista silmän alueella. Blepharitis on yleinen sairaus. Seborrhea-dermatiitti on toinen hyvin tunnettu hiutaleiden ongelma, joka voi esiintyä alueella, nenän sivuilla pistorasioissa ja myös ripsien ja kulmien yli. Tämä voi johtua useista syistä. Yleisimpiä ovat epähygieniset olosuhteet ja myös muut tukkeutuneet lika- ja malmivasteet.

hilse in eyebrows

Hilseen hoito kulmakarvojen ja silmäripsien hoidossa:

Tässä on luettelo 6 suositeltavasta tavasta välttää ja hoitaa hilseen kulmakarvojen ja silmäripsien.

1. Lievä puhdistusaineet:

Maitospusseja tai vauvan shampooja voidaan käyttää paitsi pesemään myös kasvot.

2. Apteekit:

Yleensä käytetään ketokonatsolia ja sinkkipyritia sisältäviä saippuoita, joita voidaan käyttää. Kuitenkin henkilön on oltava varovainen niin, että ärsytystä ei ole, ja veden on oltava puhdasta.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon kosteasta hilseestä

3. Ota yhteys Eye Doctor:

Silmälääkärin neuvot voivat olla hyödyllisiä näissä olosuhteissa. Voidaan antaa tiettyjä pisaroita tai muita paikallisia voiteita, joita voidaan antaa.

4. Terveellinen ruokavalio, joka sisältää riittävät ravintoaineet:

Terveellisellä ruokavaliolla on usein asianmukainen rooli yleisessä terveydentilassa. Tämä voi myös parantaa bakteeri-infektioiden tai sisäelinten liiallisten eritysongelmien ongelmia. Myös hormonaalinen epätasapaino saattaa aiheuttaa näitä ongelmia, ja siksi jos ruokavalio on asianmukaisesti pidetty tarpeeksi vettä ja nesteytystä sekä myös hedelmiä ja ravintoaineita, henkilö voi päästä eroon näistä ongelmista. Usein unen ja stressin puute voi aiheuttaa näitä ongelmia. Lääkäreitä on kuultava, jotta he voivat tietää potilaan yleisen terveydentilan.

Katso lisää: Hilseet kasvohoitoihin

5. Pidä asianmukainen hygienia:

Jos henkilöllä ei ole vakavia ongelmia, jotka ovat sisäisiä ja joilla on säännöllinen ruokavalio säännöllisesti, kuivuuden syy voi olla syynä epäasialliseen hygieniaan. Tämä on jotain, jota usein tarkastellaan säännöllisesti. Monet ihmiset eivät edes pestä kasvoja säännöllisesti. Siksi jos tämä on tehty oikein, bakteeri-infektiot voivat vähentyä.

6. manteliöljy:

Tämä on erittäin tehokas keino käsitellä kulmakarvojen hilse. Tämä voidaan helposti tehdä. Ei myöskään ole tarvetta lämmittää tätä. Henkilö voi ottaa korvaan tai rullaa puuvillaa puhdistustangon kärkeen varmistaen, että ei ole tappiopää, eikä tämä aiheuta ärsytystä alueelle. Sitten tämä voidaan upottaa manteliöljyksi ja sitten sitä voidaan hieman levittää alueille. Tämä voidaan tehdä säännöllisesti. Tämä on kuitenkin pestävä 6 tunnin välein tai seuraavana päivänä joidenkin kasvopesuilla. Jos tämä johtaa yöpymään kertyneeseen, niin enemmän hiukkasista voi saada talletusta, joka voi olla vaarallista.

Katso lisää: Korjaa krooninen hilse

Vinkkejä ja varotoimia hoitaa hilseessä kulmakarvat:-

  • Älä käytä minkäänlaisia ​​itsehoitolääkkeitä, koska se voi aiheuttaa vaikeita näköongelmia.
  • Joitakin silmätippoja voidaan käyttää, joita lääkärit suosittelevat.
  • Sitruunamehu on tavanomainen hoito tästä ongelmasta, mutta tätä ei pidä käyttää, koska se voi aiheuttaa vakavia ärsytyksiä.
  • Lämminvettä puuvillapinnoitteita voidaan levittää koko alueella säännöllisesti ja myös erilaisia ​​anti-septisiä nesteitä voidaan käyttää. Niitä tulee laimentaa ja niitä ei saa käyttää raskaasti tiivistetyissä muodoissa, koska ne voivat aiheuttaa vakavaa ärsytystä.
  • Sinkkiä, joka sisältää pyritorionisinkkiä, ihmiset eivät saa käyttää tätä silmät auki, myös tämä pitäisi heti huuhdella, jos välittömästi ärsyttää. Veden raskas roiskeita on käytettävä, jotta poistettaisiin kokonaan saippuoiden jäljet. Jos ärsytys jatkuu, lääkäriä on kuultava.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

41 − = 35