Kuinka käyttää vihreää teetä iholle? | Tyylit elämässä

Vihreä tee! Kyllä, kuuletko koskaan vihreän teen ihon edut? Jos ei, niin tämä artikkeli voi auttaa sinua. Juoda kuumaa juomaa välittömästi tuo rauhallisen viisauden innoissaan päivään. Tiedät kuitenkin, että se parantaa kauneutta? Jos kärsit kaikista ihosairauksista, kokeile vihreää teetä. Vihreällä teellä on lukuisia antioksidantteja, jotka hyötyvät kehosta monin tavoin ja joita voidaan silti käyttää hoitamaan aknea. Vihreä tee paranee yleisesti terveydestä sekä ihon ja hiusten ilmeen vuosisatojen ajan. Sisältää antioksidantteja sekä anti-ikääntymistä ja tulehduksen vastaista ominaisuutta. Tee on yksi vaikutusvaltaisimmista päivittäistavarakaupoista, joita voidaan käyttää paikallisesti.

vihreä tea for skin

Kuinka käyttää vihreää teetä iholle:

• Kuinka käyttää vihreää teetä silmille:

 • Jäähdytä mukulasi vihreää teetä jääkaapissa.
 • Upota 2 puuvillaa palloja viileässä teessä ja aseta ne tukkeutuneisiin silmäluomiisi.
 • Istu alas ja lepää 10-15 minuuttia.
 • Valinnan tavoin voit vaihtaa puuvillapalloja jäädyttämiseen ja käyttää teepussia.

• Kuinka käyttää vihreää teetä väriaineeseen:

 • Jyrkkä 5 rkl vihreää teetä ja 1 teelusikallinen mintunlehtiä kiehuvaan veteen.
 • Annetaan infuusioputki vähintään 10 minuuttia sen jälkeen, kun kantoa ja anna jäähtyä täysin ennen märkää vettä lasikannulle.
 • Tällä hetkellä voit myös liottaa puuvillaisia ​​tyynyjä tähän ruiskutukseen tai kaataa se ruiskupulloon, josta puhaltaa kasvosi 2-3 kertaa päivässä.

• Kuinka käyttää vihreää teetä höyrypeitteelle:

 • Tee vihreää teetä höyryä kasvojen.
 • Kiehde vettä ja laske se sitten erinomaiseen kulhoon.
 • Hanki vihreä teepussi, leikkaa se auki ja paljastaa täytön kuumaan veteen.
 • Hanki pyyhe ja laita se pään päälle.
 • Sen jälkeen käyrä kulhoon, varmistaaksesi, että kasvosi ei ole kovin lähellä vettä, sulkeutuu kuitenkin riittävän höyryn tunnistamiseksi.
 • Odota vain 5 minuuttia.

• Kuinka käyttää vihreää teetä kasvoille:

 • Ensimmäinen sekoita 3 rkl täytettyä rasvaa jogurtti 1 rkl. jauhettuja vihreitä teelehtiä.
 • Smear kasvot 20 minuuttia, sen jälkeen pestä hyvin.

• Kuinka käyttää vihreää teetä kasvojen puhdistukseen:

Se poistaa lian ja epäpuhtaudet huokosilta.

 • Sekoita 1 rkl kuivaa jauhettua vihreää teetä lähtee riittävän hunajaa luoden kiinteä tahna.
 • Sekoita tämä tahna kaikki kasvosi yläpuolella ja anna sen iholle 10-15 minuuttia.
 • Tämän jälkeen hankaa hankaus pyörimisliikkeillä sormenpäilläsi, huuhtele ylijäämä lämpimällä vedellä.

Hyödyt vihreästä teestä iholle:

Alhaalla me olimme antaneet erilaiset edut vihreästä teestä iholle.

1. Vähennä Puffy Eyes Plus Dark Under-Eye -piirejä:

Vihreässä teessä oleva kofeiini hyödyttää ihon alle tulevien verisuonten kutistumista ja hämärtää pimeyden silmän alueella. Vihreä tee sisältää K-vitamiinia, joka on vahvistettu ainesosa taistelussa tumman ympyrän vieressä ja tuhlatut silmät.

2. Auttaa Tan-iholle:

"Hiusten värjäämiseen" liittyvällä tavalla, rypistelemällä kehossasi mustalla teekalla kastetulla sienellä, muuten upottamalla itseäsi siihen täytettyyn ammeeseen, parannat parkitun ihon. Se auttaa estämään vapaiden radikaalien solmimista ihosolujen välillä, jotka estävät ihon tervettä puolustusjärjestelmää ja aiheuttavat siten ryppyjen muodostumista iholle.

3. Vapaa hajuinen hajuhajuus:

Sen sijaan irrota kengät ja sukat ja liota jalkasi kylmään liuokseen, joka on valmistettu keitetystä teestä. Tannihappo teessä on sekä antibakteerinen että antifungaalinen, joten se pysähtyy jalat hikoilemisesta ja haisevasta funky.

4. Estää ihosyöpä:

Vihreässä teessä mukana olevat polyfenolit vähentävät kahden proteiinin laajentumista vaskulaarisen endoteelisen kasvutekijän (VEGF) ja hepatosyyttikasvutekijän (HGF) kanssa, jotka tunnustetaan tukeviksi kasvainsolujen kasvulle. Vihreä tee auttaa estämään syöpää aiheuttavia syöpäsairauden vaaraa aiheuttavia syöpäsairauksia. Lisäksi on tunnustettu parantavan pre-cancerous hilseilevä keratosis, joka on ihon sairaus, joka tapahtuu, koska järjetön plus krooninen kokemus auringon. Siksi se auttaa hoitamaan paitsi vähäisiä ihovaivoja, mutta myös pitää ne kestävänä vakavissa vahingoissa, kuten ihokasvaimessa.

5. Ääni Plus Moisturizes Dry Skin:

Jätä viileä vihreä tee kasvosi päälle, muuten puuvillapallo kaksinkertaistuu päivittäin epäpuhtauksien laajentamiseksi, suurien huokosten minimoimiseksi ja vahvan hehkun aikaansaamiseksi. Käytä sitä vaihtoehtona väriaineesi normaalisti. Vain kiinteyttää tuoretta vihreää teetä tähän pisteeseen. Ota jääkuutio pois ja lisää pehmeästi iholle. Se antaa sinulle virkistävän tunteen lisäksi voittoa iholle.

6. Lopeta ikääntyminen:

Oligomeeriset proantosyanidiinit ovat yksi lähes kaikista vaikutusvaltaisista antioksidantteista, jotka luontoa luova ja samankaltaiset suuret tasot ovat läsnä vihreässä teessä. Tämä hämmästyttävä luonnollinen aineosa on myös vastuussa solun restaurointimenetelmistä. Iäkkäät keratinosyyttisolut tuovat puhtaasti vihreän ryhmän polyfenolisekoituksen kautta, jotka vuorostaan ​​tuottavat DNA: n ja estävät solujen ennenaikaisen vanhenemisen.

7. Vapauta auringonpolttamia:

Kylmäpakkaukset, jotka on valmistettu teepussista, voivat lievittää kipua ja vähentää punoitusta. Lukuisat tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet vihreän teen kykyä torjua UV-säteilyn aiheuttamat haitat. Vihreä tee toimii luonnollisena aurinkosuojana UV-säteilyn koskettamisen ohella. Tämä on sen tannihapon suurta huomiota. polyfenolit plus teobromiini, kaikki lievittävät tulehdusta lisäksi korjata auringon vaurioitunut iho.

8. Hieroa ihoa parranajon jälkeen:

Epätietoisesti jalat ovat kutinaa ja punaista parranajon jälkeen, yritä painamalla kylmää mustaa teepussia raajoillesi. Tanniinit pyrkivät tarjoamaan välittömän helpotuksen parranajokoneesta palovammoilta.

Katso lisää:  Mikä hedelmä on hyvä kuivalle iholle

9. rauhoittava Green Tea Bath Soak:

Se rauhoittaa kehoa ja poistaa mielen, rakentaa se ihanteelliseksi ennen nukkumaanmenoa rituaaliin. On perustana vihreää teetä avainsanoja niin lukuisia hajuvesiä. Sen hajuilla on parantumisarvot, jotka tekevät tasapainon, rauhan ja sisäisen rauhan tunnelman.

10. Cures akne ja pimples:

Kun kyseessä on aknes plus pimples, vihreä tee tulee suuri apu, koska antibakteerinen aine siinä, tunnustetaan katekiinit, vähenee motivaatiota ihon hormoneja. Lisäksi ihon yleinen ulkoasu paranee myös ihon sävyään heti, kun vihreää teetä käytetään siemena muuten naamana.

11. Saa sinun tylsät hiukset:

Käytä vihreää teetä hyvälaatuisten hiusten laatuun. Kun asut saastuneessa ympäristössä, hiukset saastuvat hyvin usein. Pääasiassa pölyn vuoksi se on erittäin karkea. Näin voit käyttää vihreää teetä poistaa tylsiä kokonaan. Vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia, joten voit tehdä sen kotona. Levitä se hiuksiin ja säilytä se viidentoista minuutin ajan. Seuraavaksi pese se ja hehkuttavat.

12. Käytä hyttystenpoiston jälkeen:

Hyttysten puremiin jätetään usein ihokohdat. Se on erittäin ärsyttävä erityisesti kesällä. Koska vihreän teen ihon edut ovat monta, se pitää tärkeänä. Joten käytä teepussit piippuun. Se katoaa paikalla minuutissa tai kaksi. Voit pitää ihon vapaina kutinaa, että yleinen tapahtuu hyttysten puremien jälkeen.

13. Rejuvenating Skin:

Iho alkaa häipyä, kun ajat kuluvat. Tämä johtuu siitä, että se kärsii oikeasta ravitsemuksesta. Niinpä ihon uudistamiseen käytetään vihreää teetä. Tuote sisältää antioksidantteja, jotka käsittelevät tekosyitä ja tekevät ihon hehkuvan. On hyvin totta, että vihreän teen käyttö iholle on hyödyllistä. Voit nauttia kauniista ilmeistä käytä tuotetta hedelmällisessä mielessä. Se on paljon voimakas ihon ongelmista, joita usein kärsit.

14. Paranna hiustenne väriä:

Naiset haluavat värjätä hiuksiaan. Markkinoilla on saatavana useita eri merkkien värejä. Kuitenkin se on tullut trendi nykyään. Oletko koskaan ajatellut käyttää teepussia hiusten värjäämiseen? Vertaile kemikaaleihin, se on paljon hyödyllistä. Se on hyvä vaihtoehto tällaisille tuotteille. Näin säästät rahaa ja käytät terveellisiä tuotteita.

15. Paranna ihosi ihosi:

Vihreä tee on yksi parhaista kasviperäisistä tuotteista iholle. Jos sitä käytetään oikein, se parantaa paremmin ihoa. Ne, joilla on tumma iho, voivat käyttää sitä epäröimättä. Vihreä tee yleensä vilkuttaa iholle haitallista toksiinia. Varmista, että sitä käytetään hyvissä ajoin nopeamman tuloksen saavuttamiseksi. Lisää hunajaa ja sitruunamehua ja tee tehokas pakkaus.

Katso lisää:  Onko Honey Good For Skin

16. Rypyt:

Vihreä tee lisää ihon elastisuutta, joka auttaa välttämään kasvojen ryppyjä. Kaikki kärsivät tästä ongelmasta, joten se on tärkeää. On havaittu, että ihon hehku vihreää teetä on parempi kuin kemialliset voiteet. Rypytetyt voiteet tekevät hyvää aikaa. Tuotteilla on hyvin vähän aikaa vähentää kasvojen juonteita. Siksi ryppy ei ole enää päänsärky.

17. Vihreä tee hehkuvaan ihoon:

Jokainen haluaa olla hohdokas iho. Vaikka tuotteet ovat siellä tarkoitukseen, on parempi käyttää yrttiteitä kuten vihreää teetä. Lisäksi se antaa sinulle luonnollisen oikeudenmukaisuuden eikä keinotekoisen. Tee pakkaus vihreää teetä kurkuma ja soveltaa sitä lempeä kerran päivässä. Pidä seos kasvot 15 minuuttia ja huuhtele vedellä. Tämä on yksi ihon ihon vihreää teetä parhaista eduista.

18. Tehokas verensokerin pienentämiseen:

Suuret huokoset ovat hyvin yleisiä, koska epäpuhtaudet täyttävät paikan. Se on suuri ongelma niille, joilla on rasvainen iho. Voit ajatella käyttää vihreää teetä päästä eroon siitä. Jos ajattelet, että vihreä tee on hyvä iholle, niin se on aivan niin. Kiehumisen jälkeen se saattaa kylmäksi ja käyttää sitä sen jälkeen.

19. Face Scrub:

Scrubbing on aina tärkeää iholle. Sinun täytyy käyttää pesuvoiteita säännöllisesti. Mutta kerran muutokselle voit kokeilla vihreää teetä. Tee pakkaus vihreää teetä, sokeria ja vettä. Sekoittamisen jälkeen seos sekoitetaan pyöreällä tavalla ja pestään se. Siinä on kaikki ihon hoitoon tarvittavat ominaisuudet.

Mikään ei saa parempaa kuin hyödyllinen vihreää teetä iholle. Kokeile vihreää teetä hehkuvaan ihoon ja rakastat vaikutusta siihen. Nämä vihreän teen ihon ja kasvojen edut ovat pelin vaihtaja sinulle.

Katso lisää:  Kuinka päällystää ihoa kotona

Leave A Comment

21 − 20 =