Kuinka käyttää teepuun öljyä akne? | Tyylit elämässä

Teepuuöljy valmistetaan Melaleuca alternifolia höyryävillä lehdillä. Tämä on kotoisin Australiasta. Teepuuöljyä käytetään usein monissa ihonhoitotuotteissa, kuten kasvojen pakkauksissa ja puhdistaa aknen vähentämiseksi. Tämä voi pienentää mahdollisuuksia saada akne kasvoihin, koska se toimii kuten bentsoyyliperoksidi. Puhdas öljy on luonnollista ja ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Mutta muutamat niistä voivat aiheuttaa ärsytystä, joten on aina suositeltavaa tehdä ihokokeita milloin tahansa ennen kuin käytät sitä kasvot. Teepuuöljyllä on nimeltään tärpätti, jolla on antiseptisiä ominaisuuksia, ja siksi on paljon hyötyä teepuuöljystä aknea kohtaan.

tee tree oil for acne

Tee Tree Oil akne ja akne arvet:

Tehokas hoito on teepuuöljy aknea tai pimplejä varten ja sitä voidaan siten käyttää eri tavoin päästä eroon niistä, jotta voit antaa sinulle terveellisen ja hehkuvan ihon. Se on rauhoittava ja desinfioiva ominaisuuksia ja kuten muut aineet, se ei poista luonnollisia öljyjä iholta ja aiheuttaa muita ongelmia.

1. Levitä teepuuöljyä suoraan pimpoleihin, sillä sillä on antiseptisiä ominaisuuksia, jotka auttavat puhdistamaan huokosi ja kuivumaan mustapäiden ja whiteheadsin, jolloin ihosi jäävät tuoreiksi ja upeiksi.

2. Jos teepuuöljy on kovaa iholle, voit sekoittaa sen keittiöosiin. Sekoita aloe Vera -geeli, jossa on teepuuöljyä, ja pistä sitten ihon päälle tehtyihin osiin aknen poistamiseksi.

3. Sekoita teepuuöljy naamariin ja aseta se irti pimples ja akne arvet.

4. Muutama määrä tätä voidaan lisätä päivittäisiin kosteusvoiteisiin ja puhdistusaineisiin taistellakseen itsepintaisia ​​pimpeleitä.

5. Lisää muutamia määriä uimavesiin, jotta voit puhdistaa akne arvet tai pimples rintaan, takaisin jne. Se auttaa myös lisäämään tuoksua uimavesi.

Kuinka tehdä Patch Test:

 •  Laita tippa teepuuöljyä iholle, johon haluat hakea.
 •  Jos sinulla on herkkä iho, lisää 2 pisaraa puhdasta puuvillaa varten.
 •  Käytä tätä öljyä ja anna sen jäädä muutaman kerran.
 •  Jos iho ei aiheuta polttamista, kutinaa tai punoitusta 2 tunnin kuluessa, voit käyttää öljyä.
 •  Vaikka saatkin pienen ärsytyksen, laita tämä aina laimennettuna lisäämällä 50% lämpimää vettä.

Kuinka käyttää teepuuöljyä vähentämään aknea:

Seuraavassa on muutamia vaiheita, jotka auttavat sinua menettelyyn soveltaa teepuuöljyä ihollesi päästä eroon akne ja akne arvet.

1. Puhdista ihosi kunnolla maidon puhdistusaineella.
2. Laita puhdas puuvilla pyyhe teepuuöljyyn ja levitä se suoraan aknealueelle.
3. Älä huuhtele tätä.
4. Tee tämä joka aamu ja jopa ilta.

Mitä voit tehdä teepuuöljystä Apply on Acne:

öljyinen skin tea

1. Astringent:

Voit tehdä astringentti sekoittamalla 4 tippaa teepuuöljyä 1 kuppi vettä. Huuhtele tämän astringentin kanssa vain yhdellä kertaa päivässä eikä enempää. Tämä poistaa varmasti acnes tai pimples ja akne arvet iholta.

2. Kasvohoito:

Voit myös tehdä kasvonaamion aknen vähentämiseksi.

 •  Lisää vain 4 tippaa teepuuöljyä 1 muna-valkoiseksi. Sinun täytyy viilata sitä todella hyvin. Levitä akne-naamari puhdistettuun kasvoosi. Jätä tämä kasvoille noin 20 minuuttia. Huuhtele maski hyvin puhtaalla, haalealla vedellä. Voit käyttää tätä kasvonaamaria vain kerran viikossa.
 •  Lisää 2 tippaa teepuuöljyä 2 tl aloe vera -geeliin. Käytä tätä pakkausta suoraan aknea vähentämään sitä. Voit myös valmistaa tämän naamion lisäämällä teepuuöljyä hunajaan. Honeyilla on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat ihon paranemisessa. Mutta jos sinulla on rasvainen iho, ohita tämä!

3. Scrub:

Voit myös tehdä kotitekoista kasvojen puhdistusta tämän öljyn kanssa. Lisää 10 tippaa teepuuöljyä puolikuuhun sokeriin, 1/4 kuppiin oliiviöljyä, 1 tl hunajaa. Huuhtele kevyesti tämän hankauksen kostealla kasvosi pyöreällä liikkeellä. Tee tämä 5 minuuttia ja pese haalealla vedellä. Pat kuivaa kasvosi ja soveltaa kosteusvoidetta.

Katso lisää: Leivonta sooda akne arvet

Edut Tea Tree Oil Akne:

Puu tea oil

 •  Teepuuöljy on desinfiointi, jolla on rauhoittavaa ominaisuutta.
 •  Tämä ei poista luonnollisia öljyjä iholta, toisin kuin mikään muu aknen hoito.
 •  Se ei aiheuta ihovaurioita.
 •  Teepuuöljyä voidaan levittää suoraan pimpeleihin.
 •  Tämä on erittäin luonnollinen ja tehokas tapa aknehoitoon.
 •  Tällä on antibakteeriset ominaisuudet, jotka ovat parasta hoitomenetelmää aknea varten kuin haitallisten synteettisten kemikaalien käyttäminen.
 •  Sinun tarvitsee vain pieni määrä päästä iholle.
 •  Teepuuöljy vapauttaa talirauhasten ja desinfioi huokoset.
 •  Tämä öljy on käyttökelpoinen kuiville valkoisiksi, puutteiksi ja mustapäiksi.
 •  Teepuuöljy on yhtä tehokas kuin bentsoyyliperoksidi aknen hoidossa.
 •  Teepuuöljy sisältää antimikrobisia aineita ja antiseptisiä ominaisuuksia, jotka estävät bakteerien kasvun, jotka aiheuttavat aknehäiriöitä.
 •  Öljy tunkeutuu syvälle huokosiin ja auttaa puhdistamaan tukkeutuneet huokoset ja desinfioimaan ne.
 •  Se toimii liuottimena, joka puhdistaa ihon likaa ja rasvaa vastaan ​​ja suojaa sitä.
 •  Se on antibakteerinen, antifungaalinen sekä antiviraalinen ja estää akne breakouts ja muita ihon liittyviä ongelmia.

Katso lisää: Oliiviöljy aiheuttaa aknea

Vähän varotoimenpiteitä, kun käytät tätä öljyä kasvoissa:

 •  Puhdas ja laimentamaton öljy on liian kova, joka voi kuivua iholle.
 •  On suositeltavaa laimentaa jonkin muun öljyn kanssa ennen käyttöä.
 •  Tee aina patch-testi ennen kuin haet tämän pistokäsittelylle.
 •  Suojaamalla tämä öljy kasvonaamioon voi tappaa bakteereja ja auttaa kuivumaan pimples.
 • Käytä aina 100% puhdasta puuöljyä eikä tuotteita, jotka näyttävät teepuuöljyä ainesosina.
 • Käytä aina teepuuöljyä aknen arvet puhdas ja kuiva iho saada tehokkaita tuloksia.
 • Ole varovainen käytön aikana, jotta vältät kosketusta silmiin.

Kuinka käyttää teepuuöljyä aknea käyttämällä yksinkertaisia ​​ainesosia keittiöstäsi?

1. Ota pieni määrä teepuuöljyä ja sekoita se aloe veraa muodostamaan ratkaisu. Käytä tätä kasvoillesi ja jätä se kunnes se kuivuu. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa.

2. Ota pieni määrä teepuuöljyä ja voit korvata aloe vera raaka-orgaanisella hiutalalla, jos sinulla on ja sitten soveltaa ratkaisua kasvoillesi. Jätä se kuivaksi ja huuhtele sitten vedellä. Tämä auttaa nopeaan ihon paranemiseen. Tämä on yksi parhaista vinkkejä tee puuöljyä akne ja akne arvet.

3. Ota yksi teelusikallinen teepuuöljy yhdessä yhden tee-lusikan jojobaöljyn kanssa ja lisää sitten puolikas hienonnettu peruna ja sekoita sitten ainesosat hyvin. Levitä tahna kasvosi päälle. Huuhtele lämpimällä vedellä ja pistä se kuivaksi. Se auttaa estämään aknea ja auttaa myös poistettaessa arpeja, joita punkit jättävät.

4. Ota 5 tippaa teepuuöljyä ja sekoita yksi neljäs kupillinen tavallista jogurttia tahnan valmistukseen. Käytä tätä maskina ja anna sen kuivua. Pese lämpimällä vedellä 15-20 minuutin kuluttua.

5. Ota muutama määrä teepuuöljyä ja lisää 1-2 rkl vihreää savijauhetta. Sekoita se hyvin, jotta se olisi tahna. Levitä tämä tahna kasvoillesi ja erityisesti tehtyihin alueisiin. Anna sen kuivua. Pese se haalealla vedellä ja kuivaa. Tämän jälkeen käytä kosteusvoidetta.

Teepuuöljyä on käytetty muinaisista ajoista tehokkaana iho-ongelmana ja on edelleen suosittu nykyään sen hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta. Se auttaa torjumaan yhteisiä ongelmia pimples tai akne spots ja myös muita iho-ongelmia. Käyttämällä teepuun öljyä säännöllisesti tekee ihon hehku ja päästä eroon iho-ongelmista.

Katso lisää: Kuinka käyttää Apple Cider Etikka Akne

Leave A Comment

− 3 = 7