Kuinka käyttää tätä Perfect Looking Eyeliner? Vinkkejä ja vihjeitä

Oletko uusi silmämeikki? Haluatko tietää joitain peruskoloja, jotka auttavat sinua saamaan dramaattisen silmäpari ilman taidetta hallitsemaan? Keskity vain siihen, miten linjaa silmäsi kauniisti ja olet valmis hypätä toisten kanssa ulkoasuksi. Silmät ovat yksi kasvojemme houkuttelevimmista osista, ja meidän on tehostettava niitä silmänympäryillä silmällä pitäen. Nyt monille aloittelijoille suurin kysymys on, kuinka laittaa silmälaseri oikein. No, silmäsi liian suuret voivat pilata koko ulkoasua. Joten, kerro meille vaiheittaisesta menettelystä silmäluonnon käyttämisestä tästä postista.

Ennen kuin aloitamme, voit ymmärtää, mikä on silmälasienerä.

Mikä on silmälaseri?

Eyeliner on kosmeettinen meikki, jota käytetään korostamaan silmien yläosat. He auttavat tekemään silmät näyttävät suuremmiksi ja kirkkaammiksi. Yleensä musta, eyeliners myös tulla eri värejä, kuten sininen, vihreä, ruskea ja jopa shimmering metalli shaed.

Millä tavalla to Apply EyeLiner Perfectly

Tuotteet ja tarvikkeet tarvitset:

1. Eye liner kynät (valitse suosikki yksi eri sävyjä)
2. Foundation (yksi sävy kevyempi kuin todellinen ihon sävy)
3. Läpikuultava jauhe (täytyy olla hieno ja sileä kosketukseen)
4. Harja tai sienen applikaattori
5. Puuvillapallo ja alkoholittomat silmämeikinpoistoaineet

Katso lisää: Kuinka käyttää nestemäistä silmäripsia

Kuinka käyttää silmälasilijaa vaihe vaiheelta:

Tutustu näihin vaiheisiin, jotta voit tietää, miten voit käyttää silmäripsia itse.

Ensimmäinen askel:

Ensimmäinen vaihe silmien kartoittamisessa on oikean silmänsuojakynän poiminta. Kaksi tärkeintä tekijää, jotka tulisi ottaa huomioon silmälasikynän valinnassa, ovat ihonväri sekä hiusväri. Jos haluat saada luonnollisen ilmeen, mene pehmeälle kynälle, joka luo silmäluomien lähes samanlaisen värin. Niille, joilla on mustat tai tummanruskeat kulmakarvat tai silmäripset, musta liner-kynä on aina paras valinta. Ne, jotka eivät siedä paksujen ja näkyvien ripsien kanssa, pitävät kiinni tummista sävyistä, kun taas hiilen harmaa tai syvä ruskea voi olla valkoihoisten naisten värejä.

Toinen vaihe:

On paljon naisia, jotka ajattelevat, että kasvojen puhdistus ei ole hyödyllistä silmäluomen yllään. Se voi osoittautua suurimmaksi erehdykseksi, koska näyttäisitte aivan luonnottomalta tällä tavoin. Aloita aina puhdistamalla kasvosi mukaan lukien herkkä silmän alue. Kaada 2-3 tippaa silmämeikinpoistaja puuvillapalloon ja pyyhi kasvosi varovasti. Se poistaa likaa, öljyä, meikkejä jälkiä tai jotain muuta läsnä silmäluomien ympärillä tai ympärillä ja antaa sinulle selkeän pohjan vuoriin silmäsi.

Katso lisää: Väri Eyeliner Shades

Kolmas vaihe:

On aika tehdä jäljelle kasvosi, joka on valmis silmäpeilien meikkiin. Erittäin ohut kerroksen käyttö on välttämätöntä tätä tarkoitusta varten. Varmista, että se sekoittuu ja sulje perustekerroksen reunat oikein silmiesi alueella. Sovelkaa myös läpikuultavaa jauhetta silmäluomien päälle, jotta voit asettaa silmäpeilesi ja pitää sen tuoreena sekä koskemattomana koko päivän.

Neljäs vaihe:

Ota nyt kynätelineesi ja aseta pienet pisteet silmän yläosassasi sen sijaan, että luotaisi pitkiä jatkuvia viivoja. Se on erittäin hyödyllinen niille, joilla ei ole tarpeeksi kokemusta silmäpeilien meikkiä. Pidä liner-kynää tiukasti, aseta se hyvin lähelle ripsiasi pohjaa ja paina sen kärki silmäluomien päällä. Luo mahdollisimman monta pistettä yhdestä kulmasta ylemmän kannen silmän toiseen kulmaan.

Viides vaihe:

Tämän jälkeen sekoita pisteet hyvin sienen applikaattorin avulla tai yksinkertaisesti silmäluuharjalla. Sinun tarvitsee vain pyyhkiä harjan kärki tai applikaattori kerran tai kahdesti pisteiden yli. Et kuitenkaan saa poistaa työkalua silmäluomustasi toiminnan aikana. Muutoin et saa sileää viivaa. Lopuksi, toista prosessi alemman silmäsuojuksen ja täydentää silmämeikin sopivilla sävyjä varjo ja ripsiväri.

Vihjeitä Applen eyelinerin käyttämiseen aloittelijoille:

Mietitkö miten laittaa täydellinen eyeliner? Jos olet makeismaailmassa uudenlainen ja kamppailevat silmäluomien kanssa, nämä vinkit ja temput voivat auttaa sinua.

  • Pencil eyeliners ovat parasta aloittelijoille, koska ne tarjoavat paremman otteen ja helppokäyttöisyyden.
  • Tee pisteitä ennen kuin piirrät silmälasien. Pisteiden liittäminen voi tehdä työstänne yksinkertaisen ja sileän.
  • Jos huomaat tahroja, peitä se pohjalla tai peitevoimalla.
  • Puhdista haju, piirrä paksu linja ja hajoita se puuvillan kanssa.

Toivomme, että olet nyt oppinut täydellisen silmälasien sovelluksen taidetta. Muista, että yhtään taidetta ei tule ensimmäiseen yritykseen. Säännöllinen käytäntö ja erilaisten tyylien kokeilu voivat auttaa luomaan kestävän eyelinerin, joka varmasti tarttuu silmämunkeihin. Anna silmäsi puhua tyylistäsi!

Leave A Comment

33 + = 37