Kuinka käyttää Silk Saree kunnolla? | Tyylit elämässä

Wearing Silk saree on helpoin tapa ulos päivittäisestä tylsästä puuvillan saree rutiinista. Se ei ole mitään ylhäältä, mutta tuo kokonaan uuden tason tyylikkään tunnelman ympäri. Silkki saree voi olla vaikea kävellä, koska sen sileä rakenne, mutta ei ole mitään intialaisia ​​naisia ​​ei voi valloittaa. Kaikki eniten Intian naiset käyttävät silkkisairauksia.

On niin monia tyylejä yllään sarees mutta että etelä-indian yllään tyyli on niin kaunis kuin muut tyylejä. Naiset kauneus näyttävät perustuvan siihen, miten he käyttivät saree. Jotkut lyhyet korkeudet ja kuplatut naiset näyttävät ohut ja pitkä, jos ne käyttävät silkkiä sari siististi ja kunnolla. Joten yllään silkki saree on erittäin tärkeä näkökohta naisille.

millä tavalla to wear a silk saree

Jos et ole varma siitä, miten silkki saree -maailmassasi muuttuu tylsäksi asunnoksi tyylikkäälle etniseen tyyliin, tässä artikkelissa näkyy, mistä puuttuu. Helpoin tapa kestää silkkisairaat ja olla tekemättä tyhmä itsestäsi tai näyttämään kaistaleen muumilta, on alla. Oma päivä hallitsemalla silkki saree -tyyliä ja erottumaan joukosta

Katso lisää: Kuinka käyttää Puuvilla Saree

Vaihe vaiheittain Prosessi, miten käyttää Silk Saree helposti:

1. Käytä alushameen, mieluiten puuvillaa. Vältä täysin satiinia. Et halua, että saree ja hame molemmat pitää liukua pois ja mennä käsistä. Vaatekaapin toimintahäiriöt ovat hienoisesti korkeat. Tulossa kohtaan, varmista, että alushousut olet laittaa on tarpeeksi tiukka, jotta olla tucked, mutta ei liian löysä. Tarkasta, aseta kaksi sormea ​​navan ja alushameen väliin. Jos on liian helppoa liu'uttaa sormet, kiristä alusvaatetta hieman, jos sormet eivät mene lainkaan, löysää, muuten olet hyvä mennä.

2. Laita pusero ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Aloita Sareen tavallinen loppu ja työnnä se keskeltä, kunnes olet koko ympyrä ja peitä alushameet kokonaan saree-kangasta. Tee muutamia piirroksia, kun pidät ne, jotka on tehty tiukasti. Kiinnitä vekit oikeaan reunaan, aivan vatsa-painikkeen alapuolella.

Katso lisää: Kuinka käyttää Bengali Saree Step By Step

4. Pidä prosessi ja työnnä sari reuna lopulta, kun tehdään alushousut.
Toista sykli ja koska useimmilla silkkirakeilla on koristeellisia helmiä, varmista, että kun olet koukussa vekkiin, helma on ulospäin, äläkä vedä sareea liian korkealle maahan, koska se tekee siitä vähemmän houkuttelevan silmään . Jos aiot päällään kantapäätä, aseta ne päälle, kun säätät sareen pituutta. Sileäkärpäsiä on helpompi käyttää niin. Kukaan ei halua pudota alas maahan, kun yllään upea näköinen saree.

5. Tartu Sareen sisustettuun päähän, jonka nimi on "pallu" tai "aanchal", kuten tiedät. Tartu palluun ja laita se oikean käden alle ja vie se vasempaan olkapääsi.

6. Kiinnitä pallu siististi ja varmista, että silkkirapun silitys ei häiriinny. Pinota lompakot teidän puseroilla vasemmalle olkapäälle ja pidä kiinnitys vanteissa niin, että sinulla ei ole tilaa epätäydellisyydelle.

7. Viimeinen vaihe on peittää rintakehän alue ja vatsasi kiinnitetyillä piireillä siististi. Jälleen täällä on varmasti huolehdittava koristeellinen raja. Rajan pitäisi olla näkyvissä, kun olet valmis sareen kanssa. Joten pin up olisi tehtävä tavalla, että se tasapainottaa sekä päällystys bite kuin flaunting suunnittelua, joka tekee sinusta ohut ja pitkä.

Katso lisää: Kuinka käyttää Saree Marathi-tyyliä

Se on yhtä helppoa kuin päivä, kun osaat hallita silkkisairaasi ilman, että tarvitset jatkuvasti huomiota. Voit kerätä kaikki kiitokset ilman pienintä vaivaa ja mahdollisimman vähän aikaa.

Joten seuraavalla kerralla, kun olet kutsuttu johonkin paikkaan mukavaksi, älä laita vanhoihin farkuihin ja päällesi. Sen sijaan yllättäkää kaikki laittamalla silkkisairaat ja tyydytät reaktion, jonka saat lopulta!

Leave A Comment

72 − = 71