Kuinka käyttää kurkumaa diabetesta varten? | Tyylit elämässä

Raskaana oleva sairaus uskoa maailmaan nykypäivänä on diabetes. Oli kerran kerta, kun isovanhempamme sanoivat äärettömän makeisia, jotka valittivat verensokerin noususta ja diabetesta. Sitten se levisi hiljalleen isille ja valitettavasti nykyään diabetes on laajentanut kynsiään jopa nuorille nuorille.

Se alkaa väärällä haima-alueella, joka muutoin erittää vain täydellisen määrän hormonipeptidia, jota kutsutaan insuliiniksi, joka puolestaan ​​auttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja hoitaa verensokeriasi. Kun sokeri veressä metaboloituu, se tekisi paikka johonkin sokerin nauttimiseen, joka vuorostaan ​​metaboloituu insuliinilla. Diabetes on krooninen sairaus, jossa kehon kyky metaboloitua insuliinia tai tuottaa se muuttuu vialliseksi tai täydellinen määrä insuliinivirtausta hidastuu. Tämän seurauksena sokeri veressä pysyy paikoillaan, kunnes se kokonaan vahingoittaa kehoa. Diabetes mellitus on luonteeltaan krooninen, ja se todennäköisesti pysyy mukana koko elämän ajan, joten vakava toimenpide tarvitaan taudin hillitsemiseksi.

Kurkuma for diabetes

Katso lisää: Edut vihreää teetä

Yleensä on kaksi erilaista diabetesta. Tyyppi 1 johtuu pääasiassa nuoremmasta sukupolvesta johtuen hormonaalisen insuliinin puutteesta. Tyyppi 2 on kuitenkin yleisimpiä, jos kehon kyky tuottaa riittävästi tuhoutuu tai vahingoitetaan.

Intiaaneina olemme aina luottaneet erilaisiin kotitekoisiin käteviin elementteihimme, kun se tulee parantumaan. Vaikka lääkärintarkastuksia onkin, muutamia täydentäviä tai täydentäviä ohjeita kodikkaasta kodista ei ole koskaan ollut huono ajatus. Mausteet ja yrtit ovat voimamme, joten mauste kurkuma säästää päivän.

Kun ihminen ensin ajattelee, että kurkuma on parantavan diabetekselle katkeran kurkun sijasta, ajatellaan, että se on järjetöntä, mutta viimeaikaiset tutkimukset maailmanlaajuisesti ovat osoittaneet, että kurkuma tai kutsumme hindi haldiksi on varma potilas, joka auttaa diabetesta sairastavia potilaita.

Ne jotka eivät vielä tunne kurkumaa, on inkivääri-perhekasvi, jolla on keltainen oranssi sävy, jota käytetään laajasti Aasiassa ja Intiassa paitsi valmistaa herkullisia aterioita, mutta myös kauneutta ja lääkkeitä anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi. Kaikki nämä aika kurkuma on ollut parannus kuumetta ja aivastelua, kylmä ja flunssa, mutta vähän tiedätte, että se voi olla lääkäri diabeteksesi.

Katso lisää: Oliiviöljyhyötyhyötyjä

Insuliinisäädökset:

Sen antimikrobiset ja anti-glykeemiset ominaisuudet samoin kuin antioksidanttisten ominaisuuksien sprinkle säätelisivät insuliinin tuotantoa kehossamme. Kun riittämätön insuliini on tapaus, kurkuma toimii sen pisteen kautta, jossa se pakottaa kehon tuottamaan oikean määrän veren sokerin ja rasvojen metaboloitumiseen, kun taas kehon verensokeri vähenee anti-glykeeminen ominaisuus.

Insuliiniresistenssi:

Kurkuma kerran kehossasi auttaa myös insuliiniresistenssin ja insuliiniherkkyyden edessä.

liikalihavuus:

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi diabetesta syytetään, johtuu lihavuudesta lääkärin vaatimuksesta. Tämä pääasiallisesti kannustaa tyypin 2 diabetesta, jossa riittävästi rasvasoluja ei metaboloitu aiheuttaen insuliinipisaroita, kun rasvasolut lisääntyvät päivittäin. Tämän seurauksena tuotettu insuliinista tulee riittämättömiä. Kurkuma sisältää ominaisuutta, jota kutsutaan kurkumiiniksi, jonka tiedetään poistavan rasvan solujen kerääntymisen, mikä vähentää diabeteksen ja liikalihavuuden todennäköisyyttä, mikä auttaa asianomaista irrottamaan muutamia kiloja.

Katso lisää: Kookosöljyetuudet

Triglyseriditaso:

Kurkuma auttaa myös hallitsemaan insuliinituotetta tasapainottamalla veren ja triglyseriditason sokeri kehossamme.

vahvistaminen:

Kun insuliini putoaa kehossamme, voi olla seurauksena usein virtsaaminen tai jokin muu syy heikkenee. Kurkuma ei ainoastaan ​​paranna insuliinitasoa vaan myös auttaa parantamaan yleisiä ongelmia sisäisten elinten vahvistamiseksi paremman toiminnan kannalta.

Antibiootti:

Kun elimistössä ei ole tarpeeksi vahvuutta, tietyt virukset ovat alttiita tekemään meistä isännät ja tämä on silloin, kun kurkuma antibioottiset ominaisuudet auttavat suojaamaan kehomme näiltä haitallisilta patogeeneiltä.

Kuinka käyttää kurkkua diabetekselle?

Puhumme kurkuma maito hyötyä diabetes koska se on yksi parhaista tavoista kuluttaa kurkuma. Diabetikot voivat kokeilla myös kurkumaista teetä.

Ihmisen kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että kurkuma mukaan luettuna diabeetikoilla ruokavaliolla on glukoosia alentava vaikutus. Se myös parantaa beta-solujen toimintaa ja parantaa rasvahappojen hapettamista ja hyödyntämistä. Ne myös alentavat verensokeria suoraan tekemällä maksan glukoosituotannosta. Näiden lisäksi kliinisissä tutkimuksissa on havaittu useita vaikutuksia.

Kurkuma on erinomainen ja hämmästyttävä vaihtoehto diabeteksen kovettumiselle, mutta sitä ei pidä pitää hoitona. Sitä voidaan käyttää diabeteksen vaikutusten torjumiseksi ja kohtuullisen osana diabeettista ruokavaliota. Sinun on kuitenkin neuvoteltava lääkärin kanssa asianmukaisesta hoidosta ja hoidosta. Kurkuma vähentää verensokeria, kolesterolia, suojaa silmiä ja munuaisia ​​ja estää syöpää. Kurkuma on ollut käytössä vuosisatojen ajan, ja se tunnetaan antioksidanttisista ja anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan. Joten, käytä sitä ruoan, teen tai maidon kanssa ja pysy terveenä!

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 25 = 30