Kuinka käyttää Jeera / Cumin vettä laihtuminen? | Tyylit elämässä

Jeerin tai kuminan siemenet tunnetaan niiden terveysvaikutuksista, kuten laihtuminen. Erityisesti painonpudotukseen ayurvedeissa käytetään musta kumina / kala jeera -jauhetta. Appetite stimuloi jeer / kumina siemeniä, ja se tunnetaan yleisesti nimellä home herb ja auttaa ruoansulatukseen. Jeeran vettä tiedetään myös vähentävän vatsakipua ilmavaivat, ruoansulatushäiriöt ja raskauden vuoksi. Kuminan siemeniä käytetään yleisesti myös keittiössä, joka auttaa puhdistamaan veren.

Jeera pidetään kuumassa vedessä koko yön ja antaa sen jäähtyä. Myös Jeera-vettä kuluttaa kotitaloudet päivittäin. Valmis kokeilemaan terveellisempää vaihtoehtoa?

jeera Water For Weight Loss

Jeeralla on puhdistusominaisuuksia ja auttaa kehoa poistamaan toksiinit. Se on halpa ja helposti saatavilla. Katsotaan siis, kuinka jeera-vesi auttaa sinua vähentämään painoa ja rasvanpolttoa. Painonpudotusta kumina / jeer on yleisesti käytetty painon vähentämiseen käytännössä.

Jeera-ravitsemukselliset arvot ja edut:

Jeera on pieniä siemeniä, mutta niissä on paljon ravitsemuksellisia arvoja, jotka lisäävät aineenvaihduntaa ja auttavat poistamaan rasvaa.

Magnesium: Se edistää hyvää nukkua ja auttaa joustavuuden parantamisessa. Se myös lisää lihasvoimaa.

kalium: Se on solujen päärakennus ja vastaa fyysisestä aktiivisuudesta ja henkisestä hyvinvoinnista.

kalsium: Se auttaa painon ja PMS: n hallinnassa. Se lisää luun lujuutta ja alentaa verenpainetta.

Fosfori: Se edistää ruoansulatusta ja proteiinituotantoa. Se auttaa kehoa vahvistamaan hampaita ja luita.

C-vitamiini: Se on välttämätöntä terveydelle ja lujittaa koskemattomuutta.

A-vitamiini: Se toimii antioksidanttina.

Katso lisää: Kookosvesi laihtumiseen

Miten tehdä ja juoda Jeera vettä laihtuminen:

Jeeran veden tekeminen on erittäin helppo tehtävä, eikä se vaadi erityisiä vaatimuksia. Kun huomaat uskomattoman edut Jeeran siemenistä edellä, on erittäin vaikea uskoa, että helppokäyttöinen Jeera-veden resepti antaa hämmästyttäviä tuloksia laihdutussuunnitelmasi jälkeen.

Ja nyt reseptistä. Jeera-vettä voidaan valmistaa kahdella tavalla. Tässä on kaksi helpointa tapaa tehdä se.

  1. Yksi tapa on yön yli liotus.
  2. Toinen tapa on valmistaa kiehumalla Jeeran siemeniä vedessä ja anna sen jäähtyä omin päin. Tämä ei tarvitse yöpymistä, ja se voidaan tehdä nopeasti.

Tärkeitä vinkkejä:

  • Kokeile pieniä annoksia ottamalla puolet määrästä reseptiä. Lisää määrää, kun olet tottunut tähän.
  • Käytä tislattua vettä, mikäli mahdollista, koska se on puhtainta vettä.

jeera Water

menetelmät:

Yöpyminen:

On suositeltavaa enemmän kuin on helppo valmistautua yöllä. Se ei myöskään tarvitse lämpöä eikä ole olemassa mahdollisuuksia menettää ravinteita
Tässä kaada vain 2 rkl Jeeraa 1 l vettä sisältävään lasipurkkiin. Älä unohda peitä kannella kannella. Siemenet saattavat imeytyä veteen vasta seuraavana aamuna. Juo vettä koko päivän.

Kiehaavaa Jeera-siemeniä:

  1. Kiehauta 4-5 kuppia vettä pannulla tai kuumaa vettä keittimestä suoraan.
  2. Jätä Jeera-siemeniä 1-2 ruokalusikallista vettä, kun se alkaa kuplia. Poista pannu välittömästi liekistä.
  3. Tämä voi olla musta jeera tai normaali.
  4. Aseta kansi kannen päälle peittämään se. Anna sen jäähtyä huoneenlämpöön.
  5. Jäähdytyksen jälkeen Jeera-vesi on valmis, kaada vesi lasipurkkiin tai pulloon ja siemailla sitä koko päivän.
  6. Jos et pysty tekemään tuoretta Jeera-vettä päivittäin puutteen vuoksi, voit tehdä sen suuressa määrin ja säilyttää sen jääkaapissa. Ainoa asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on kaksinkertaistaa ainesosien määrä.

Ja niin, sinun magic kumina juomaan laihtuminen on valmis. Tämä musta jeera-painonlasku on terveellisin tapa aloittaa päiväsi. On parempi ottaa kaksi tai kolme kertaa päivässä aamulla tyhjään vatsaan ja iltapäivällä ennen lounasta ja illalla illallisen jälkeen.

Katso lisää: Aloe Vera auttaa laihtumisessa

Kuinka hyödyllistä Jeera vettä laihtuminen?

Katsotaan, että jeera-vesi hyödyt painonpudotukselle.

Lisääntynyt aineenvaihdunta:

Aineenvaihdunta-aste paranee Jeera-juomaveden avulla ja auttaa rasvan menettämisessä.

Tukahduttaa ruokahalu:

Jeera-veden saanti auttaa hillitsemään ruokahalua ja siten auttaa laihduttamassa.

Puhdistaa veren:

Tekee detoksifikaattorina ja auttaa poistamaan ylimääräisiä myrkkyjä kehosta ja edistää terveellistä ruoansulatusta ja huuhtele ylimääräisiä toksiinien.

Anti-spasmodinen vaikutus:

Jeera-vesi tukahduttaa nälänhätää ja auttaa vatsan lihaksia rentoutumaan. Sitten alkaa ottaa vähän kaloreita ja laihtua.

Muut Jeera-veden terveysvaikutukset:

1. Digestion Booster:

Jeera on erinomainen lähde ruoansulatuksen tehostamiseen. Yksi lasillinen kumina vettä päivässä auttaa parantamaan ruoansulatushäiriöt. Se erittää ruoansulatusentsyymit ja nopeuttaa ruoansulatusmenetelmää.

2. Hyvä vatsaan:

Se estää happamuuden ja turvotuksen ja siten parantaa epämuodostumista.

3. Rehydratointi:

Yksi lasillinen kumina vettä päivässä takaa uudelleen hydraulisen ruumiin. Uudelleenlaskennalla se estää myös veden pitoisuuden.

4. Korkea kalium:

Iseran korkea kaliumpitoisuus on hyödyllinen elektrolyyttitasapainon säilyttämisessä kehossa ja pitää nesteen tasapainossa.

5. Immunity Power:

Se vahvistaa kosketusvoimaa raudan hyvyydellä. Rauta auttaa punasolujen tuottamisessa. Se on runsaasti antioksidantteja ja siten pienentää infektion riskiä.

6. Hoito Anemia:

Kumina kohtelee anemiaa luonnollisesti. Anemia johtuu alhaisesta rautapitoisuudesta ja yhden lasin kuminanvettä auttaa torjumaan näin luonnollisesti.

7. edistää imetys:

Raskauden aikana jeera-vesi edistää imetystä. Se helpottaa maidon poistumista maitorauhasista.

8. Auttaa hengityselimiä:

Jeera-vesi on kongestiivinen ja auttaa siten eroon limakalvosta, joka kertyy rinnassa kylmän aikana.

9. Hyvä maksaan:

Jeera-vesi on erinomainen tapa irrottaa toksiinit pois kehosta. Juo yksi lasi lämmin jeera vettä joka aamu. Se myös helpottaa sapen tuotantoa ja siten osoittautuu erittäin hyödylliseksi maksaan.

10. Painonpudotus:

Jeera-vesi voi auttaa laihtumisessa. Jeera on runsaasti kuituja ja se tukahduttaa ruokahalua ja muita himoja päivän aikana. Se myös puhdistaa myrkkyjä, jotka tekevät laihtumisesta vaikean prosessin.

11. Ihonlähde:

Jeeron antioksidantit voivat poistaa toksiinit kehosta. Kuminvettä imeytyy ravintoaineisiin ja helpottaa ihon puhdistusta. E- ja A-vitamiinit käsittelevät ikääntymiseen liittyviä ongelmia ja tekevät ihosi joustavaksi ja selkeiksi.

12. Vähentää kramppeja:

Me kaikki naiset kuinka vaikeaa on menestyä kuukautisten kouristukset. Jeeran vesi on kuitenkin pelastaja täällä! Anti-spasmodiset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät jeera-vedestä hyvän lääkkeen ajan kipuun. Juo yksi lasi lämmintä vettä taistelemaan tätä tehokkaasti.

13. Hoito Akne:

Jeera-veden antibakteerinen luonne on hyödyllinen aknen hoidossa. Näin kasvosi iho on selkeä ja joustava.

14. Antaa terveitä hiuksia:

Moni ravintoaine on jeeran vettä välttämätön hiusten kasvua varten ja siten estää hiusten ohenemista ja hiustenlähtöä. Se edistää terveitä hiuksia juuri juurista.

15. Energiakahva:

Jeera-vesi on myös energiaa vauhdittava. Jos sinusta tuntuu olevan erittäin letarginen, yhden lasin jeera-vesi lisää vauvoja.

Katso lisää:  Kuinka käyttää inkivääriä laihtumiseen

Niin, että teet taikajuoksun. Se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen vain arkipäivän ainesosien kanssa. Jeeraa painonpudotukseen on käytetty aiempien aikojen jälkeen. Veden tehokas saanti saa aikaan merkittävän ja positiivisen tuloksen. Kokeile sitä!

Leave A Comment

+ 46 = 56