Kuinka käyttää Bitter Gourd For Diabetes? | Tyylit elämässä

Joukko houkuttelevaa kakkua kermavaahdolla ja paksu tumma suklaakastike, joka tippuu siitä, on jokainen diabeetikon potilaiden unelma ja painajainen. Joo! Mikä on makea kuin sokeri ja herkullinen kuin suklaa on houkuttelevaa kenelle tahansa, mutta haitallista diabetesta sairastaville potilaille, ja siksi on tiettyjä sääntöjä ja sääntelevä ruokavalio, jonka on noudatettava. Kasviksia, jota monet tunnetaan nimellä, katkera kurpitsa on yksi niistä pelätyistä vihanneksista, jotka saattaisivat maistua huonosti, mutta on yksi hyödyllisimmistä ruoka-aineista kulutukseen.

katkera gourd for diabetes

Mikä aiheuttaa diabeteksen?

Jos lyhytsanoman vastaus annetaan, sokeri on diabeteksen kanssa ystävä. Tyypin 1 ja tyypin 2 diabetes on tyypiltään erilainen. Kuluttamamme ruoka hajoaa suolistamme sisälle, joka vapauttaa sokeria, tärkkelyksiä ja kehon ravintoaineita verenkierrossa. Haimassa tuotettu insuliini imee nämä sokerit ja asettaa ne hyödyllisiksi, mutta kun tämä insuliinin imeytyminen on levoton tai hajoaa, diabetes ilmenee.

Tyyppi 1 johtuu pääasiassa insuliinin puutteesta, mutta yleisin diabeteksen muoto on tyypin 2 tyyppi, jossa yhdessä insuliinin asianmukaisen sokerin imeytymisen rajoituksen kanssa esiintyy myös toissijaisia ​​ongelmia.

Katso lisää: Cinnamon powder for Diabetes

Miksi Bitter Gourd?

Kysymys on, miksi ei? Tämä ei ole tavanomainen lääketieteellinen hoito eikä mikään makea hajuinen maukas hedelmä. Mutta kaikki glitter's ei ole kulta ja niin tämä kasvi on täydellinen ratkaisu diabeteksen vähentämiseen, jonka jälkeen intialainen ja kiinalainen viisaus vanhanaikainen perinne diabeteksen hoitoon. Englanniksi me kutsumme sitä katkera meloni tai katkera squash tai katkera kurpitsa, mutta pelätyin ja vihamielinen nimi lapsena oli "karela", joka on juuri tämä.

Jos et vielä ole diabeetikko, älä odota sitä. Diabeettinen tai ei diabeetikkoa se voi kuluttaa kaikki, ainakin tulevaisuuden parannus. Herkkä kurpitsa on osoittautunut menetelmä vähentää tai hillitä diabetes ja estää sen lisääntymistä.

Katso lisää: Päivämäärät diabeetikoille

Tässä on miten?

Tämä hedelmä sisältää vähintään kolme diabetesta sairastavaa ominaisuutta, joka on ensimmäinen askel sille, että sitä pidetään diabeettisena hoitajana. Kaikkien näiden aineiden on toimittava yhteistyössä tai toisinaan erikseen erinomaisesti esityksissään. Ensimmäinen on yhdistelmä, joka on samanlainen kuin insuliini, polypeptidi-p, joka korvaa insuliinin puuttuvan osan, toinen on lähisukula ja toinen on karantiini, mikä auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuutta, mikä estää diabeteksen lisääntymisen. Koska sen hypoglykeeminen yhdiste, joka on kasvinsuliini, se on tullut jopa yksi kovaa diabeettinen ohjain.

Katso lisää: Kuinka käyttää Fenugreek for Diabetes

Tämä erityisesti kasvikset sopivat tyypillisesti tyypin 2 diabetekselle.

Tutkimuksessa osoitettiin syynä sokerintason alentamiseen karela-kulutuksella, joka on AMP: n aktivoiman proteiinikinaasin aktivoituminen soluissa. Nämä solut, jotka on jo esitetty, mutta deaktivoituina, aktivoidaan ja otetaan käyttöön, mikä auttaa vähentämään verensokeritasoa. Toinen tutkimustutkimus paljasti lektiinin jäljen katkereissa, joiden tiedetään vähentävän verensokeria veressä ja siten myös glukoosipitoisuudesta. Nämä lektiinit toimivat perifeeristen kudosten suhteen ja tiedetään tukahduttavan ruokahalua, mikä herättää meille voimakkaan tahdon taistella kaiken sisäisen voimakkuutensa kanssa autiomaiselle puolueelle.

Taattu todiste:

Kemiaan ja biologiaan vuonna 2008 julkaistussa lehdessä todettiin, että katkeran kurpitsa imeytyi glukoosin solun imeytymistä, mikä ei diabeteksen tapauksessa imeydy normaaleihin olosuhteisiin. Raportissa todettiin myös, kuinka ihmiset, jotka olivat kosketuksissa katkeran kurkun kanssa, osoittivat valtavaa diabeettista glukoosin hallintaa.

Saanti:

Raakoja viipaleita voi kuluttaa, mutta jos olet heikko sydämen tyyppi, kiehuu vedessä ja kuluttaa sen veden kanssa tai tee sen mehua ja syö se tai sekoitat sen hieman riisin kanssa katkeruuden taso ovat joitain tapoja, joilla se voidaan sisällyttää päivittäiseen ruokavaliosi.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

4 + 1 =