Kuinka käyttää Amla hiusten kasvua ja hiusten laskua? | Tyylit elämässä

Amla tai yleisesti tunnettu intialainen karviainen on yksi maaginen hedelmä, joka tarjoaa erilaisia ​​etuja hiuksille, iholle ja keholle. Se on vahva antioksidanttinen ominaisuus, ja se on rikas C-vitamiinilähde. Amlasta on käytetty antiikin ajoilta luonnollisena ainesosana hiusten lujuuden ja hiusten kirkastami- seksi. Amlan säännöllinen käyttö ravitsee hiuksia, stimuloi kasvua, vahvistaa hiuselikoita ja estää hilseilyä ja jakautumista. Lisäksi se auttaa myös hiustenlähtöön ja hiusten ennenaikaiseen harmaantumiseen.

amla for hair

Amla voi hyötyä hiuksista monin tavoin. Kerro meille, mitä voit tehdä päivittäin, jotta näet amlan edut hiusten kasvulle.

 1. Syö yhden koko amlahedelmä tai ota lasi tuoretta amla-mehua saadaksesi pitkät ja kiiltävät lukot. Amla-mehun lisääminen päivittäiseen ruokavaliosi paitsi auttaa edistämään ja vahvistamaan hiusten kasvua, se myös lisää immuunijärjestelmääsi.
 2. Amla-jauhetta voidaan valmistaa hiontamalla hedelmää ja sitä käytetään myös erilaisissa koti-korjaustoimenpiteissä hiusten kasvun parantamiseksi. Amla-hiuspakkaukset valmistetaan amla-jauheella ja muilla luonnollisilla raaka-aineilla, jotka toimivat hoitoaineina, tuovat loistoa hameesi.
 3. Amla öljy hiusten kasvulle on toinen tehokas tapa palauttaa kasvosi hiukset. Tiedetään sisältävän kaikki välttämättömät rasvahapot, jotka edistävät hiusten kasvua. Se myös vahvistaa follikkeleita sisältä.

Hiusten lasku on yksi yleisimmistä ongelmista kylmän kylmyyden vieressä. Vaikka syyt voivat olla mitä tahansa stressistä heikkoihin follikkeleihin, se ei ole hyvä asia herätä joukko lukkoja tyynysi. Aivan kuten ruumiisi, hiukset tarvitsevat ansaitun annoksen ravintoaineita täydentämään sen ulkonäköä ja kasvua. Amlan tiedetään parantavan hiusten laskuongelmia ja vahvistavat pysyvästi karvojen lukot ja follikkelit jatkuvassa käytössä. Katsokaa, mitä se tekee.

amla oil for hair growth

Miten Amlaa käytetään hiusten kasvulle?

Amlaöljy on erittäin tehokas hiusten kasvun tehostamisessa. Näin tapahtuu kahdella tavalla.

 • Hellävat hellävaraisesti amla hiusvoitelua hiuspohjalle. Tämä lisää verenkiertoa ja virtaa päänahkaan ja hiusten juuret.
 • Tämä päänahan hieronta herättää nukahtamattomat karvatupet ja antaa näin uusia hiusten kasvua.
 • Tai, amlaöljyä hierotaan pitkin hiusten pituutta.
 • Tämä hoito lukitsee hiusten säikeiden kosteuden. Tiivistetty kosteus pitää hiukset joustavina ja taipuisina estääksesi rikkoutumisen.

Miten Amla työskentelee hiuksilla?

Amlan tiedetään estävän varhaisen harmaantumisen. Ayurvedan mukaan hiusten ennenaikainen harmaantuminen tapahtuu usein, koska ylimääräinen pitta on kehossasi. Voit tietää, onko sinulla sitä etsimällä merkkejä, kuten ihottumaa, haavaumia, liiallista kehon lämpöä ja närästystä. Amla-mehu on luonnollinen jäähdytysneste, joka vähentää näitä oireita ja myös harmaita. Hedelmä on tunnettu myös sen hyödyllisistä parantumisominaisuuksista, jotka auttavat pitämään päänahassasi hyvää terveyttä. Se on antibakteerinen, antimikrobinen ja pitää päänahan sairaudet ja hilse pois kokonaan, mikä jättää sinut paremmin hiuksiin.

Amla on hyvä hiustenhoito ja luultavasti yksi vanhimmista. On tiedossa kunnostus, ravitsemus ja hiusten lisääminen. Näin se voi poistaa lian pois hiuksistasi ja kunnostaa sitä hyvin. Tulokset näkevät, todistaa sen hyvyydestä.

Amla-hiuslakka on toinen tapa laittaa ne hyvään käyttöön. Amla-mehu hiusten pudotukseen on myös osoittautunut myönteiseksi tulokseksi.

Katso lisää: Paras yrtti hiustenlähtöön

Kuinka valmistautua Amla Oil for Hair?

Amlaöljyä voidaan helposti tehdä kotona. Se voidaan valmistaa käyttämällä tuoreita hedelmiä tai amlajauhetta. Amla-hiukkasten jauhe on yleisin lääke, jota monet ihmiset käyttävät siellä. Molemmat ovat helposti saatavilla missä tahansa päivittäistavarakaupassa.

Amla Oil From Fruit:

 1. Leikkaa amlahedelmä pieniksi kuutioiksi ja anna sen kuivua kokonaan.
 2. Kuivatut amlabitit sekoitetaan sitten sukkulan siementen ja risiinin tai kookospähkinäöljyn kanssa muodostaen paksun ja tasaisen tahnan.
 3. Kuumenna tämä seos pannulla, kunnes se muuttuu ruskeaksi. Varmista samalla, että tämä seos ei pala ja jatka sekoittamista jatkuvasti.
 4. Kun se jäähtyy, seula seulotaan ja öljy siirretään ilmatiiviisiin säiliöihin. Tätä amlaöljyä voidaan käyttää turvallisesti kahden viikon ajan.

Katso lisää: Valkosipuli hiustenlähtöön

Amla öljy jauhe:

amla powder for hair growth

Aikaisempi tapa valmistaa amlaöljyä on amla-jauhe.

 • Aloita amla-jauhe liottamalla kuumaan veteen yön yli.
 • Päivänä 2 lisätään tämän siementen fenugreeksiemeniä ja öljyä tahnan muodostamiseksi. Voit joko käyttää kookospähkinää tai oliiviöljyä sopivuuden mukaan. Amla-öljy on nyt käyttövalmis.

Sovellus ja käyttö:

Amla-öljyä käytetään hiuksilla molemmilla tavoilla, hoitona ennen shampooinga ja pesun jälkeen hoitoaineena.

 1. Kun käytät ennen shampooa, hieronta amlaöljyä hiuksillesi yönä ennen shampooingia. Anna öljyn pysyä päässään, kun se aktiivisesti imeytyy olennaisiin ravintoaineisiinsa.
 2. Voit myös käyttää amlaöljyä hiuksiin samana päivänä ja seurata tätä kuumalla pyyhekäsittelyllä. Jätä se noin puoleksi tunniksi ja huuhtele perusteellisesti. Kun käytät hoitoa tai tiivistysainetta, erittäin pieni määrä amlaöljyä voidaan levittää pestyihin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Tämä auttaa pehmentämään hiuksiasi ja lukitsemaan tarvittavan kosteuden.

Amla ruokavaliossa:

Sisällytä amla ruokavalioosi joka päivä. Syöminen amla hiusten kasvulle toimii hyvin. Amla on hapan, koska C-vitamiini on läsnä, mutta tämä ydin tekee Amlasta niin hyödyllistä. Amla ruokavaliossa pitää elimistösi myös mikrobien tutkalta. Tämä merkitsee sitä, että pienemmät hiukset putoavat käytännöllisesti katsoen mitään hilseilyä vastaan. Helppo tapa torjua hiuksia laskee?

Katso lisää: Inkivääri hiustenlähtöön

Amlan edut ovat moninaiset. Se on erinomainen ainesosa kasvattaa hiusten kasvua ja ylläpitää koko kehon terveyttä. Joten kun huomaat amla seuraavan kerran, ajattele sitä käyttämätöntä kuin peitattua valmistetta!

Nyt olemme keskustelleet eduista; puhumme siitä sivuvaikutuksista.

 1. Mitä tulee hiuksiinne, voit olla varma, ottaa mehu, öljy, suolata se ruoaksi, kaikki jättää sinut täydellisiin lukkoihin
  rehennellä jllak. Muista, ettet ole amla tai käytä sitä, kun kärsit kylmästä. Koska amla on itse asiassa jäähdytysaine luonteeltaan ja ottaen se voi tehdä kylmä ja yskän pahempi.
 2. Kylmässä kokeile amlasta mustalla pippurilla ja hunajaa ja näet silti saman tuloksen ilman kompromisseja.

Karviainen karviainen ei ole koskaan antanut sinulle hyvän näköisen ja kauniita hiuksia, joita olet aina halunnut. Onko amla jauhe hiusten kasvulle tai amla mehu hiukset, edut ovat melko saman verran. Ainoa ero on, miten haluat ottaa sen. Vaihtoehtoisesti on myös amla hiusnaamari ja amla-hiuslakka, joita voit kokeilla, kun sinulla on paljon aikaa. Riippumatta siitä, onko se, varmista, että käytät niitä järkevästi.

Joten, kun seuraavan kerran näet jotain, tartu kymmenkunta tai enemmän!

Leave A Comment

1 + = 11