Kubera Mudra – miten tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Tiedätkö, mikä on Mudra? Ymmärrätkö Mudran todellisen merkityksen? Saanen selittää teille. Mudra on todellakin elämäntapa. Se on jotain, jonka kanssa jokainen ihminen liittyy ikään ja sukupuoleen nähden. Mudra on hyvin yksinkertainen tosiasiallisesti. Se vaatii hyvin lyhyen aikaa, mutta sen edut ovat todella pitkään kestäviä ja enimmäkseen pysyviä, toisin kuin lukemattomat lääkkeet, joita käytämme.

Mudra on juuri sormi tai käsielintä. Sallikaa minun korjata itseni, se voi olla myös silmä tai jalat ja jopa täydellinen kehon liike tai ele. Sen on tarkoitus olla säännöllisesti sisällytetty päivittäiseen elämäntapaan, jotta voit saada suurimman hyödyn tietystä mudrasta. Jokaisella mudra-asemalla on erityinen merkitys. Jokainen liike symboloi jotain erittäin syvää ja erittäin merkittävää. Esimerkiksi jos kärsit jotain, joka vaatii henkistä kappaletta, jota intialaisissa termeissä kutsutaan masennukseksi.

Jos käytät jotain mudraa masennuksen torjumiseksi, huomaat vähitellen, että muutamassa vuodessa voit jäädä mielikuvitukseksi ja sanoa hyvästit masennukselle. Toivon, että teidän kaikkien on pitänyt ymmärtää Mudran merkitys ja merkitys.

Saatat ihmetellä, mistä tämä mudra syntyi. Mudran alkuperä on salaperäinen. Se on ollut vallitseva useiden vuosikymmenien jälkeen, mutta mikään elin ei tosiaan tiedä mistä t alkoi ja kaikki tämä. Me kaikki uskomme, että mudra on suosituin Aasiassa. Mutta se on toinen väärä käsitys. Mudra on yhtä suosittu myös Aasian ulkopuolella. Mudra ja sen liikkeet ovat ansainneet nimensä koko maailmassa. Monet rajoitukset ja ristiriidat ovat myös ympäröineet mudraa. Kun pohjoismaiset joutuivat kristinusoitumiseen, niin mudrasmäärä oli kielletty. Erityisesti niitä mudreja, joihin liittyy jumalien omaksuminen korotettujen aseiden kanssa, ei sallittu. Kristillisillä opetuksilla tämä mudra hyväksyttiin ja osaksi lisätutkimusta ja tutkimusta.

Jos tarkkailette tarkkaan pappien eri eleitä massana, näet sitten, miten nämä muinaiset ihmiset käyttäytyivät edustamaan itseään. Mutta tämä ei ole kaikki, vaikka jokapäiväisessä elämässämme symboleilla ja eleillä on tärkeä rooli. Meillä on useita eleitä jokapäiväisessä elämässämme, mutta meillä on aikaa, kun alamme sivuuttaa heidät. Mutta kaikki mudra ja eleet ovat jo osa elämäämme jo ikäisiä ja jatkavat myös vaikutelmia tulevaisuutemme aikana.

Jos puhumme Intian konteksteista, niin nämä mudraukset ovat olennainen osa uskonnollista järjestelmäämme. Taittuvat kädet, taivutus on tullut hyvin suosittuja Intiassa. Joten, suoraan tai epäsuorasti me kaikki toimimme joidenkin tai muiden mudrasien kanssa, mutta meillä on tapana jättää ne huomiotta ajan myötä. Mudrat ovat yhtä suosittuja myös Intian tanssilomakkeissa. Ne käsittävät käsien, silmien, jalkojen ja jopa vyötäröiden samanaikaiset liikkeet. Mutta tämä on yksi lisä tähän, mikä on draamaa. Aloittaa puhua kubera mudraista, joka on hyvin erikoinen ja liittyy hindu-uskontoon jumala kubera tarkoittaa varallisuusjumalaa.

Katso lisää: Matangi Mudra Edut

Kubera Mudra Merkitys, vaiheet ja edut:

Tässä artikkelissa keskustelimme selkeästi kubera mudra merkityksestä sekä merkityksestä.

KUBERA mudra

Merkitys Kubera Mudra tai varallisuus Mudra:

Yksi tällainen merkittävä mudra on Kubera Mudra. Koska me kaikki olemme hyvin tietoisia siitä, että kubera on rikkauden merkitys. Se on itse asiassa rikkaus jumala ja kutsua sitä Intian mytologiaksi. Joten, olin vain hämmästynyt tietää mudra, joka liittyy vaurautta (Money) ja rikkaus Jumala. Tämä mudra liittyy sinun sisäisiin toiveihisi ja voimaasi. Tämän mudran tiedetään lisäävän intensiivistä vaurautta ja vaurautta. Se tunnetaan myös nimellä "Three Finger -tekniikka" Alpha-harjoittelusta. Näet tämän sormen ele melko yleisesti päivittäisessä elämässäsi. Joko olet pyytänyt liikennepoliisiasi jättämään sinut ennemmin, vapaa parkkipaikka, oikea kirja, tuoda minkä tahansa vaatekappaleen mihin tahansa myymälään.

Katso lisää: Surya Mudra Painonpudotus

Joissakin tapauksissa käytät myös tätä painostamaan joitain ajatuksiasi tai ideoita. Kun kolme sormea ​​on suljettu stressiä tai painotetaan ajatuksistasi ja ideoistasi. Uskotaan, että jotain tulee varmasti tapahtumaan, kun Marsin planeetta (voimakkuus), Jupiter (liiallinen ilo) ja Saturnus (kiinnittyminen olennaiseen ja kulkeminen uusien yhdyskäytävien kautta) tulevat yhteen. Tämä kaikki yhdessä on todella hauskaa säännöllisessä elämässä. Se lisää sisäistä aineenvaihduntaa antamalla sinulle luottamusta ja ikuista voimaa.

Miten Kubera Mudra täyttää täyttövaatimukset:

Selvästi puhuen Kubera Mudran meditaatio on hyvin yksinkertainen.

  • Sinun on ensin istuttava puoliksi lotus tai mikä tahansa helppo ja mukava paikka. Varmista, että istut kevyt matto tai kevyt matto. Tämä estää säteilyä lattialta. Monet asiantuntijat ovat huomauttaneet, että lattian säteily voi itse asiassa toimia esteenä mudran tekemisessä.
  • Lopuksi voit jättää silmät auki ja sulkea haluamallesi mukaan.
  • Mutta suljetuilla silmillä voit välittää ja keskittyä paremmin.
  • Varmista, että ei sormien liikkeen mutta voiman ja sisäisen voiman, jolla teet mudraa, on tärkeä.
  • Nyt sinun täytyy liittyä peukalo-, keski- ja etusormiin yhteen pisteeseen.
  • Hieman taivuta sormea ​​niin, että ne voivat helposti tulla leikkauspisteeseen.
  • Voit aloittaa käsittämäsi toivomuksen.
  • Toisen käden jälkeen toista sama toisella kädellä.

Ei rajoituksia Kubera Mudra:

Haluan kertoa teille jotain erittäin tärkeää. Tällä mudra Kuberalla ei ole mitään taajuuden aikaa. Ei ole väliä, että teet tämän mudran milloin tahansa päivällä. Voit tehdä sen aamulla tai illalla, se on täysin sinun valintasi. Voit myös tehdä sen niin monta kertaa kuin mahdollista. Ehdotan, että teet sen vähintään 5-10 kertaa päivässä.

Katso lisää: Makara Mudra

Kubera Mudra Edut:

Nyt esitämme sinulle Kubera Mudra -edut.

Peukalon sormi edustaa tulta, kun taas indeksi ja keskisormi symboloivat ilmaa ja tilaa vastaavasti. Nämä kolme joukkoa, kun ne yhdistyvät, täyttävät kaikki toiveesi ja pyrkimyksesi.

Leave A Comment

2 + 8 =