Karnapidasana - miten ja hyödyt Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Karnapidasana – miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Täydellinen tapa pitää itsesi sopivaksi, sekä henkisesti että fyysisesti, on hemmotella itseäsi joogan maailmaan. Jooga on hallitseva hoitotyöntekijä kehosi kysymyksissä noudattaa seesteisyyttä, jonka mielesi saavuttaa, kun kävelee tiellä. Jooga ja viime vuosina harjoitettu jooga ovat selviytyneet ikävystä pitämään itsensä kunnossa. Maailma on nykyään kiinnostunut helpoimmista tavoista pitää flab irti itsestään etsimällä pieniä vinkkejä ja temppuja loppujen lopullisten pienyrittäjien ongelmien lopettamiseksi. Tämän päivän artikkelissa puhutaan yhdestä tällaisesta joogasta nimeltä Karnapidasana ja sen hyödyistä, joita se voi suihkuttaa meitä.

Karnapidasana

Karnapidasana (polvi-korviin):

Karnapidasana kutsutaan myös polvi-korvan asemaan, missä "karna" olisi "korvat" ensisijaisesti. Kehon vääntymisen ja venyttelyprosessin avulla pehmeä syvä hengitys, tämä jooga-asento aloittelijoille ei ehkä ole lapsen leikki. Kuitenkin, kun aloitamme siihen liittyvien etujen paljastamisen, sinut jätetään tyhmäksi.

Katso lisää: Astavakrasana

Kuinka tehdä se?

  • Aloita, aseta itsesi joogamattoon. Tämä saattaa olla hieman vaikeaa alussa, ja on ehdottomasti suositeltavaa, ettet pakene itsesi täydellisyyteen kokeilun ensimmäisellä päivällä. Itse asiassa saatat myös pyytää erillistä parin kättä auttamaan sinua tässä kokeessa. Joogan ensisijainen asento kohdistuu pääosin kallon paineeseen ja siksi varovaisuutta on säilytettävä.
  • Takana selälläsi takaa aseesi kummallekin puolelle, rinnakkain kehon kanssa, kun katsot selkää suoraa ja niskaa kohden.
  • Nyt tulee osa, jossa työnnä kämmenetsi maahan kun nostat jalat ylös. Suussa hengityksessäsi ja pitämällä sitä samalla kun nostat helpottavat prosessia.
  • Nyt käännä jalat ylös ja pään yläpuolelle nostamalla lantiota. Tässä vaiheessa ainoa kehon tasapaino lepääsi kädet ja kaulasi.
  • Swinging to the other side tuo polvet alas rinnalle korville.
  • Kun lukitset itsesi asentoon, anna käsiasi säilyttää alkuperäisen asemansa, mutta tällä kertaa kämmenellä ylöspäin.

Korvanpaine Pose aloittelijan vinkkejä:

Tämän aseman käyttämiseksi tarvitaan joustavuutta ja tasapainoa. Karnapidasana on Sarvangasanan ja halasanan ennakkotaso. Tärkeitä vinkkejä aloittelijoille ovat:

  1. Älä ole huolissasi, jos polvet eivät pääse lattialle. On hienoa pitää polvet ylös, kunnes ne tulevat lattialle luonnollisesti.
  2. Tässä paikassa on niskan paino, joten pään siirtäminen puolelta toiselle on ehdottomasti kielletty.

Katso lisää: Akarna Dhanurasana

Karnapidasana Edut:

Yksi tärkeimmistä hyödyistä, joita jooga on aina antanut meille, on kehon joustavuus. Tiedämme, että jäykkyys voi saada paremman sinusta koko viikon ajan pehmeällä kipualla selässä tai hieman vetämällä kaulaanne. Tämän jooga-asennon ansiosta kehosi voi olla joustavampi. Vatsan työskentelyn pitäisi olla täydellinen naisille paitsi siksi, että siinä on munasarjat, mutta myös siksi, että valtavaa ruuansulatusta lukuun ottamatta on yhdistetty vatsaan, joka sisältää myös suolet. Paine, jota tunnet vatsaosiosastasi, kun tarvitset tätä asentoa, varmasti pitää vatsaasi voimakkaana ja terveessä. Kun painat kalloasi, kun teet tämän joogan, se painostaa sen kilpirauhasen stimuloimista, mikä helpottaa kehon kasvua ja ennen kaikkea terve kilpirauhasen tarkistus. Tämä liittyy myös selkärangan ja hartioiden venymiseen, jotka miesten auttaa sinua laajentamaan ylävartaloasi ja rintaansa.

Turvatoimet ja vasta-aiheet:

Tämä jooga asento on erittäin vaikea hallita aloittelijoille. Karnapidasana-jooga-asento vaatii paljon ydinvoimaa ja joustavuutta.

Suurin vasta-aiheita ovat henkilöt, joilla on ongelmia, kuten ripuli, kuukautiset, kaulavauriot, tukkeutuneet verisuonet, korkea verenpaine, astma, aloitusaste raskaana oleville naisille. Näitä henkilöitä on erittäin suositeltavaa välttää harjoittaa tätä asentoa. Jos nämä yoga-asennon harjoittavat näitä henkilöitä, se tulisi suorittaa vain asiantuntijan tiukalla valvonnalla noudattamalla lääkärin neuvoja.

Katso lisää: Handstand Edut

Karnapidasana kutsutaan myös polvi-korvan asemaan, missä "karna" olisi "korvat" ensisijaisesti. Tämä harjoitus on erittäin suositeltavaa naisille, jotka kärsivät epäsäännöllisyydestä ja niihin liittyvistä ongelmista, kuukautiset voivat olla helppo koettelemus, kun olet alkanut harjoitella tätä joogaa. Sinun työtä voidaan ehkäistä suorittamalla tämä harjoitus, jossa kallon paine avaa nenän ontelon jolloin voit hengittää kunnolla. Yoga tuo ennen kaikkea mielenrauhan, joka on yksi terveellisen unen tärkeimmistä katalysaattoreista. Joten, jos et ole vielä saanut unettomuutesi yli, tiedät mitä tehdä parhaiten.

Kuvat Lähde: Shutterstock

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map