Kapalbhati Pranayam Jooga vaiheet ja edut Tyylit elämässä

Kapalbhati pranayam jooga! Mielestäni suurin osa meistä tuntee tämän. Kapalbhati Pranayama on eräänlainen hengitystoiminta, joka helpottaa sinua eroon eri vaivoista yli ajan. Lopuksi Kapalbhati pranayamin on tuotava kosketusta harjoittajan edessä. Monet kauniista pranayamaista, jotka jooga antaa meille, Kapalbhati pranayam on yksi parhaista hengitysharjoituksista.

Millä tavalla to do Kapalbhati Yoga and its Benefits

Viime aikoina sen maine on kasvanut baba Ramdev Swamiin tehtävällä. Kapalbhati on osa Ramdev Swamijin joukkoa kuudelle pranayamalle, lisäksi tämän sarjan käytäntö on laajentunut kuin räikeä palo Intiassa ja muualla maailmassa.

Katso lisää: Vajrasanan edut

Kapalabhati Pranayam Jooga-askeleet, edut ja varotoimet.

Tämä artikkeli ohjaa miten kapalbhati pranayam -vaiheet ja sen hyödyt sekä tärkeät varotoimet, jotka on toteutettava, kun teet tämän harjoituksen.

Ohjeet Kapalbhati Pranayama-joogalle tai Kapalbhati-hengityksen harjoitukselle:

Jotta tämä hengitystoiminta istuisi rennossa asennossa, rajatylittävä on erinomainen.

Askeleet:

1. Pidennä selkäsi ylöspäin, pidennä niskasi ja siirrä kätesi leukaasi taaksepäin. Tämä kokoaa selkärangan pään takaosaan.

2. Sulje silmäsi.

3. Peitä kätesi Gyan Mudraan. Gyan Mudraan liittäkää peukalokielekkeesi myös etusormen kokoonpano, koska ranteet ovat hiljaa polvilleen ja kämmenet vääntyneet jonkin verran ylöspäin.

4. Levitä mahojen lihaksia.

5. Tällä hetkellä aja ulos ilmasta yhtä voimakkaasti kuin olet rennossa koko nenän. Tämän täytyy aiheuttaa vatsalihasten supistuminen jyrkästi ja vartalon sisäänveto sisäänpäin selkärankaan. Jälkeenpäin anna hengityksen tapahtua täysin passiivisesti ilman mitään ylimääräistä vaivaa.

6. Toistuvat hengitys on tehty tietoisen terävällä voimalla, kun taas hengitys on vain vetäytyminen, joka kantaa ilmaa takaisin keuhkoihin. Koko hengitys tapahtuu koko nenän. Kun passiivinen sisäänhengitys on suoritettu oikein, hengitä uudelleen voimakkaasti ja jatkaa kiinteällä rytmillä.

7. Suorita 10 toistokierrosta.

8. Toimita toimintatilaasi tekemällä 5 kierrosta, kun taas tauko on kunkin kierroksen aikana.

Katso lisää: Uttanasana

Paras hyöty Kapalbhati Pranayam Joogasta:

 • Aikaisemmin suoritettu Kapalbhati Pranayama auttaa vähentämään vatsaonteloa, taistelu lihavuutta; tenor vatsalihakset lisäksi antaa ydin vatsanvoimakkuutta plus valtaa.
 • Kapalbhati Pranayamista on käytettävä kehon asemasta, jotta kaikki sairaudet, sairaudet ja heikkous karkotetaan kehosta, minkä vuoksi se voi kasvaa terveydelle, energialle ja voimalle.
 • Useat ihmiset eivät kapalbhati pranayama jooga laihtuminen niin hieno kuin se toimii ylös hengityselin ja vatsalihakset, tarjoavat sinulle sävyn ulos lihaksia ja palauttaa kehon sävy.
 • kapalbhati pranayama hyötyvät myös verenkierron palautumisesta, erityisesti kehon alaosasta, se auttaa palauttamaan koko kehon työskentelyn.
 • Tietenkin tekniikka auttaa myös lisäämään keuhkojen kykyä ja kehittää hengityselimiä ja kehittää ylimääräistä happea, joka on saatavilla kehossa. Koska enemmän happea virtaa kehoon, siitä tulee erittäin tehokasta.
 • Lisäksi voit myös tuntea paremmin mielenterveyttä, parantaa keskittymistä lisäksi teräviä aisteja.
 • Lisää lämpöä järjestelmään pehmentämään myrkkyjä lisäksi jätemateriaaleja. Sisällytä kasvoille kiilto ja ilo.
 • Toimii sydänkeskuksessa (Anahata Chakra) ja liitettyjä elimiä.
 • Kapalbhati pranayamin voimakkailla hengityksillä allergeenit sekä keuhkoissa ja hengityselimissä olevat siirrettävät materiaalit puhalletaan pois ja irrotetaan kehosta.
 • Harjoitusmenetelmä auttaa lisäksi parantamaan kalvon joustavuutta. Koska kalvo osoittautuu vahvemmaksi ja joustavammaksi, hernian lisääntymisen vaara pienenee myös huomattavasti.
 • Se tukee digestion ja eliminaation palautumista. Sairaus parantaa myös alueen epätasa-arvoa, kuten kaasu, ruoansulatushäiriöt, diabeteksen jne. Tämän parantumisen tason saavuttamiseksi sinun on harjoitettava kapalbhati pranayamia päivittäin.

Katso lisää: Savasana Corpse Pose

Kapalbhati Pranayam Joogaa koskevat varotoimet:

 • Yritä olla tekemättä mitään joogaa juuri sopivan syömisen jälkeen, sillä jooga on erityisesti tehty tyhjälle vatsalle, jotta saavutat mahdollisimman suuren tuloksen. Tyhjä mahassa voit säätää kehosi monimutkaisesti monimutkaisiin paikkoihin vaivattomasti.
 • Yritä ylläpitää jatkuvaa hengitystapaa, jotta voit säätää kehon verenkiertoa, jotta pystyt saavuttamaan kapalbhatin maksimaaliset tulokset.
 • Yritä olla liian kovaa käyttämällä liian monimutkaista asentoa, on aina parempi aloittaa jotain yksinkertaista ja siirtyä sitten jotain kovempaan, kun kehosi tottuu hitaasti kantoon.

Kapalbhati pranayama jooga on todella kuppi yli muiden, koska se tarjoaa täydellisen ruumiin herätyksen mukavuus ja rauha. Eri lajien jooga saatavilla markkinoilla on useita ihmisiä, jotka valitsevat eri tyyppejä, mutta todella valita jotain, joka on ajan arvoa niin kapalbhati jooga on todella paras. Sen ihanteellinen valikoima jooga aiheuttaa valita monia ihmisiä on joskus hemmoteltu valinnanvaraa siitä, mistä aloittaa. Aloittelijoille on monia vähemmän monimutkaisia ​​poseja, joiden avulla he voivat edelleen parantaa kykyään, jotta myöhemmin käytännön monimutkaisten poseiden avulla voidaan helposti käyttää parempaa vaikutusta.

Leave A Comment

4 + 6 =