Japanilainen hiusten suoristus Tyylit elämässä

Japanilainen hiusten suoristus on kuuluisa tapa oikaista kiharat lukosi suoraksi. Se muuttaa epämuodolliset ja karvanneet hiukset pysyviksi ja sileiksi korteiksi. Se on melko kiista negatiivisten haittavaikutusten vuoksi, varsinkin jos kokematon henkilö tekee sitä. Mutta jotkut naiset vannon, että se on turvallinen ja on hyvä tapa saada hiukset muotoilluksi. Ihmiset ovat alkaneet valita tämän yli Brasilian hiusten suoristus, koska he löysivät vaarallisia ja myrkyllisiä kemikaaleja, jotka ovat mukana tässä. Jos haluat mennä tähän tyyliin, sinun kannattaa ensin puhua asiantuntijalle. Olemme kuitenkin keksineet tämän artikkelin, joka antaa sinulle lyhyen ajatuksen ja ymmärryksen japanilaisesta hiusten suoristamisesta.

Japanilainen hiusten suoristus Tyylit elämässä

Japanin hiuslääketieteen historia:

Japanilainen hiustenhoito oli melko raivoa New Yorkissa 2000-luvulla. Naisille, jotka olivat kyllästyneitä kihara- ja karvaisia ​​hiuksiaan, tämä uusi tyyli tuli siunaukseksi. Ja melkein tuntuu ihmeeltä. Naiset kävivät salonkiin, maksoivat 150-800 dollaria kemikaalihiukkasten hoidossa ja tulevat ulos super-seksikkäillä, pitkillä ja tyylikkäillä hiuksilla. Parasta on, että hiukset pysyvät aina suorina; se ei koskaan kasvanut tai muuttanut lähdettä. Siitä lähtien sen suosio jatkui.

Katso lisää: Keratiini hiukset suoristavat kotona

Kuinka se toimii:

Japanilainen hiushoito sisältää kemikaalien, kuten kalsiumhydroksidin, käytön, joka rentouttaa kiharaa ja tekee siitä pehmeän ja sileän. Ensin hiuksesi on erotettava toisistaan. Tämän jälkeen jokainen osa on pestävä hyvälaatuisella shampoolla. Erityistä ratkaisua sovelletaan aina päänahasta säikeisiin. Tämän jälkeen hiukset puhalletaan kuivattuna ja litteäksi. Tämän jälkeen hiukset näyttävät täysin tasaisilta, suorilta ja pitkiltä. Mutta jos hiuksesi ovat liian kihara, koko prosessi toistetaan.

Kuinka kauan se kestää ja mikä on kustannus?

Tämä hoito on neuvottu hiuksista, jotka ovat jo laadukkaita. Koska se sisältää kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa suuria vahinkoja hiuksillesi, sitä ei voi käyttää niille, joiden hiukset ovat jo huonolaatuisia. Se kestää niin kauan kuin kuusi kuukautta, mikä on melko paljon pidempi kuin Brasilian hiusten suoristuskäsittely. Tämän kustannukset ovat noin 150 dollaria Queensissä, New Yorkissa ja 400 dollaria Manhattanilla. Vaikka tulokset ovat kalliita, tulokset ovat yhtä tehokkaita.

Katso lisää: Miten pysyviä hiuksia suoritetaan kotona

Onko hoito huono?

Jos aiot saada hiuksesi tekemällä joku, jolla ei ole tarpeeksi tietoa siitä, ole valmis saamaan tuhoisia tuloksia. Hiukset ovat erittäin kuivia ja hallitsemattomia tämän jälkeen. Jos hiukset ovat jo värjätyt, saatat haluta pysyä poissa tästä hoidosta, koska haitalliset kemikaalit ovat jo vaikuttaneet. Mutta jotta tiedät parhaiten, sinun pitäisi kysyä jotain, joka on erikoistunut tähän hoitoon. Pyydä, että menettely on tehty ja kuinka kauan sinun on valmistettava hiuksesi ennen kuin voit rekisteröityä.

Kuinka hoidata Post Hiusten hoito:

Kun japanilainen hiusten suoristus on suoritettu, sinun on oltava hyvin varovainen. Ensimmäinen asia, joudut olemaan kärsivällinen. Älä tee ponipeittoa siitä seuraavien viiden päivän ajan, koska tämä on aika, jolloin hiuksesi asetetaan. Jälleen, sinun on pysyttävä poissa jäähdyttimistä, jotka tekevät lentostasi tai liikkuvat liikaa. Silti hiuksesi pysyvät, sitä paremmin se on sinulle.

Mitä tuloksia odottaa?

Voit odottaa pin-suorat, kiiltävät ja kiiltävät hiukset, kun japanilainen hiushoito on valmistunut. Voit odottaa yhtään aalloa seuraavan kuuden kuukauden ajan. Jopa silloin kun hiuksesi kasvavat, et näe yhtään käpristystä. Vaikka käytät kättelyäsi tämän prosessin aikana, ei ole mitään syytä käyttää sitä. Joten, kun olet menossa salissa, varmista, että päätös tämän prosessin suorittamisesta on lopullinen.

Katso lisää: Kuinka tehdä hiusten suoristaminen kotona

Mitä se tekee?

Japanin hiusten suoristus muuttaa hiusten rakennetta kokonaan. Hiukset ovat kiiltäviä, kauniita, houkuttelevia ja hyvin ainutlaatuisia. Toisilla saattaa olla huono päivä, mutta sinun, hiuksesi on aina oltava pehmeitä, tuoreita, puhtaita ja terveitä. Hiusten kosteus on sinetöity ja näytät absoluuttisesta diasta.

Mitä sinulla ei ole sallittua tehdä?

Sinun on huolehdittava hiuksistasi, kun oikaisu on päättynyt. Et voi pestä hiuksiasi seuraavien 72 tunnin ajan minkäänlaista shampooa. Sinun on pidettävä hiuksesi suorana ja silti mahdollisimman pitkälle lähipäivinä.

Mistä voit tehdä sen ja miksi?

Voit saada Japanin hiusten suoristus tehty enimmäkseen japanilaisissa ja korealaisissa salongeissa. Mutta esimerkiksi New Yorkissa, tämä hoito on oleellisesti kielletty. New York Magazinen mukaan Ted Gibson, Mark Garrison, Charles Washington ja Ric Pipino ovat joitakin kuuluisia salit, jotka ovat lopettaneet japanilaisten hoitojen käytön lähinnä negatiivisten haittavaikutustensa vuoksi.

Katso lisää: Kuinka Suorita Hiukset

Hyvä osa tästä:

Vaikka se on kallista, hyvä osa on se, että sinun ei tarvitse käyttää suoraa tai hiusten suoristamista seuraavien kuuden kuukauden ajan. Hiuksillesi ei saa jäädä minkäänlaista kuivuutta ja hämärtymistä sileissä ja kosteissa päivissä. Tekniikka on ammattimainen ja erittäin tehokas. Ne, jotka haluavat kokeilla uusia kampauksia, pitäisi ehdottomasti kokeilla tätä. Elämäsi tulee hieman helpompaa ja yksinkertaisempaa, eikä sinun tarvitse huolehtia hiuksistasi lainkaan. Joten mene hyvä ja sopiva salonki, joka suorittaa japanilainen hiusten suoristus ja saada se tehtyä.

Kuvat Lähde: 1

Leave A Comment

88 − = 79