Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Partaalla on lähes jokaisen ihmisen unelma. Se on toteutettu vuosien varrella, jotta se olisi tavallinen. Aikuisten teini-ikäisistä aikuisille parta on ollut tärkeä miesten saamaan upea ulkonäkö. Näin ollen parran kasvattaminen on ollut laajasti kysytty kysymys. Kuitenkin tosiasia on, että miehet voivat kasvaa parta haluamassaan muodossa tai tyylillä, jota he haluavat. Mutta kaikki ihmiset eivät pysty kasvamaan partaansa, mikä lisää mahdollisuuksia käyttää erilaisia ​​asioita, jotka auttaisivat sinua kasvamaan partaalla.

Vihjeitä kasvatuksen lisäämiseen:

Tässä muutamia parran kasvun vinkkejä, jotka auttaisivat sinua luonnolliseen kasvuun.

1. Kuorinta- ja kasvojen puhdistusmenetelmä:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Ensisijainen askel kasvattamaan parta nopeammin on hilseily. Varmista, että ihosi kuoritaan kerran viikossa. Hanki puhtaampi, joka poistaa kuolleet ihosolut ja auttaa uusien hiusten kasvua. Voit myös kokeilla verhon ihon kuorintaan, jonka on pysyttävä iholla 10-30 minuuttia. Tämän lisäksi sinun on myös pidettävä ihosi puhtaana ja selkeänä. Tätä varten voit käyttää vain kuumaa vettä sekä muita puhdistusaineita kuten kasvonsuojainta. Varmista, että puhdistat ihon vähintään kaksi kertaa päivässä, joka on päivä ja yö. Mitä enemmän ihosi pysyy puhtaana, sitä enemmän kasvua sinulla olisi.

2. Valmistaudu itse kasvavaan prosessiin:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Jos etsit, miten kasvaa parta luonnollisesti, sinun on myös oltava valmistautunut henkisesti siihen. Prosessi ei ole päivästä tai kahdesta; se kestää kuukausi saada haluttu parta näyttää. Tänä ajanjaksona ihosi hiusten alla voi myös olla kutiava ja voit jatkaa naarmuuntumista aina silloin tällöin. Sen sijaan voit etsiä keinoja vähentää ärsytystä käyttämällä kermaa tai voidetta. Myös se kestää aikaa täyttää ihon paikat, joiden täytyy olla rauhallisia. Äärsyyntyminen ja parranajo ei varmasti ole hyvä valinta, kun etsit kasvamaan parta nopeammin ja paksummin luonnollisesti.

3. Käytä voiteita ja voiteita ja pidä katsella kasvojen hiuksista:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Kyllä, markkinoilla on useita voiteita ja voiteita kasvamaan parran kasvua. Kuitenkin kaiken kaikkiaan kerma ja voiteet, jotka sisältävät eukalyptus siinä erittäin suositeltavaa. Ne auttavat parta kasvaa nopeasti. Varmista myös, että poistat ihon tai säilytät kuivan ihon säilyttämällä se hydratoituna. Mitä enemmän kyllästynyt iho olisi, sitä enemmän mahdollisuuksia kasvaa hiukset. Yhdessä tämän kanssa, pidä kellonruskeita karvoja, koska ne muodostaisivat esteen parille, jotka kasvavat tasaisuudessa.

4. Kehittää joitain terveitä tottumuksia:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Kun etsit parran kasvun kasvua, on joitakin terveellisiä tapoja kehittää myös luonnollisen parran kasvua. Hallitse stressitasosi, jatka harjoittelulla, käytä sellaisia ​​asentoja, jotka lisäävät verenkiertoa kasvoihinne, sopivat nukkumisesi jne. Tämä lisää kasvojen hiusten kasvua. Säilykkeet ja lisäravinteet, jotka ovat runsaasti biotiinia, B-vitamiinia ja proteiineja. Onko hedelmiä ja vihanneksia, joissa on mineraaleja ja vitamiineja irtotavarana ja muita aineita kuten pähkinät, munat, kala, liha, pavut, papaiat, sitruunat, auringonkukansiemenet, Bryssel, ituja, pinaatti, pellavansiemenet, avokado, ananas jne. kasvojen hiusten kasvot.

5. Trimmeri partaasi, kun se alkaa kasvaa:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Samalla kun ajatellaan, miten parta paremmin kasvaa luonnollisesti, on myös tärkeää leikata parta. Kehitä tapana leikata sitä tai muotoilla sitä viikset avulla. Jos etsit liian pitkää parta, anna sen kasvaa lähes 4-6 viikkoa ennen kuin leikkaa se. Tällaisessa tilanteessa sinun on leikattava parta ne 4-6 viikon kuluttua, kun se on kasvanut huipuksi. Varmista myös, että leikata puhtaita ja hygieenisiä työkaluja. Leikkaa parta muotoon tai tyyppiin, jonka haluat kasvavan. Tee kohta, ettet kosketa partaasi ensimmäisellä kuukaudella, koska se voi vähentää partaasi kasvua. Leikkaaminen parta tekee paksumpi on myös myytti, joten varmista, että leikata parta, kun on tarpeen leikata.

6. Parran ylläpitäminen:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Kun parta on vihdoin kasvanut, tehtävänne ei yksinkertaisesti pääty tähän. Sinun täytyy oppia pitämään parta, kun se on kasvanut niin kuin halusit. Tämän vuoksi sinun pitää puhdistaa parta ja ihon alla oleva iho kunnolla. Voit käyttää myös parran siivooja, geelejä, shampoita, hoitoaineita jne., Jotka ovat saatavilla markkinoilla erityisesti parran puhdistamiseksi. Varmista myös, että leikata sitä säännöllisesti, jotta se olisi kunnolla muotoiltu. Älä käytä säännöllistä saippuaa tai kasvopesuasi partaalle, sillä tämä voi johtaa karkeaseen partaaseen. Voit valita myös parran tyylin, joka voidaan leikata eri muodoissa ja sallia sen kasvavan leikkaamisen jälkeen.

7. Pysy kaukana eräistä myytteistä ja huijauksista partaalle:

Hyödyllisiä ja paras parran kasvun vinkkejä Tyylit elämässä

Kun aloittaisit etsimällä parhaan keinon kasvattaa parta, kohtaatte siihen liittyviä erilaisia ​​myyttejä. Sinua palvelisi useita temppuja kasvattamaan paksua ja pitkää parta nopeasti, mutta kaikki tavat eivät ole tehokkaita. Tämän lisäksi on olemassa useita täydentää saatavilla markkinoilla, joka auttaa kasvamaan parta. Varmista, että saat suosituksen lääkäriltä ennen etsimistä. Sinua ehdotetaan myös useilla öljyillä ja sumuilla, jotka voivat myös olla suuri epäonnistuminen. Varmista siis, ettet usko myytteihin ja etsi tosiasioita.

Siksi on aina suositeltavaa seurata luonnollisia tapoja kasvattaa parta. Ravitsemus, asianmukainen ruokavalio, harjoitukset, jne. Varmasti antavat sinulle parran näköisen, jota etsit. Lisäksi, ennen kuin aloitat kasvavan prosessin, päätä ulkonäkö, jonka haluat näkyvän, jonka perusteella sinun pitäisi leikata partaasi ja auttaa sitä kasvamaan.

Leave A Comment

70 + = 74