Homemade hoitoja Seborrheic dermatiitti hiustenlähtöä Tyylit elämässä

Seborrheic dermatiitti Hiustenlähtö:-

Seborrheic-iho-olosuhteet ovat tunnettu syy, joka on vastuussa hiusten ohenemisesta. Monet ihmiset kärsivät tästä ongelmasta. Syyt tämän takia johtuvat siitä, että hikoilun ja sebumin liiallinen laskeuma ovat pääasiassa sen takana olevia tekijöitä. Tämä tapahtuu, kun henkilö ei puhdista päänahkaa säännöllisesti eikä käytä asianmukaista shampooa. Tämä voi johtaa sieni-infektioihin ja kutinaan. Joskus saattaa esiintyä tulehduksia, jotka voivat aiheuttaa alueen ärsytystä tai vahingoittaa juuria. Näitä tulee hoitaa ajoissa tai infektio voi levitä.

seborrooinen Dermatitis Hair Loss

Hoidot on ehdotettu Seborrheic Dermatitis Päänahan Hiustenlähtöön liittyviä ongelmia:

  • Nizoral-shampooseja suositellaan säännölliseen käyttöön ja myös saippuoita, jotka sopivat pesun ja puhdistukseen likaa kuten sinkkipyritionia ja ketokonatsolipalkkia.
  • Lääkkeiden korjaustoimenpiteitä ovat voiteiden käyttö, kuten kortikosteroidien voiteet jne.
  • B-vitamiinin puutos voi olla vastuussa tästä ja niin lääkärit suosittelevat usein B-vitamiinilääkkeitä. Tämä voi olla myös vastuussa liiallisesta skaalauksesta. Siksi anti kuivuutta puhdistavat voidaan kokeilla.
  • On myös havaittavissa, että kun henkilöllä on ahdistuneisuushäiriöitä, heillä on usein hormonaalista epätasapainoa, joka voi johtaa liialliseen hikoamiseen tai sebumeritykseen. Siksi olisi tehtävä asianmukainen tutkimus sen selvittämiseksi, onko henkilöellä mitään hormonaalisia ongelmia.
  • Henkilö voi myös hakea lääkäreiden neuvontaa tietääkseen, onko kyse stressistä, joten niitä voidaan hoitaa asianmukaisilla lääkkeillä tai neuvonnalla. Epäonnistunut nukkuminen voi myös olla tekijä tähän.
  • Omega-3-rasvahappojen lääkkeitä voidaan myös ehdottaa ongelman hoitamiseksi asianmukaisesti.

Katso lisää: Folliculiitti aiheuttaa hiustenlähtöä

Home Oikeuskeinot Seborrheic Dermatitis Päänahan hoito Hiustenlähtö:-

Tämän ongelman ratkaisemiseksi voidaan tehdä erilaisia ​​luonnollisia toimenpiteitä. Nämä mainitaan jäljempänä.

1. Henkilö voi mennä myymälään ja ostaa tuoretta aloe mehua tai geeliä ja nämä ovat usein hyödyllisiä rauhoittaa tulehdusta.

2. Valkosipuli voidaan murskata ja levittää alueella, johon se vaikuttaa. Tämä on kuitenkin erittäin pistävä hajuhaitoissa ja usein ei ole kokeiltu. Valkosipuli sisältää kuitenkin rikkihappoa, joka on erittäin hyvä anti-septisenä ja myös antibakteerisena aineena. Tämä voi siis olla hyvä alueen hoitoon.

Katso lisää artikkelia: Combat liiallinen hiustenlähtö

3. Määrättyjen hedelmien ja lisäravinteiden kulutuksen havaitaan usein olevan erittäin hyödyllistä ärtyneissä olosuhteissa. Nämä myös usein edistävät ruumiin ravintoaineiden puutetta, mikä voi olla syy miksi hauraus. Henkilöllä pitäisi olla tasapainoinen ruokavalio, johon sisältyy tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia. Myös proteiinilla on keskeinen rooli. Runsaasti kaloja, munia ja maitoproteiineja on usein hyödyllistä käsitellä tätä sisäpuolelta. Usein jos ruokavalio ei ole asianmukainen, henkilö voi kohdata sisäisen heikkouden. Ne voivat johtaa monenlaisiin hormonaalisiin epätasapainoihin, jotka voivat olla näiden ongelmien syy.

4. Kourallisen pellavansiementen kulutus voi säännöllisesti auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, jos se johtuu sisäisestä heikkoudesta.

5. Kotitekoiset pakkaukset voivat myös olla hyödyllisiä. Margosan uskotaan sisältävän sieniä ja anti-septisiä ominaisuuksia. Nämä voidaan valmistaa maapähkinäksi lehtien kanssa, ja myös tuoreet lehdet voivat olla kiehuvaan kiehuvaan veteen ja sitten kestämään nestettä, jota voidaan käyttää pesussa säännöllisesti. Maapalton käyttö voi olla hyödyllistä sienien torjumiseksi. Nämä ovat usein varsin hyödyllisiä.

6. Toinen keino pysäyttää hiusten laskuongelma voi olla pitämällä pään säännöllisesti puhtaana likaa ja tahraa. Hydraatio ja asianmukainen lääkitys voivat myös olla hyödyllisiä tämän seborrhean ongelman hoitamisessa.

Katso lisää artikkelia: Unettomuus ja hiustenlähtö

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 48 = 57