Home korjaustoimenpiteitä yskä raskauden aikana Tyylit elämässä

Joidenkin päivien voimakkaan päätöksen jälkeen, kun molemmat lopulta sopivat parasta, nainen ehkä ensimmäistä kertaa nyt, astuu äitiyden maailmaan. Pian seuraa seurauksia. Ennen kuin hän voisi valittaa, että vauva itki keskellä yötä, hän joutui kohtaamaan kovaa yhdeksän kuukautta taistelua. Hänen tuntemuksensa on riittävän tarpeeksi vain todistaakseen väärin, kun todellinen aika tulee, kun hän joutuu kohtaamaan todelliset teot. Pian muutaman päivän syntymisen jälkeen, usein ajaa kylpyhuoneeseen herättää hänet pitkästä unettomuuden yöstä tuntuu.

Koti remedies for cough during pregnancy

Hän juoksee kylpyhuoneeseen tyhjentää itsensä ja paluu vain uudelleen määrätäkseen toisen unetonta ottelua. Sama jatkuu muutaman päivän ajan, ja yhdessä sen kanssa kasvaa monsterin ruokahalu joka kasvaa joka päivä. Jälleen kerran tunteet ovat ylivuotoisia. Ne, joita et koskaan ajatellut, muistaisivat nyt.

Maailma tuntuu siltä pahalta, koska nyt ei voi enää osallistua toimintaan ystävien kanssa seuraavien yhdeksän kuukauden ajan. Koska tämä tunne on uusi, ajatus kestää aikaa asettua, ja kun se asettuu, syvä sidos on jo vahvistunut. Siinä vaiheessa, kun äiti toteaa. Hän myöntää, että hänelle on myönnetty etuoikeus tuoda uusi elämä maahan.

Kehomme antigeenit ja vasta-aineet ovat aina vieraiden asioiden etsimisessä, jotta ne poistetaan kehoistasi. ne muodostavat kiinteän osan kehon immuunijärjestelmästä, joka raskauden asettamisen jälkeen on laskettava alas tasolle, jotta keho ei hylkää kehittyvää alkion. Siksi tällä hetkellä äidinäsi olet altis yleisempiä sairauksia kuin koskaan. Tavallinen kylmä ja flunssa ovat yleisiä, mikä aiheuttaa yskää. Seuraavassa on joitain kodin korjaustoimenpiteitä yskän vähentämiseksi raskauden aikana.

Luontaiset korjaavat yskä raskauden aikana:

Katso lisää: Etusivu korjaamiseksi kylmää ja kuumetta

1. Gargle:

Kurlata

Yksi yleisimmistä tavoista käsitellä kipeä tai kutiava kurkku on gargling menetelmä, jossa vesi otetaan takaisin kurkun ja kun gargling on tehty. Tällöin tarvitset jonkin verran lämpimää vettä, jossa on suolaa. Yksi voi jopa lisätä inkivääri mehu putoaa siihen lisää painetta.

2. Kananliha:

Kana soup (2)

Aina kun olit sairas ja epäröinyt jättää mukava viihtyisä vuode, muista, kuinka äitisi toisi höyryävää kulhoista kanakeittoa, josta voisi luultavasti haju kaukaa. Sama pätee raskauden aikana, kun sen sijaan, että popping pilleri tai kaksi joka kerta teidän yskänne kiinni kotitekoisia korjaustoimenpiteitä; lämmin kulho kanakeitto, joka välittömästi rauhoittaa kutinaa kurkussa.

3. Tulsi-lehdet:

Pyhä basil

Tulsi-kasvien lehdet ovat olleet kysyntää vanhojen vuosien ajan, sillä se on yksi suosituista yskänhoidosta suoraan Intian perinteisistä vinkkejä ja temppuja. Tee tahna se mukana hunajaa ja saat sen heti tuloksia. Kun tulsi toimii yskäksi, hunaja rauhoittaa kaulaa tulehduksen tai epämukavuuden tapahtuessa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä yskä ja kylmä

4. Kurkuma:

luonnollinen beauty tips - tumeric

Yleensä yskämme sellaisen syyn takia, joka voi vaihdella kaikesta, kuten tavallisesta flunssa, kurkun tulehduksesta tai tulehduksesta. Ei ole väliä kuinka se menee, kurkuma on asiantuntija anti tulehduksen agentti voi tappaa yskä tuottavat bakteereita heti. Tee tahna, joka sisältää kurkkua ja juo sitä välein.

5. Hunaja:

Hunaja 9

Vielä yksi voimakäyttöinen tuote, joka tappaa yskän raskautesi aikana, on hunaja, joka on sisällytetty intialaisiin kotiin tarkoitettuihin korjaustoimenpiteisiin titaanipituilla aina silloin tällöin ja on aina näyttänyt poikkeuksellisia tuloksia. Siksi hunajaa voidaan käyttää eri tavoin, kuten lämpimällä vedellä tiettyjen mehujen tai lehtien kanssa. Se rauhoittaa kurkun seinämiä, joilla on piikikäs infektiot, jolloin tappavat yskä.

6. Eukalyptusöljy:

Eukalyptus oil

Olemme kaikki olleet tietoisia eukalyptuslaitoksen ihmeistä, ja juuri juuri tiedät nyt, että eukalyptus voi todennäköisesti aiheuttaa yskän ja kylmän katoamisen. Käytä lämmitettyä eukalyptusöljyä kookosöljyllä ja hankaa rintakehääsi. Se toimii höyryrengasta. Voit myös pudottaa eukalyptusöljypisarat lämmitettyyn lämpimään vesisäiliöön ja ottaa höyryä.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot yskä lapsille

7. Kalkki tai sitruuna:

Sitruuna 1

Tässä on kaksi sisarta, jotka tunnetaan myös suuresta läsnäolostaan ​​lähes jokaisessa kotihoidossa yhteisten parannuskeinojen parissa. Sitruuna tai kalkki sisältää anti-inflammatorisia ominaisuuksia, joten älä epäröi puristaa sitruunaa hunajanveteen ennen kuin juot.

8. Nukkumenetelmä:

Nukkumassa Positions During Pregnancy

Me kaikki tiedämme, kuinka paljon raskaana oleva nainen tarvitsee hyvän yön terveellisen nukkumisen ja yskän hysteerinen episodi yöllä voi olla melko horjuvaa. Siksi temppu on lievittää pääsi nukkuessasi. Käytä kahta pehmeää tyynyä ja nukkua sivuillasi. pidä tulsi ja hunaja lähellä.

9. Valkosipuli:

Valkosipuli 2

Valkosipulin mikrobien ja antibakteeristen elementtien parhaat ominaisuudet ovat läsnä valkosipulissa, minkä takia se on myös yksi raskauden aikana kuivuvien kuivien kurkun kovettuneista vaikutuksista. Mitä odotat äiti, tee mehua ulos valkosipuli ja sisällyttää se ruokavalioon parempia vaikutuksia.

10. Cayenne Pepper:

Cayene papper 5

Kun yskä pääsee käsiksi, on epäselvä rintakipu tai ärsytys. Syy, miksi Cayenne-pippuri tulee paikalle. Kun ärsyttävä yskä laukaisee sinut, cayenne-pippuri voi olla teidän korjaustoimenne.

11. Mantelit:

Manteli 2

Jos aiot pähkinöitä yskäksi, pähkinä voi olla ratkaisu tilanteeseesi. Mantelit tunnetaan yskänpoisto-oireistaan ​​ja siksi tämä saa myös osan luettelosta, jota voit ylläpitää yskän aikana, kun olet raskaana.

12. Lakritsijuuret:

Lakritsi Root

Juuret ja yrtit tekevät parhaista korjaustoimenpiteistä, kun puhutaan kylmästä ja yskästä. Tästä syystä hieno kuppi höyryävää teetä valmistettu lakritsi juuret voivat olla suuri apu. Älä kuitenkaan anna liian paljon tee-asiaa, koska liikaa tanniinia ei ehkä ole hyväksi tässä vaiheessa.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 5 = 2