Gujarati Bridal Makeup – Miten tehdä Tyylit elämässä

Gujarati Brides on erittäin kirkas ja upea ulkonäkö hääpäivänä. Yleinen ulkoasu on erittäin tyylikäs ja runsaasti koruja koko morsiamen. Alkaen pään tarvikkeet jalat, morsiamet on koristeltu jalokivet, jotka tekevät niistä näyttävät upeita. Koska pukuissa on niin paljon lisäosia, morsiamen mekko pidetään hyvin yksinkertaisena; mutta tyylikäs.

gujarati bridal makeup

Gujaratin makea on erittäin kirkas pohja ja värit ja sävyt ovat hyvin vähäisiä. Se sisältää paljon kohl ja liner ja keinotekoinen silmälasien liikaa. Yleinen ulkoasu on hyvin yksinkertainen ja tytön piirteet korostuvat miellyttävän meikkien käytön avulla. Lue Gujarati Bridal Make Upin perustiedot, jos aiot tehdä sen itse.

Gujarati Bridal Makeup:

1. Foundation, Concealer, Corrector ja Powder Base:

Perusta, mattapinta ja kosmetiikka, jossa on nolla SPF. Tämä on tehokas tarjoamaan mattapintainen ja luonnollinen viimeistely kasvoille tekemättä sitä näyttäväksi kamerassa.

Levitä pohjaa pisteissä otsalle, poskeille, nenäliikkeelle ja leualle. Käytä peitevoidetta peittämään silmien alla olevat pisteet ja tummat laastarit, hyvä korjaaja, joka vähentää hienojen juovien ja pimplesien ulkonäköä. Nyt käytä kuivaa jauhepohjaa, sekoita nämä iholle kasaamalla ne kaikkialla kasvojen tasaisesti.

Lopuksi, käytä Compaqia tukiaseman asettamiseksi paikalleen. Varmista, että käytät hyvää kosmetiikkamerkkiä, joka ei vahingoita ihoa myöhemmin ja antaa myös kestävän vaikutuksen.

Katso lisää: Hindu Bridal Makeup Kuvat

2. Eye Liners, Kohl ja silmäpusero:

Kun jalusta on asetettu, korosta silmät kirkkaalla ja rohkealla varjostimella. Levitä kevyt kanta kansiin ja sopiva valo kirsulla. Varmista, että sävy sopii estämään silmät näkymästä tummilta.

Käytä silmänympärysnauhaa määrittämällä kulmat sisäkulmasta lähtien ja harjaamalla sitä hieman. Älä näytä liian tummalta.

Vedenpitävä kohl, liner ja ripsiväri korostavat silmiä ja määrittelevät muodon. Käytä tummaa väriä, jotta silmät saataisiin loistettua. Ei-glittery tumma kynä on yleensä edullinen.

3. Blusher ja Bronzer:

Bluserin käyttöä poskia ja hiusviivaa pitkin pidetään vähäisenä. Melkein alaston sävyn käyttö on suositeltavaa. Sitä käytetään vain kohokuvina poskipyöreille.

Bronzeria käytetään myös nenän, leuan ja otsa pitkin, mikä parantaa ominaisuuksia ja tekee niistä teräviä.

Katso lisää: Punjabi Bridal Makeup Kuvat

4. Huulipuna ja kiilto:

Huulipunan tumman sävyn käyttö on suositeltavaa. Levitä vuoraus pitkin huulet ja määritä ensin muoto. Käytä sitten huulipunan pohjamaalia. Pidä huulet jauheeksi, jotta pohjapinta säilyy. Käytä sitten toisen huulipunan päätä hienojakoisella harjalla tasaisesti. Varmista, että sävy on tummempi alareunassa lisätäksesi syvyyttä.

Käytä minimaalinen kiilto vain lisätä huulet huulille. Ylimääräisen kiillon käyttö voi tehdä huulipunan levitä jonkin ajan kuluttua.

Menetelmä on helppo seurata, mutta mikä on tärkeintä, kun teet sen itse, on varma sävyistä. Kaikki eivät voi tehdä yksin ompeluja. Lisäksi meikki, hiukset tehdään myös yksinkertaisesti takakampauksella ja korkealla pulla. Paljon koruja käytetään myös rituaalina, joka lisää glam faktoria. Yleinen ulkonäkö näyttää yksinkertaiselta, mutta päämäärän saavuttaminen on oikein. Siten näemme, että ammattimaista kosketusta voidaan saada ilman, että se olisi taskuinen nykäisy tällä helppo menetelmällä.

Katso lisää: Bridal Makeup Maharashtrian

Kuvan lähde: 1.

Leave A Comment

+ 83 = 91