GM ruokavalio päivä 4 – suunnitelma ja reseptejä Tyylit elämässä

Muuntogeenisen ruokavalion laihdutusohjelman neljäs päivä on täynnä yllätyksiä. Nyt, kun olet melkein puolet matkoista kuntoilupisteesi tänä päivänä on erilainen kuin viimeiset kolme päivää, jolloin vain rajoittuvat vain hedelmien ja vihannesten kulutukseen! 4. päivänä voit ottaa ateriasi vain seuraavat kolme kohdetta: banaanit, maito ja keitto.

gm diet day 4

4. päivänä olet jälleen rajoitettu tiettyihin aterioihin ja kaloreihin, se voi kuulostaa ärsyttävältä tai tylsältä, mutta älä huoli, koska olet jo selviytynyt kolme päivää nyt tänä päivänä se ei ole niin vaikeaa sinun on vain pysyttävä päättäväisenä kehonne on hitaasti tottunut uusiin ravintosisältöön.

Katso lisää: General Motors ruokavalio suunnitelma

Päivällä 4 keho on jo saanut riittävästi makeisia hedelmistä ja vihannesta. Koska sillä on jo pitkäaikainen ruokahalu, se ei enää vastaa banaanien makua. Ne, jotka ovat saavuttaneet neljännen päivän, joutuvat ottamaan enemmän nesteitä, ja he saavat energiansa maidon ravista ja keitosta.

Kehon valmistelu päivä 4:

Valmistautuminen 4. päivä ei ole kovin vaikeaa sinulle, se on vain pieni tehtävä. Päivä tarjoaa vain kolme ateriaa: banaani, maito, keitto. Voit siirtää mielesi voit vain tehdä itsesi varattu erilaisia ​​liikuntaa. Koska sinulla on jo runsaasti energiaa päivälle ja kehittämällä vähän, tuotatte hyviä tuloksia!

GM ruokavalio Päivä 4 Aamiainen:

Saadaksesi parhaan mahdollisuuden aloittaa parhaimmillaan! Paras tapa aloittaa päivä 4 on ottaa banaani lasillisella lämpimällä maidolla, sinulla on myös valikoima manteli-maitoa tai erittäin lite-kookosmaitoa. Voit myös ottaa kulhoon viipaloidut banaanit maidosta, kuten viljat aamiaisella, mutta sen pitäisi olla ilman viljapitoisuutta.

Vain maitoa voi olla vain koko päivän tänä päivänä; täysi maito on rasvaa vatsassa ja täynnä tarpeettomia ravintoaineita, jotka eivät ole hyödyllisiä laihtuminen.

GM ruokavalio Päivä 4 Lounas:

Kolme luetelluista tuotteista on nyt keittoa! Joten lounaan 4. päivänä voit ottaa kulhoon vihanneskeittoa. Sinulla on yleensä kokeilla keittoastioita, jotka koostuvat erilaisista vihanneksista ja maustettu yrtteillä ja muilla mausteilla, parhaita kasviskeittoja, jotka pitäisi ottaa lounaaksi, mukaan lukien tomaattikeitto ja kaali-makkara, koska ne ovat täynnä luonnollisia makuja ja et ota mitään keinotekoinen aine.

GM ruokavalio Päivä 4 Illallinen:

Illalla valinta on sinun! Päivällinen voi koostua kasviskeiton ja banaanin ravistelun tarjoamisesta tai näiden kolmen tuotteen yhdistelmästä, mutta muista säilyttää se kevyesti. Ravistelu yöllä voi olla melko raskas käsitellä myöhemmin yöllä, joten voit kumota ravistelun ja keskittyä keittoon, koska keitto yksin tuntee sinut täyteen seuraavaan aamuun asti.

Katso lisää:  Gm Diet Reseptit Päivä 1

GM Diet Day 4 Päivälliset Snacks ja Juomat:

Päivänä 4 suositeltavat välipaloja olisivat vain banaaneja ja maitoa! Voit ottaa näitä välipaloja aterioiden välillä pieninä määrinä, koska ne osoittautuvat välttämättöminä, koska ne maistuvat luonnollisesti ihastuttavilta.

Tässä on lueteltu 2 reseptiä, jotka voit yrittää päivä 4.

Banana Shake Resepti päivä 4:

ainekset:

• 2 banaania, viipaloitu
• 2 lasillista rasvatonta maitoa
• 2 lasillista murskattua jäätä

menettely:

Tämä on erittäin helppoa, jotta sinun tarvitsee vain sekoittaa mainitut ainesosat! Tämä resepti on antaa sinulle käsityksen siitä, mitä määrää sinun täytyy ottaa banaanin päivänä .

Sekoittaessasi sekoita kaikki ainesosat, kunnes muodostuu kermainen, vaahtoava ravistelu. Ei sokeria! Tarjoaa 2.

Katso lisää:  Gm Diet Reseptit Päivä 2

GM ruokavalio päivä 4 Kasviskeitto resepti:

ainekset:

• 1 porkkana,
• 1,5 tomaattia,
• 1/4 kaalia,
• 5 sieniä,
• 1 kuppi vettä.

Vesipitoisuuden pitäisi riittää yhdistämään kaikki vihannekset yhteen.

menettely:

1. Puhdista vihannekset hienoksi ja sekoita kaikki vedellä.
2. käyttäen kiehuvaa paineastianpaa. Lisää kaikki vihannekset liesiin. Sulje liesi.
3. Kytke lieden päälle liekki ja anna sen tehdä pilli. 1 vihellyksen jälkeen sammuta keitin.
4. Anna höyry nääntyä yksin, ennen kuin yrität avata liesikupin.
5. Kun höyry on mennyt, avaa kansi ja ota keitetyt vihannekset kulhoon.
6. Mausteet: Ripottele 2 hyppysellinen suolaa, 2 pippuria mustapippuria ja 1 tl sitruunamehua. Keitto on valmis palvelemaan.

Katso lisää:  Gm Diet Reseptit Päivä 3

Leave A Comment

8 + 1 =