Garbhasana (Fetus Pose) – miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Joogasta, joka on päivätty takaisin esivanvasuuksiin, alun perin alkoi Intiassa. Nyt sitä harjoitetaan ympäri maailmaa. Koska jooga on osoittautunut hyödylliseksi paitsi elimistössä myös mielessä ja hengessä, se on suosituin liikunnan muoto. Hectic kuntosalilla on otettu takapenkki, kun taas jooga on edennyt. Se voi hoitaa erilaisia ​​sairauksia backaches ahdistusta. Jooga käsittelee ja puhdistaa kehon ja mielen sisäpuolelta.

On olemassa lukuisia jooga asentoja harjoittelevat ihmiset eri vaikeustasoa. Nyt käsiteltävä on suhteellisen monimutkainen asento, joka on Garbhasana. Garbha on sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa sikiötä ja asanaa asennossa. Siten Garbhasana tunnetaan myös nimellä Embryo Pose tai Fetus Pose. Ennen keskustelua Garbhasanan eduista, kerro meille, miten saamme tämän asennon.

Garbhasana

Katso lisää: Edut Natarajasanaa

Kuinka tehdä se:

Koska Garbhasana tai Fetus Pose on monimutkainen asento, et ehkä voi saavuttaa täydellisyyttä ensimmäisellä kierroksella. Muistuta itseäsi kärsivälliseksi ja opit tekemään sen täydellisesti parin päivän tai viikon aikana. Kuten nimestäkin ilmenee, kehosi tulee sikiön muodoksi, kun ryhti on täysin tehty. Käytä mattoa tai huopia ja istuta lattialla mukavasti jalkasi venyttämällä edessäsi ja selkärangan pitää olla pystyssä.

Kun taitat oikean polven, laita se vasempaan reisiin. Jalkojen pohjalla on oltava kohtisuorassa, ja kantapään on oltava lähellä vatsaa. Toista sama vasen jalka. Aseta oikea käsi oikean reisiluun ja vasikan lihaksen väliin. Toista sama vasen käsi. Jalkojen pitäminen, kyynärpäiden tulee taivuttaa vasikan lihaksia. Nyt, uloshengityksen aikana, nosta jalat asteittain kädet. Vedä jalat, kunnes kätesi päätyvät korville ja pidä niitä.

Garbhasana

Älä unohda hengittää ja hengittää vastaavasti, kun pidät asennon noin 30 sekunnin ajan. Saat mukanasi käytännön ja voit lisätä pidon pitämistä. Muista, ettet kiirehdy asennolla. Hengitä ja ota se hitaasti tai muutoin menetät tasapainosi.

Katso lisää:  Kurmasanan edut

Garbhasanan edut:

Kuten kaikki muutkin jooga-asennot, myös Garbhasana-joogalla on monia etuja. Lue lisää siitä, miten tämä joogaharjoittelu voi auttaa kehoa, mieliä ja henkeä.

1. Poistaa Hermoston häiriöt:

Garbhasanan tulee harjoittaa hermostoa kärsiviä henkilöitä, koska se auttaa heikentämään niitä.

Katso lisää:  Navasana Yoga Benifits

2. Vatsan urut hermostuneiksi:

Jos sinulla on ulkoneva vatsa tai jos haluat vain vatsan värjäämisen, niin tämä on oikea liikunta sinulle. Garbhasana paitsi hieronnat myös sävyttää vatsan elimiä.

3. Hyvä ruoansulatukseen ja lisääntyy ruokahalu:

Sano hyvästit ruuansulatusongelmiin, jos opit tekemään sikiön positiivisesti. Niille, joilla on vähemmän ruokahalu, älä huoli, koska tämä liikunta on varmasti lisääntynyt ruokahalu.

4. Tarjoaa parempaa tasapainoa:

Kun lukemalla vaiheita Garbhasanan tekemisestä ja kuvien katselemisesta, ymmärretään, että tämä harjoitus vaatii tasapainoa. Ne, jotka pyrkivät saamaan sen onnistuneesti ja saavuttavat paremman kehon tasapainon. Se auttaa myös antamaan mielen tasapainoa.

5. Calms ja ohjaa mieli:

Jos olet joku, jonka lisämunuaiset aina säätelevät tai kärsivät ahdistuneisuuksista tai vihaongelmista, niin tämä ryhti on ehdottomasti harjoitettava sinun eduksi. Garbhasana auttaa hallitsemaan ja rauhoittamaan mieliä, mikä johtaa mielen levottomuuteen.

Nämä ovat Garbhasana-joogan tekniikat ja edut, joita kaikkien on tehtävä onnellisen elämän elämisestä. Joten, voimme kaikki kokeilla tämän alkion asettamista tänään lähtien täynnä papuja.

Kuvat Lähde: 1, 2.

Leave A Comment

2 + 8 =