Emma Watson Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Emma Watson on vannonut yleisöä hänen esityksestään leikkimättömällä ja nopealla äänellä Hermione Grangeriin Harry Potter -elokuvasarjassa. Kun hän aloitti näyttelijän uransa 9-vuotiaana, 23-vuotias malli ja näyttelijä on oppinut melkoisesti muutamia hyödyllisiä vinkkejä täydelliseksi meikkiin, jota hän on paljastanut monissa haastatteluissa, mukaan lukien joitakin hänen kauneuden salaisuuksistaan . Kaikille Emma Watsonin ihailijoille, tässä on näkemys nuoren näyttelijän kauneuden rutiinista ja terveellisestä elämäntavoista. Alla näytetään Emma Watson Beauty Tips ja Fitness Secrets.

emma watson beauty tips

Emma Watson's Skincare Secrets:

Emma viettää enemmän aikaa hoitoonsa kuin meikkiä. Hänen näkemyksensä on se, että paremmin hoidat ihosi, sitä vähemmän perustetta sinun on peitettävä nämä ei-toivotut puutteet. Hän on varovainen ottaessaan pois meikkiä ennen nukkumaanmenoa ja kosteuttamalla kunnolla. Hän kiinnittää erityistä huomiota poistaa meikki kerrokset versojen jälkeen, käyttämällä sideharsoa puuvillan sijasta kaikkien jälkien poistamiseksi. Kun hän ei ammu, hän menee niin paljon kuin mahdollista ilman meikkiä, jotta hän ei pahentaa hänen herkkiä ihoa paitsi aurinkovoidetta, joka on jokapäiväinen pakkomielle hänen.

vinkkejä and Secrets of Emma Watson Skin

Jos mietit Emman hehkuvan ihon salaisuutta, kookosvesi on avain, joka antaa iholle energiansaannin ja joka sanoo olevan terveellisempi kuin sooda. Lisää tähän valikoima ranskalaisia ​​ihonhoitotuotteita, jotka Emma on fani ja jota hän käyttää ilman luopumista.

vinkkejä and Secrets of Emma Watson skin care

Lancôme-tiedottajalla on varoittava sana tarjotessaan bronzerin sanomista, se antaa yhden sävytyksen kuin vaaleanpunainen blusher, joka antaa hyvän terveellisen hehkun. Huulipunaa käytettäessä Emma säästää sitä iltaisin samalla kun valitsee vaaleanpunaisesta sävytetystä huulipunasta päivän aikana.

Katso lisää: Anne Hathaway Beauty Secrets

Salainen Emma Watsonin häikäisevien silmien takana:

vinkkejä and Secrets of Emma Watson eyes

Emma Watsonin silmät ovat aina kuumia. Syynä siihen? "Silmätippoja" kertoo ruskean silmäisen tytön, joka käyttää Murine Bright ja Moist Eyes, jotta hänen silmänsä näyttävät häikäiseviltä. Hänen useimmin nähtävä savustettu silmä näyttää lisää vaikutusta. Emma haluaa myös saada kulmakarvat kierteitettyjä sijasta pyöristettynä pyöreämmäksi muotoiseksi ja täyteläisemmiksi.

Emma Watsonin hiusten transformaatio:

vinkkejä and Secrets of Emma Watson Hair

Harry Potterin elokuvasta, joka on viimeisimmän pixie-tyylin kampauksen pitkästä haalistua, harmaata nyrjähdystä, Emma Watsonin muutos on nähnyt hänen urheilunsa pixie-satoa paljon klassilla ja aplombilla. Leikkaus, jonka hän tuntee, on hyvin vapautuva etenkin, koska hänen ei tarvitse viettää tunteja hiuksillaan ennen ampua. 10 minuuttia on kaikki mitä tarvitset. Hän kuitenkin soveltaa hieman enemmän meikkiä, jotta hän näyttää naisellisemmalta.

Katso lisää: Kristen Stewartin ruokavalion salaisuuksia

Emma Watsonin Fitness Secrets:

vinkkejä and Secrets of Emma Watson Fitness

Emma Watsonin tappaja on jotain kuolettavaa. Säilyttääkseen upean muodonsa hän käyttää säännöllisesti tekemään asioita, joita hän rakastaa. Pelikenttä jääkiekkoa, ulkoilua ulkona ja kukkula kävely ovat hänen suosikki urheilutoimintaa. Hänen muita kunto-rutiinejaan kuuluu lyödä kuntosali 90 minuutin harjoitusistuntoon, voimakas sydän, johon kuuluu Pilates, painonnostelu ja sprintti. Hän seuraa harjoitusohjelmaa tiukasti viisi päivää viikossa ja tulos, kuten voimme kaikki nähdä, on täydellinen elin, joka on todella yksi hänen suurimmista omaisuuksistaan.

Katso lisää: Kim Kardashian hiustekkeet

Emma Watsonin ruokavalio suunnitelma:

vinkkejä and Secrets of Emma Watson diet

Emma Watsonilla ei ole mitään ongelmaa pysyä poissa roskaruokasta, jota hän välttää kaikin keinoin. Hän suosii terveellisempää ruokaa, joka on vähän tyydyttyneitä rasvoja, suolaa ja sokeria. Hän rakastaa kuitenkin syömään suklaita ja pastaa muun muassa ja rakastaa leipoa. Vaikka ruokavalio ei ole yhtä tiukka kuin harjoittelujärjestelmä, hän tasapainottaa ruokansa yhtä paljon hiilihydraatteja, proteiineja ja kuituja syömällä vihanneksia, tuoreita hedelmiä, vähärasvaisia ​​lihoja ja terveellisiä salaatteja.

Leave A Comment

2 + 8 =