Edut vihreää teetä akne | Tyylit elämässä

Edut vihreää teetä:

• Fantastic antioksidantit
• Vahvistaa koskemattomuutta
• Polttaa rasvaa ja auttaa työskentelemään kauemmin
• Vähentää stressiä, mutta lisää aivojen prosessointitehoa
• Kääntyy elinten vahingoksi tupakoinnista ja juomasta
• Vähentää aknen ja muiden ihonfektioiden esiintymistä

vihreä tea for acne

Vihreää teetä on pidetty hyvän terveyden eliksiirinä, jolla on kauaskantoiset edut suurien sairauksien, kuten syövän, aivohalvauksen ja sydänkohtauksen, torjumiseksi. Kaikki tämä johtuu vihreää teetä koskevista erityisistä osista, jotka tekevät siitä hyvän ravintoaineen ihmiselle.

Katso lisää: Mustahaidon sivuvaikutus

Ravintoaineet vihreässä teessä:

Vihreässä teessä on erilaisia ​​komponentteja, jotka tekevät kulutuksesta tärkeän. Nämä ovat:

• Antioksidantit:

Polyphenol antioksidantti Epigallocatechin-3-Gallate myös yleisesti kutsutaan EGCG, on siunaus iholle.

♦ Se vähentää liiallista talteenottoa, joka aiheuttaa aknea
♦ Se on anti-inflammatorinen ja auttaa torjumaan aknea
♦ Se on antibakteerinen ja kääntää bakteerien kasvun, joka esiintyy akne.

Aminohappo Thianine auttaa lisäämään ihon koskemattomuutta ja taistelee aknea aiheuttaen oireita.

• Vitamiinit:

B12-vitamiini auttaa ihosolujen elvyttämiseen
C-vitamiini auttaa tuottamaan kollageenia ihon korjaamiseksi

Käyttö vihreän teen akne:

Sanoja epänormaalin hormonaalisen toiminnan tasapainottamiseksi, se kulutetaan parhaiten suullisesti. Kuitenkin voidaan hyötyä iholle paikallisesti myös. Sanotaan olevan yhtä tehokas kuin bentsoyyliperoksidi.

Katso lisää: Yrttitee painonpudotukseen

• Green Tea Drink:

Käytä tuoreita vihreää teetä vähintään 5 kuppia päivässä. Yksi voi jopa olla jopa 10 kupillista riippuen heidän mieltymyksensä makua. Se ei maistu niin hyvältä, joten se kasvaa makuillallasi ajan mittaan. Saatavana on useita eri tuotteita, joista voit valita parhaan tuotannon. Paras vaihtoehto on valita orgaaninen variantti.

• Vihreä tee -väriaine:

Keitä teetä juomavedessä 20 minuuttia ja jäähdytä kahvia tunnin ajan. Käytä tätä nyt steriloidussa säiliössä väriaineesi. Sprits se kun ja kun tarvitaan virkistävä tunne. Tämä akvahenteinen iho on rauhoitettu tällä seoksella.

• vihreät teepakkaukset:

Yksinkertaisesti tyhjennä teepussin sisältö erilaisiin kasvopakkauksiin, joita käytetään niiden ihonhoitojärjestelmään saadakseen vihreän teen hyödyt. Käytä sitä ainesosien kuten besan, fuller maan, hunajaa ja jopa riisijauhoa nähdäksesi näkyviä hyötyjä. Se on rauhoittava rosacea-iholle myös. Kokeile tätä tehokasta maski aknen hoitoon:

ainekset:

♦ 1 vihreää teepussia
♦ 3 tippaa teepuuöljyä
♦ 5 tippaa jojobaöljyä

Menetelmä: Tyhjennä teepussin sisältö ja hienota se jauheeksi. Kaada muut aineet ja muodosta tahna. Levitä kasvot välttäen silmäalueen ja anna sen imeytyä 30 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä ja sinulla on paljon rauhoittunut iho.

Katso lisää: Herbal Slimming Tea

• Green Tea Steam kasvojen:

Tämä on kuin höyryn ottaminen vain vihreällä teellä. Vain höyry kuin muuten. Heitä laukku vihreää teelehteä ja se auttaa imeytyä ihoon höyryllä. Tee se vain viiden minuutin ajan ja pidä kasvosi turvallisella etäisyydellä.

Ole varovainen vihreän teen kanssa, koska se ei sovi kaikille. Se on ennaltaehkäisyä eikä hoitoa, joten ota yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät sitä. Se sisältää kofeiinia, joten se ei ole suositeltavaa niille, jotka kärsivät ahdistuskysymyksistä. Muut kuin vihreä tee on täydellinen akne tahansa. Lisää siihen, että se on halpaa ja helposti saatavilla. Jos kaikki muu epäonnistuu, juo vain teetä ja käytä teepussit suoraan akneesi. Tämä helpottaa sinua sekä sisä- että ulkopuolelta.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

4 + 1 =