Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Dia Mirzan kruuneva kunnia tuli kirjaimellisesti, kun hän voitti Miss Aasian ja Tyynenmeren nimekseen joulukuussa 2000. Kun hän seurasi monien kauneuskilpailijoiden jalanjälkiä, hän tuli sisään Bollywoodiin ilman paljon menestystä, mutta hänen pienikokoisen kehyksensä, virheetön ihon ja lumoava näyttää ottaneet häneltä paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Siunattu luonnollisella hyvännäköisyydellä hän on paljon ihaillut ja arvostettu minimaalinen meikki, hurskas käytös ja yksinkertainen, mutta tyylikäs mekko mielessä.

Hänen salansa ei ole ottaa kauneutesi vakavasti. Lue lisää siitä, miten hän onnistuu kompensoimaan hänen yksinkertaisen viehättävänsä kauniilla rutiinilla.

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

The Body Shopin brändin suurlähettiläs ja heidän tuotteidensa tuuletin, Diya Mirza rakastaa sitä, että tuotteet ovat luonnollisia ainesosia, jotka pyrkivät parantamaan luonnon kauneutta. Ei ihme, että hänen valkoinen posliini-ihonsa on aina niin säteilevä.

Hänen kasvojen ihonhoito-järjestelmä etsii hieman tarkempaa huomiota, koska hänellä on yhdistelmä öljyistä ja kuivaa ihoa, joten hän seuraa uskonnollisesti puhtautta, sävyä ja kosteutta rutiinia kahdesti päivässä, suosimalla ranskalaista kosteusvoidetta nimeltä Uriage.

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Meikkiä käytettäessä Dia sävyttää sen kevyesti Extra Virgin Mineralsin kermanvärisellä pohjalla tai M.A.C Studio Fix -säätiöllä, ripaus hohtavan korostaen hänen poskipyöriä ja päällikseen huulikiiltävästä Bobbi Brownista. Yleensä hän ei koskaan mene nukkumaan poistumatta meikkiä eikä koskaan astu ulos ilman aurinkosuojaa varmistaakseen, että hänen kasvonsa pysyvät aina suojassa.

Katso lisää: Sridevi Beauty Secrets

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Siltä osin kuin hänen silmänsä ovat, Diya ei yksinkertaisesti voi tehdä ilman hänen silmäripsiä, ripsiväriä ja kajalia. Hänen päivä näyttää hän käyttää maanläheisiä sävyjä kun hänen yönsä on tehostanut lovi kohl ja mustat savuiset silmät.

Katso lisää: Vidya Balan Beauty Tips

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Dia Mirza on pitkät kauniit hihnat, jotka määrittelevät hänen ominaisuutensa. Hän on pitänyt huolta hiustensa pitämisestä pidättämästä kovien kemikaalien käytöstä ja muista hoidoista, kuten pysyvistä hiusten suoristamisesta ja permingista. Hänen salansa on syödä hiuksiaan hoitoaineella, shampooilla myrkyttömillä tuotteilla ja säännöllisellä leikkauksella sekä tiettyjen muiden vitamiinien ja kivennäisaineiden nauttimisella hiusten kasvun parantamiseksi. On kuitenkin päivää, kun hän kuin kaikki muut kärsivät huono hairday. Hänen pikalähetysratkaisuaan on käyttää sitä ylöspäin tai puroa se pelastaakseen sen lentomatkasta.

Katso lisää: Freida Pinto Makeup Secrets

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Dia Mirzan keveä hahmo on pyytänyt monia kysymyksiä siitä, miten hän onnistuu pysymään kunnossa ja näyttämään niin upealta. Monet hänen haastatteluistaan ​​ovat paljastaneet hänen salaisuutensa salaisuuksia, joissa hän on puhunut siitä, kuinka yksitoikkoinen harjoittelujärjes- telmä kyseenalaistaa helposti. Hänen salaisuutensa on löytää rutiini, joka on hauskaa ja jännittävää sekä stimuloivaa, joten hän tekee vähän kaikesta vaihtoehdosta uinnin ja kickboxingin välillä ratsastukseen, joogaan, toiminnalliseen ja painokoulutukseen, tanssimiseen ja jopa juoksentelemaan hänen rakennustaan. Hänellä on varsin hauska rutiini, joka ei vain pidä kiinnostuksensa vaan on tehnyt taikuuttaan ruumiinsa ja sielunsa puolesta.

Dia Mirza Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Dia Mirzan upeat ulkonäkö, täydellinen ihonhoito ja hyvin hoidettu keho ovat myös kiitollisia terveellisestä ja tasapainoisesta ruokavaliosta. Koska ruokaa, Dia Mirza on vaikeaa ajoittain vastustaa ruokaa, mutta kun hänen elin vaatii sitä, hän onnistuu syömään ja syömään terveellistä. Hän pysyy poissa raskaista ja paistetuista elintarvikkeista valitsemalla syötävän vihannekset salassa ja kanaa tai kalaa grillattuna tai höyrytettynä. Hän ei usko onnettomuusruokavalioihin ja syö kahden tunnin välein säilyttäen säännöllisen välin aterioiden välillä. Lisäksi hän laskee runsaasti vettä, mutta kun hän tuntee pitävänsä liian paljon vettä, hän vaihtaa paljon vihreää teetä sen sijaan, että hän on auttanut häntä merkittävästi.

Kuvat Lähde: Pinterest kuvia

Leave A Comment

46 − = 39