Bitter Gourd raskauden aikana Tyylit elämässä

Kuukauden aika, jolloin kaikki näyttää kauniilta. Kaikki erityisesti äiti näyttää kauniilta. Uuden elämän tulo, jännitys itsellänsä, raskauden kauneus. Mutta Spidermanin setä sanoi suurella voimalla suurella vastuulla ja tuo uusi maailma ei ole erilainen, mutta se on kaunis prosessi. Mutta sisältö, joka auttaa yhdessä tämän prosessin kanssa ei ole. Ruma, katkera maku, eniten vihaavat ruoat lapsuudesta lähtien on katkera kurpitsa tai karela, mutta mikä erottaa sen hyvän näköisen suklaan käytöstä, on sen etuja raskauden suhteen.

katkera gourd during pregnancy

Miten se auttaa?

Luonnollinen huume. Sellainen katkerainen kurpitsa tunnetaan koko Kaakkois-Aasiassa. Lääkkeen luonnollinen muoto katkera kurpitsa tunnetaan myös katkera meloni. Tämä meloni on keskikokoinen ja erilainen karvainen maku. Se on myös hillo täynnä useita erittäin tärkeitä ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä kehollemme. Vaikka luulit, että syöminen katkera kurpitsa raskauden aikana on huono, ehdotan, että sinun pitäisi poistaa tällainen ajatus mielesi, koska syöminen katkera kurpitsa raskauden aikana on täysin turvallinen päinvastoin syöminen katkera kurpitsa raskauden aikana on hyödyllistä naisen ja hänen vauva.

Katso lisää: Brinjal syöminen raskauden aikana

Ensimmäinen vitamiiniryhmässä, jonka katkera kurpitsa koostuu, on folaatti. Folta on äärimmäisen tärkeä ja välttämätön materiaali, joka koostuu katkerasta kurpasta. Folta on mineraali, joka auttaa suojaamaan vauvaa hermovirheistä pysyvästi.

Raskauden aikana tärkeimmät asiat, joita nainen kulkee, ovat hänen ruokavaliotaan. Tuolloin valikosta voisi olla jotain. Mutta nytkin naisen pitäisi seurata mitä hän syö. Hänen pitäisi syödä, mikä on hänelle ja hänen vaimolleen hyvä, mikä antaa hänelle energiaa. Ja tässä on katkera kurpitsa kätevä. Herkkä kurpitsa on runsaasti kuitua. Joten se antaa sinulle tietyn tyytyväisen tunteen, kun se tulee sinun cravings. Se vähentää sinun kaipaamista erilaisille elintarvikkeille, jotka saattavat vahingoittaa sinua ja vauvaa kuin roskakorien korkean kalorihoidon.

Herkkä kurpitsa antaa myös naiselle turvallisen ja vahvan suoliston ja vahvan ruumiin, joka tukee tehokkaasti raskautta. Korkea kuitu taas on syy tähän ja tulee aina olemaan.

Katso lisää: Vesimeloni raskauden aikana

Naisilla on suuri riski saada diabetes raskauden aikana, koska heillä on monenlaisia ​​ruokahaluisia sokereita. Herkkä kurpitsa on paras kasvi estää tämän. Tiedätkö kuinka?

Kerron, miten:

Karvainen kurpitsa on korkea karatatiinivalmisteena, karatina vähentää diabeteksen riskiä raskaana olevalle naiselle vähitellen ja pysyvästi auttamaan naista menemään raskauteen täyttämään hänen toiveensa ja pitämään itsensä turvallisiksi elinikäisistä ongelmista.
C-vitamiini on toinen asia, joka katkera kurpitsa on täynnä. C-vitamiini tunnetaan auttaakseen kehoa torjumaan haitallisia bakteereja. Siksi se on niin hyödyllistä raskaana oleville naisille. Vaikka raskaana olevat naiset ovat alttiimpia sairauksille altistuessaan. C-vitamiini auttaa rakentamaan immuniteettia niin, että naiset ovat turvallisia koko raskautensa ajan.

Katso lisää: Rasismin edut raskauden aikana

Kuinka on niin tärkeää:

Harvinainen kurpitsa on myös paljon muita vitamiineja ja kivennäisaineita, joita ei tunneta normaalisti, mutta ovat erittäin tärkeitä sikiölle. Sinkki, mangaani, kalium, rauta Kaikki nämä ovat tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita sekä äiti että sikiö tarvitsevat kasvaa luonnollisesti ja voimakkaasti. Missä muualla voisimme löytää enemmän hilloa pakattua vihanneksia? Se on totta. Herkkä kurpitsa on erittäin hyvä sinulle, kun olet raskaana. Parasta on pitää sinut turvallisena ja vahvaina, jos kulutetaan vähitellen kohtalaisesti joka päivä. Tämä on paras kasvi, eikä sitä saa missään tapauksessa epäillä.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 20 = 25