Bhujapidasana – miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Bhujapidasana tai lapa painostus aiheuttaa yoga asana tai liikunta. Sanskritissa "Bhuja tarkoittaa" olkapäätä tai kättä "," Pida "tarkoittaa" paineita "ja" Asana "tarkoittaa" posea tai asentoa ". Tämä on käsivarren tuettu asana, joka on erinomainen rakentaa vahvuus käsivarret sekä olkapää.

Bhujapidasana

Se rentouttaa ylävartaloa ja parantaa veren virtausta siinä. Kämmenet tukeutuvat ylävartaloon, kun jalat venytetään eteenpäin ja yhdistetään sen jälkeen, kun ne kulkevat olkapään rinnalla. Tarvitset kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta hallitsemaan tätä joogamaailmaa. Tasapaino on yksi tärkeimmistä vaatimuksista, kun kyse on Bhujapidasan hallitsemisesta.

Tämä jooga asento on yleensä suoritettu harjoittelun jälkeen Malasana. Siihen asti, ja ellet suorita Malasana-jooga-asennetta, et voi voittaa Bhujapodasanaa. Vartalon vakiinnuttaminen ja oikean tasapainon rakentaminen vartaloon on erittäin tärkeä. Tämä jooga käyttää myös venyttää lonkka lihaksia ja vahvistaa alaselän lihaksia. Hengitys on myös yksi tärkeimmistä osista, jos haluat suorittaa tämän harjoituksen kunnolla.

Kuinka tehdä Bhujapidasana:

Bhujapidasana tai lapa painaa joogaa asennossa seuraavalla tavalla.

Tämä pose olisi suoritettava sen jälkeen, kun se on tehty Malasana. Koska olet jo tehnyt Malasanaa, kätesi ovat nyt ahtaita. Joten sinun täytyy ensin tehdä kädet maahan ja taivuta kyynärpäät hitaasti. Yritä luoda yhtä suuri paine molemmille puolille. Sinun on myös vakautettava olkapään vyötärö ja nosta lantiota ylöspäin.

Katso lisää:  Sammakko asettaa etuja

Ota jalat hitaasti olkapäiden ympärille ja vie ne eteen ja aseta ruumiin lähes koko ruumiin käsiisi niin, että vartalo on oikeassa tasapainossa, kun jalat ovat venytetty etupuolella.

Jatka jalkojen siirtämistä toisiinsa ja lopulta liitä ne. Voit myös ylittää jalat asettamalla oikean kulman vasemmalle, mutta älä unohda pitää mutka kyynärpäissä. Säilytä kunnollinen tasapaino tai muuten putoat selälle, joka on tuskallinen tässä vaiheessa. Pidä tämä asema viidelle hengitykselle.

Nyt, kun jalat ovat ristissä, voit nostaa ne. Työnnä maata kämmentänne, kerää voimaa ja nosta hitaasti maan risteytettyjä jalkoja. Tämä on tärkein osa tätä asanaa, jossa kätesi ottavat vartalosi ja kohoumat. Jos luulet, että kädet eivät voi ottaa sitä enää, sitten hieman taivuta kyynärpäät, mutta pidä lonkat nostavat koko ajan. Jotta tasapainoisi pidemmällä kädellä, käytä pohjan lantion lihaksia ja alemman vatsan lihaksia pitämään alaselän ja lantion nostavat.

Katso lisää:  Balasana Jooga Pose

Edut:

Bhujapadasnalla on seuraavat terveet edut.

Ensinnäkin se vahvistaa aseita ja sävyttää rannea, joka kasvattaa otteen voimaa tulevaisuudessa. Tämä asento myös sävyttää alemman vatsa ja parantaa ruoansulatusta.

Samoin kuin muut joogat, Bhujapadasna vahvistaa luottamustasoa ja antaa harjoittajalle mahdollisuuden keskittyä paremmin joihinkin asioihin. Se rauhoittaa mielen ja koko kehon. Tämä asento soveltuu sekä teini-ikäisille että vanhoille ihmisille, jotka kykenevät kykenevän suorittamaan sen.

Katso lisää:  Bound Angle Pose Yoga

Kuvat Lähde: 1,

Leave A Comment

+ 9 = 11