Bhekasana (Frog Pose) – miten ja sen edut

Jos kärsit polvikipuista tai kipu nivelissä, kokeile vain Bhekananaa. Nimi on peräisin sanskritin sana Bheka merkitys sammakko ja asana merkitys asennot. Bhekasana on nimetty Mandukasana, jolla on erilaisia ​​muunnelmia. Senkaltaisen elämäntavan ja huonon työasennon takia liikuntaa laiminlyödään.

Bhekasana

Se johtaa usein tiheä lantion ja väsymystä. Mukaan lukien sammakko poseerasi päivittäisessä aktiviteettiluettelossasi ei ainoastaan ​​auttaa kovettumaan ahdistuneisuudesta ja nivushäikistä, vaan myös parantaa kehon ydinlihaksia.

Kuinka tehdä Bhekasana yksinkertaisissa vaiheissa:

1. Ensinnäkin, istukaa helposti asentoon. Pidä jalat ristissä ja löysää kehoa, vain mukavassa vyöhykkeessä. Nyt alkaa hitaasti aloittaa kätesi takanasi, aloittaa rintakehän nostaminen ja olla käden ulottuvilla. Anna vain solisluusi laajentua. Aloita rintakehän laajentaminen ja pidennä niskasi.

2. Nyt valehtele ylös, paina vatsaasi ja muokkaa kehosi bhandasana-asentoon. Pidä jalat tasainen ja lantio etäisyys toisistaan. Varmista, että varpaasi pidetään suunnattuina kohti kattoa.

3. Aloita nyt venyttämällä käsiäsi takana ja kiinnitä molemmat jalkasi kädet.

4. Aloita nyt varovaisesti rintaan nostaminen niin korkealle kuin mahdollista. Aloita hengitys hitaasti. Myös nosto alkaa puristaa olkapäät toistenne kanssa. Muista vain, että mitä korkeammat nostat rintaasi, sitä helpommin joudut pitämään jalkasi.

5. Pidä itseäsi tässä asennossa sanomassa noin 1 minuutti. Sitten hitaasti alkaa vapauttaa kehosi. Kun huomaat kehosi valehtele maahan ja rentoudu jonkin aikaa

Monet ihmiset alkuvaiheessa alkavat Ardha bhekanana poseilla tai puolet sammakko aiheuttaa, koska joutuminen täysi sammakko aiheuttaa ei voi olla helppoa sinulle. Voit myös muuttaa asanaa tukemalla rintakehän alle. Se tekee asanasta yksinkertaisemman.

Tämä asana olisi vältettävä kokonaan, jos olet edessä minkä tahansa takapään tai pitäisi kohdistaa. Jopa polven tutkimuksesta kärsivien pitäisi yrittää välttää tämä asenne. Aikana tämä aiheuttaa vain yrittää hengittää ja exhale niin paljon kuin voit. Se todella auttaa säilyttämään terveellisen tasapainon.

Katso lisää:  Olkapään lehdistö Pose

Edut:

Jooga-käytännöt ovat erittäin terveellisiä. Harjoittelevat vaikeita posteja, kuten Bhekasana, varmasti pidentävät jokapäiväistä kokemusta. Jopa ihmiset, jotka ovat harjoittaneet tätä asentoa yli 25-30 vuoden ajan, saavat kokea jotain uutta ja haastavaa. Tämä aiheuttaa paitsi lisää kehosi joustavuutta, mutta kehittää myös kehosi joustavuutta tarpeen mukaan.

Bhekasana on hyvin tunnettu stimuloimaan energiaasi. Jos olet urheilullinen henkilö, käytä tätä asanaa joka päivä. Se ei vain auta lihasten venyttämiseen, vaan myös poistaa kaikesta jäykkyydestä. Tätä asanaa pidetään erittäin tehokkaana stressin ja ahdistuksen lievittämisessä. Sitä pidetään myös hoitavana kuukautiskierteisiin.

Katso lisää:  Lapsen jooga aiheuttaa

Bhekasana ei ainoastaan ​​vahvista, vaan myös stimuloi vatsan elimiä. Sinun on kuultava, että nuorentelee polviliitoksia ja lisää myös verenvirtausta kohtuun ja munasarjoihin. Se parantaa selkärangan kohdistumista, mikä parantaa kehon yleistä asennosta.

Joten jos etsit terveellistä ja stressitöntä elämää, tee jooga tänään. Mutta jos haluat aktivoida ja vahvistaa sydämesi lihaksia ja tehdä sen monipuolisemmaksi, niin Bhekasana on sinulle paras asana. Älä viivytä enää, vain aloita.

Katso lisää:  Baddha Konasan etuja

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

56 − = 54