Bael – hedelmäetuudet ja käyttötarkoitukset Tyylit elämässä

Bael Fruit:

Bael-hedelmät tunnetaan myös nimellä Bilwa, Bael on korkean dekretin ja merkityksen hedelmä Intian alamaailmassa. Vanhojen Veda-päivien jälkeen, aivan kuin antiikin silmälääjät vaelivat Intiassa, kasvi löytyi runsaasti ja sitä löytyy edelleen mantereen nurkasta ja kulmista. Jopa kaikkein vanhimmalla Ayurvedan lääketieteellisellä tekstillä "Charaka Samhita" on maininnut etuja, joita voi saada Baelin hedelmistä.

bael fruit

Lännessä Bael-hedelmää kutsutaan puun omenaksi, ja sen tiedetään auttavan terveydellisiä asioita, kuten;

a. Ummetus.
b. Ruoansulatushäiriöt.
C. mahahaava.
d. peräpukamat.
e. Hengitysvaikeuksia.
f. Ripuli.
g. Punatauti.
h. Auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää.
i. Taistelee bakteereja vastaan.
j. Taistelee virusinfektioita vastaan.
k. Sytyttää tulehduksen.
l. Estää syöpää.
m. Parantaa maidon tuotantoa imettäville äideille.
n. Auttaa alentamaan diabetesta.
o. Auttaa silmän terveydelle.
s. estää myös seksuaaliset toimintahäiriöt.

Puhutaan hedelmästä saatavien terveysetuuksien valikoimasta, bael-hedelmä on itse talo. Hedelmä on rikas lähde

  • ravinteet
  • vitamiinit
  • Orgaaniset yhdisteet
  • tanniinit
  • kalsium
  • fosforia
  • kuitu
  • proteiini
  • Rauta

Bael-hedelmien edut ja edut terveydelle, iholle ja hiuksille:

Sen lisäksi, että se on terveellistä ja virkistävää juomaa, baelin hedelmien alla mainitut 15 edut ovat parhaat. Lue koko artikkeli ja sisällytä terveellinen hedelmä päivittäiseen ruokavaliosi. Kun sanotaan, tutkimme nyt terveydellisiä hyötyjä, yksi kerrallaan.

Terveyshyödyt Bael Fruit:

1. Ruoansulatuksen apuna hedelmä tekee ihmeitä ja myös tuhoaa ja tappaa mahassa ja suolistossa esiintyviä matoja, jotka syyllistyvät häiriöihin aluksi. Krooniset mahalaukunäytteet tapahtuvat, kun matoja ja huonoja bakteereja esiintyy, mistä monet monimuotoiset asiantuntijat käyttävät fonokumikumia, joka on saatu haarasta ja baelipuiden rungosta ja joka on kumimainen aine, joka voi auttaa selkeitä vatsaongelmia. Jo peptisten haavaumien, paalujen ja irtonaisten liikkeiden vuoksi hedelmän mehu on hyvä olla. Se auttaa alentamaan kipuja ja tulehdusta, ja hedelmän laksatiivinen ominaisuus irtoaa ummetuksesta, karkeista suoliston liikkeistä, kipuista ja ruoansulatusongelmista.

Katso lisää: Almond Health Benefits

2. Lasi bael mehua joka aamu auttaa puhdistamaan veren. Tämä on paras tapa puhdistaa ja puhdistaa verenkierto, poistaa kaikki toksiinit ja suojata kehoa kaikenlaisilta vaurioilta. Kun bael-mehua annetaan, munuaiset ja maksa ovat vähemmän paineita työskennellä ajan myötä, mikä tarkoittaa, että keholla on nyt enemmän voimaa voittaa toksiinien, jotka voivat aiheuttaa paljon haittaa, jos niitä ei ole valittu

3. Scurvy voidaan estää, kun kehossa on riittävästi C-vitamiinia, ja tämä voi tulla Bael-mehun, sanoa asiantuntijoiden, kulutukseen. Et kehittäisikään, jos lasin mehua kulutetaan päivittäin. Keho saa vauhtia immuunijärjestelmäänsä ja voimakkuus on myös suuri erityisesti virusten ja infektioiden varalta

4. Auttaa diabeetikoilla ja diabeteksella, sen ansiosta, että se on peräisin kuoresta ja runkoista saadusta feromonipuusta. Ehtoa hallitaan ja sokerit tasapainottuvat hyvin myös verenkiertoon, sanovat asiantuntijat. Tämä johtaa insuliinipitoisuuksia ja glukoosia, mikä auttaa pitämään veren sokerin piikit mahdollisimman matalana.

5. Hengitysongelmia voidaan myös huolehtia, varsinkin puun lehdet, sanovat asiantuntijat. Juuri hinkuyskäisyistä hengitysteihin, baelin hedelmät ja lehdet voivat tehdä ihmeitä. Seuraavan kerran, kun sinulla on kurkkukipu tai yskä jatkuvasti, yritä pilkkoa muutamia lehtiä ja nielaamalla sen mehu välittömään helpotukseen, sanoa kokonaisvaltainen gurut. Lävistykset löystyisivät, eikä myöskään hengitysteihin muodostuisi kerääntymistä

Katso lisää: Arugula edut naisille

6. Energiakahvistuksena hedelmä antaisi keholle tarpeeksi kaloreita kestävän työpäivän ylläpitämiseksi. Jopa hedelmien ravintoaineet edistäisivät myös elimen toimintaa. Hedelmä on myös hyvä tapa lisätä aineenvaihduntatuotteitasi. Kaikki tämä aiheuttaa runsaasti energiaa keholle ja runsaasti varantoja. Kun keho on tarpeeksi, se tarkoittaa, että sisäinen ja ulkoinen paraneminen voi tapahtua ennemmin ja lihaksia voidaan kehittää nopeammin

7. Bael-hedelmät huolehtivat munuaisesta, mistä syystä niille, joilla on munuaisongelmia, pitäisi todellakin olla lasillinen bael-mehua päivittäin, sanovat kokonaisvaltaiset asiantuntijat. Baelissa löydetyt yhdisteet todella auttavat maksassa ja munuaisissa pitkällä aikavälillä.

8. Korvahuuhat voivat olla ärsyttäviä, etenkin yöllä. Sanotaan, että hedelmän juuret auttavat hoitamaan korvien olosuhteita, kuten kipuja ja infektioita.

9. Pidä keho turvassa malariaa pitämällä bael-mehua. Hedelmän massa tunnetaan käytettävänä ajankohtaisena kosmeettisena säilyttääksesi kehon turvalliselta, että heitä pistävät ärsyttävä hyttysiä ja hyönteisiä, sanoa lähteitä. Malaria ja dengue-alueet ovat miehiä ja naisia, jotka käyttävät tätä keksintöä rohdosvalmisteina, varsinkin silloin, kun he pysyvät siellä, koska sairauden tasot samoilla linjoilla ovat korkeimmat täällä. Tutkimukset ja tutkimus ovat osoittautuneet samoiksi, ja lähteistä eri puolilta maailmaa sanotaan, että hedelmän tahna toimii hylkivänä. Jopa raskaana olevat naiset voivat turvallisesti käyttää tahnaa ja suojata myös hyönteisten puremilta.

10. Baelin maagiset ominaisuudet voivat parantaa mahahaavan, joka voi johtua limakalvojen epätasapainosta tai mahalaukun oksidatiivisesta stressistä. Bael-mehun fenolikomponentit ovat täynnä antioksidantteja, jotka vähentävät mahahaava. Mehu auttaa myös ihmisiä, jotka ovat alttiita happamalle. Se toimii jäähdytysaineena tulehdukselle kehon eri osissa, kuten mahassa ja suussa. Sitä käytetään parhaiten ennen lounasta tai illallista, jotta se hyödyttäisi eniten.

11. Bael-hedelmillä on erilaisia ​​etuja naisille. On erittäin suositeltavaa raskaana oleville naisille. Heille ehdotetaan syödä raakaa Baelia sokerin kanssa eroon aamupahoinvoinnista. Koska hedelmä on runsaasti rautapitoisuutta, se myös auttaa ylläpitämään hemoglobiinipitoisuutta raskauden aikana. Näin se estää raskaana olevan naisen tulemasta raudan puutteelliseksi tai aneemiseksi. Se on myös ehdotettu imettävälle äidille. Heidän pitäisi juoda Baelin mehua inkivääri jauhe ja jaggery. Ne kykenevät myös ehkäisemään rintasyövän, jos syödään raakaa päivittäin. Naisille on myös suositeltavaa syödä hedelmän chutney, koska se auttaa progesteronin hormonien erittymistä ja estää sen puutteen. Kuukautisten aikana tämä hedelmä helpottaa ylimääräistä kipua, kouristuksia ja verenvuotoa

12. Bael-hedelmiä käytetään keittiössä eri maissa kulinaarisissa tuotteissa. Näitä hedelmiä käytetään kaikissa muodoissa. Ne kuivataan auringossa ja myöhemmin ne kiehuvat vedessä. Kypsytetyn hedelmän massaa käytetään makeisiin, squashiin, toffeeneihin ja nektariin. Niitä käytetään myös suolakurkkujen, sorbettien ja marmeladien valmistukseen. Hedelmän massaa voidaan sekoittaa sokerin kanssa ja syödä aamiaisena, kuten Indonesiassa harjoitellaan. Bael-hedelmähoidon maidon ja sokerin kanssa on varsin suosittu Intiassa. Baeliä käytetään myös yksin hillon ja hyytelöiden valmistamiseksi tai ne voidaan sekoittaa myös muiden hedelmien kanssa, kuten guava, jotta tuhoutuisi hajuaisti. Joissakin maissa baelin massaa käytetään suojana tai vastakappaleena käärmepaloja vastaan, todiste siitä, että sama poistuisi pian sen jälkeen, kun on tutkittu tällaisten vaatimusten aitoutta.

13. Bael-hedelmäuutteet on osoittautunut erittäin luonteeltaan mikrobilääkkeiksi. Nämä uutteet ovat osoittaneet useiden bakteerikantojen inhibitiota. Uute on myös todettu tehokkaaksi sienilääkkeeksi ja virusvasta-aineeksi. Nämä mikrobienvastaiset ominaisuudet ovat seurausta biokemiallisen, kuminaldehydin ja eugenolin.

14. Bael-hedelmää käytetään myös anti-inflammatorisiin ominaisuuksiin. Se johtuu siitä, että elementti kutsutaan tanniineiksi, mikä auttaa kroonisen tulehduksen paranemisessa. Se on erittäin tehokas gynekologisten ongelmien ja niihin liittyvien kipujen aikana.

Edut Bael Fruit hiuksille ja iholle:

15. Tämä hedelmä on poikkeuksellisen hyvä iholle ja hiuksille. Ihmisen sairaus, jota nimitetään urtikariaksi, kehotetaan saamaan Bael-mehua sekoitettuna kumuun ja laakerinlehtiuutteisiin kahdesti päivässä. On myös suositeltavaa juoda Bael-mehua, jos kärsit vitiligoista (valkoinen, hajanainen iho). Se auttaa myös ihottumaa kutinaa, punoitusta jne. Ja monia muita iho-ongelmia. Koska se on erittäin hyvä antioksidantti ja pitää mahan terveenä, se antaa myös terveellisen hehkuvan ihon. Päästä eroon hilseestä, tee sekoitus kookospähkinäöljyä Baelin kuoriuutteen kanssa (valmistettu kuumentamalla kookospähkinäöljyä) ja hieronnalla säännöllisesti.

Katso lisää: Hyödyt parsasta

Nämä olivat parhaita viidentoista syytä, miksi rakastamme baelin hedelmää. Jos haluat jakaa joitain vinkkejä ja ideoita kanssamme, voit kirjoittaa tai kommentoida alla. Rakastamme kuulemista sinusta, kun rakastamme jakaa kanssasi.

Leave A Comment

− 4 = 2