Apple ruokavalio suunnitelma laihtuminen Tyylit elämässä

Applen ruokavalio on helppo ja helppo seurata. Se on korvaava ruokavalio, jota seurataan 3-5 päivän ajan sen mukaan, kuinka paljon painoa haluat menettää. Ihmisille, jotka menevät äärimmäisiin ruokavalioihin nopeasti laihtua, omena ruokavalion ovat paras kaikista vaihtoehdoista. Voit vähentää rasvoja ja kaloreita niin paljon kuin haluat, mutta silti sinun ei tarvitse nälistyä, voit syödä niin paljon omenoita kuin haluat. Apple ruokavalio ei ainoastaan ​​auta sinua laihtua, vaan myös puhdistaa järjestelmääsi. Se puhdistaa kehosi. Tässä ovat syyt siihen, miten ja miksi kannattaa kokeilla omenalääriä,

omena diet

Mistä se koostuu?

Ruokavalio yksinkertaisesti seuraa, että sinulla on omenat kolmeen päivään. Toisesta päivästä voit lisätä lasin appelsiinimehua ja munaa, jos haluat. Sinun on juotava riittävä määrä vettä ja myös sinulla voi olla niin paljon omenoita kuin nälkäinen vatsasi vaatimukset.

Katso lisää: Onko vesimeloni hyvä ruokavalioon

vieroitus:

Se auttaa kehoasi huuhtelemaan kaikki myrkkyjä ulos ja tietyllä ajanjaksolla. Omenoilla on runsaasti välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja ja kuituja. Se edistää kaksoispisteiden terveyttä. Omenat ovat runsaasti pektiiniä, joka on aktiivinen rasvan salpaaja, mutta se on appleen selluloosa, joka pääasiallisesti auttaa detoksifikaatioprosessissa.

Alhainen kalori:

Omena sisältää vähän yli 100 kaloria, mikä antaa tilaa haluamasi määrän syömään. Kaikki mitä tarvitset on 45 minuutin kävelymatkan polttaa minimaaliset kulutetut kalorit. Se on paras tapa estää ylimääräisten kalorien kulutus ja silti olla nälkä.

Ikääntymisen esteet:

Omenat sisältävät huomattavan määrän polyfenoleja. Polyphenol on vahva antioksidantti, joka auttaa vähentämään ihon rasvoja ja auttaa puhdistamaan ihon, antaen sinulle kauniin ja nuoremman näköisen ihon. Joten painonpudotuksen eduksi sinulla on myös selkeä iho.

Katso lisää: Ananas Edut ruokavalio

Nopea laihtuminen:

Puolen nopea ruokavalio on nopein ja paras tapa laihtua, jos tarvitset tuloksia ASAP. Omena ei ole yli 130 kaloria, joten se on paras ruoka, kun yrität leikata kaloreita. Voit leikata kalorien saantiasi ilman nälkää. Tulokset ovat osoittaneet, että voit menettää lähes yhdeksän kiloa päivässä.

rehydration:

Sinun täytyy juoda paljon vettä tämän ruokavalion toimimiseen. Se on vettä, joka auttaa kehosi pukemista ja sopeutuu niin voimakkaaseen ruokavalioon. Myös vesi auttaa sinua huuhtelemaan myrkkyjä ja pitämään aineenvaihduntaasi ylös.

Kesto:

Ihanteellinen aika suositteli sitä 3-5 päivää. Tällaisen ruokavalion pitäminen pitkään aikaan voi olla haitallista terveydelle. Sen lisäksi, että syntyy ruoansulatuskanavan häiriöitä, se voi myös heikentää immuunijärjestelmää ja pakottaa sen resursseja. Ravitsemuksen päivittäisen vaatimuksen täyttämisellä ei myöskään ole haitallisia vaikutuksia kehoon. On parasta palata normaaliin ruokavalioosi, kun puhdistuskausi on ohi.

Mahdolliset haittavaikutukset:

Ruokavaliolla on sivuvaikutuksia, kuten huimausta, pahoinvointia, päänsärkyä, äärimmäistä sammumista, paineen alenemista jne. Se voi myös aiheuttaa mahalaukun yliaktiivisuutta ja kun tämä vaihe on ohi, se vaatii aikaa ruoansulatusjärjestelmän palauttamiseksi. Ihmiset usein harhaantuvat, kun ruokavalio on ohi ja taipumus saada takaisin menetetyt kiloa.

Katso lisää: Banaani ruokavalio suunnitelma

Kuka voi valita tämän ruokavalion:

Pieniä lapsia ja teini-ikäisiä kehotetaan olemaan käyttämättä tällaisia ​​onnettomuustilastoja, koska se ei ole hyväksi terveydelle. Vain väistämättömissä olosuhteissa henkilön on noudatettava tällaista ruokavaliota, ja kun tämä on tehty, palaa vanhaan rutiiniasi tasaisesti. Pitkän ruokavalion jatkaminen voi olla haitallista.

Leave A Comment

+ 82 = 89