Aloe Vera Akne – Kuinka käyttää sitä? | Tyylit elämässä

Ihastunut selkeälle, hehkuvalle ja terveelle iholle aikakaudeltaan? Onko Acne vapaa iho pelkkä unelma, jota luulet koskaan tule totta tai toteutua? Kokeile Aloe Veraa. Akne arvet ovat yleensä erittäin itsepäinen, he vievät paljon aikaa heidän mennä ja jättää ihon hehku. Akne uhrit voivat nähdä havaittavia muutoksia vain viikossa poistamalla mehu ja soveltamalla sitä yli akne tai pimple. Aloe Vera on kaktuslaji, jonka alkuperä on peräisin Pohjois-Afrikasta. Se kasvaa ympäri maailmaa lämpimässä ilmastossa. Aloe Veralla on erilaisia ​​tieteellisiä ominaisuuksia, kuten antibakteerisia ominaisuuksia. Se on kipua estävä, supistava. Se stimuloi solujen kasvua vähentäen samalla arpia.

aaloe Vera For Acne - How To Use It

Aloe Veralla on hyvät parantavat ominaisuudet, jotka puolestaan ​​tekevät arpi nopeammin. Se moninkertaistaa kehon paranemisprosessin ja auttaa solujen uudistumiseen nopealla tahdilla.

Tämän kasvin ravintosisältö on loputon. Se edistää uutta solujen kasvua ihossa. Se sisältää hyödyllisiä yhdisteitä, kuten lektiinit, mannaalit ja polysakkaridit. Se on rikastettu vitamiinilla, proteiineilla, aminohapoilla, entsyymeillä jne., Jota elin tarvitsee. Se toimii erinomaisena puhdistusaineena ja sen seurauksena mustien päät irrotetaan. Aloe Vera -kasvit voidaan myös kasvattaa hyvin helposti kotona ja kasvun ylläpitäminen ei ole lainkaan vaikeaa.

Katso lisää: Soveltamalla hammastahnaa pimpeleillä

Kuinka käyttää Aloe Veraa aknea varten:

Markkinoilla on useita kaupallisia Aloe Vera -tuotteita, jotka sisältävät saippuaa, kermaa, geelejä ja kasvopestä. Aloe Vera -geeli on erinomainen pehmentävä ja vähentää akne arvet ja merkit ja arpi itse. Alla on erilaisia ​​menetelmiä ja hoitoa akne käyttämällä aloe vera, jotka ovat erittäin tehokkaita ja suosittuja myös.

1) Puhdista kasvosi Aloe Vera -tuotteilla:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Vera Products

Voidaan ostaa puhtaita Aloe Vera -tuotteita markkinoilla, jotka sisältävät saippuaa, kasvopesu, kosteusvoidetta ja yön kerma. Käyttämällä sitä päivittäin ja öisin säännöllisesti voi johtaa terveelliseen ihoon, jossa on vähemmän tai ei lainkaan rusketusmerkkiä lainkaan.

2) Aloe Vera -mehu:

Millä tavalla to Use Aloe Vera for Acne22

Sinun pitäisi juoda lasillinen mehua päivittäin puhdistaakseen kaikkien myrkkyjen ja jätemateriaalien järjestelmän, jolloin he saavat kirkkaan ja hehkuvan ihon. Mehu voidaan poistaa käyttämällä laitokselta pisin lehtiä, koska se sisältää enimmäismäärän mehua. Lisättyjä makuja voidaan sekoittaa porkkana mehu tai punajuuren mehu. Sitä voi käyttää suoraan haavoittuvilla alueilla, jotka voivat johtaa aknen vähenemiseen. Tämä on yksi parhaista luonnon Aloe Vera hoitoja akne arvet ja merkit

3) Maito, sokeri ja aloe vera kasvohoito aknea varten:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Milk, Sugar And Aloe Vera

Maitokeria aloe-naamio voidaan levittää koko kasvot, jotta päästä eroon akne. Valmistele se, sekoitetaan puoliksi lusikan sokeria kahdessa lusikkahunaja. Liitä se hyvin. Ota Aloe Vera -lehti ja poista se mehu pois. Ja sekoita se maitojauheen kanssa oikein. Levitä tämä naamari tasaisesti kasvoille ja pidä se 20 minuuttia. Pese se pois kylmällä vedellä ja pistä se kuivaksi. Seuraa sitä Aloe Vera -tuotteen avulla.

Katso lisää: Kurkumainen pimplesin käyttö

4) Aloe Vera -Rose vesimaski aknea varten.

aaloe Vera For Acne - How To Use It- aloe vera and Rose water

Pura mehu pois Aloe Vera -kasvimyllystä ja sekoita 2 lusikat kuusivettä. Levitä maski tasaisesti puuvillapallin avulla. Se vähentää nuolenpilkkuja, pigmenttimerkkiä, ikäpisteitä, arpeja, vahinkoa. Sitä voidaan hierotella 2-3 minuuttia ihon puhdistamiseksi ja lian irrottamiseksi soluista.

5) Aloe Vera-kurkuma-jauhemaali:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera- Turmeric

Tämä maski auttaa poistamaan akne sekä tuoda hehkun kasvot. Tämä kasvonaamio on yksi parhaista aloe vera-naamioista aknen puhdistamiseksi kasvoista.

6) Aloe Vera kosteuttaja tai akneharsot Hoito:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Moisturizer

Aloe Vera on paras korjaustoimenpide, jos käytät aloe veraa aknen arvet poistettavaksi. Aloe Vera kosteusvoide estää arvet selvästi. Se poistaa ihon tulehduksellinen akne ja tulehdus. Se tekee ihon kerrokset kylmäksi ja hoidetaan, kun geelin vaikutukset tulevat lehdistä. Se toimii kosteuttajana ihollesi. Se vähentää ihovaurioita aiheuttavia ongelmia. Tämä auttaa nuorentamaan ja elvyttämään arpia. Muidenkin pahimpana ongelmana, joka esiintyy iholla, on akne. Nyt, aiot saada joitakin temppuja Miten käyttää aloe vera akne. On monia yhdistettyjä aloe kasvot pakkauksissa, joita käytetään aknen ongelmien ratkaisemisessa.

7) Aloe Vera Mantelit Sekoituspakkaukset:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Almonds

Yhdistetty aknepakkaus kuivaan ja kypsäyn ihon sävyyn lisäämällä kaadetut mantelit ja pehmentää aloe Veraa keitetyn veden kanssa. Sekoita se tahnaan. Kun pakkaus on tehty, koske ihoa ja odota vähintään 15 minuuttia, huuhtele sitten.

8) Aloe Vera kurkku, kaurapuuro akne:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cucumber, Oatmeal

Jos akne on kuolleella ihon sävyllä, on suositeltavaa käyttää tätä kasvopakkausta. Ota kulho ja sekoita kurkkuja ja lisää aloe Veraa muodostamaan tahna. Lisää lisää vettä, jotta ne saataisiin kasaamaan. Lisää sitten kaurahiutaleet siihen. Sekoita ne hyvin. Levitä kasvoillesi 10 minuutin ajan ja pese se.

9) Aloe Vera Cottage Cheese, päivämäärät Face Pack:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cottage Cheese, Dates

Ota kaksi ruokalusikallista tuorejuustoa lisäämällä aloe veraa. Koota ne. Lisää muutama päivämäärä ja käännä se, kunnes se muodostaa kermainen seos. Pidä sitten koko tahna pakastettuna pitkään. Ota sitten se ulos ja käytä aknea ja pidä sitä vähintään 30 minuuttia. Sitten hieronta varovasti. Pese sitten keitetyllä vedellä.

10) Aloe Vera Jogurtti Liitä:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Yogurt Paste

Tämä on korjaustoimenpide akne herkälle iholle. Ota aloe Vera -lehti ja murskata se ja tee sileä liete. Käytä sitten kurkkujuomia ja jogurttia. Lisää muutama pisara eteerisiä öljyjä. Kokoa se, kunnes se muuttuu tasaisemmaksi. Käytä sitä nyt kasvoillesi ja huuhtele 15 minuutin kuluttua kylmällä vedellä.

11) Aloe Vera Sitruunamehu Kokoelma:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Lemon Juice

Käytä sitä akne akvaarion ihon. Levitä aloe veran uutetta sitruunamehulla koota ne. Tee kiinteä tahna ja pistä se kosketusalueella. Pidä pakkaus 10 minuuttia. Huuhtele kuumalla vedellä hankautumatta.

12) Aloe Vera, Oliiviöljy ja Shea Butter Paste:

aaloe Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera, Olive Oil And Shea Butter Paste

Ota kulho köyhä Shea voita ja oliiviöljyä keitetyt aloe vera lehdet. Tee mukava kokoelma liitä. Käytä sitä akneesi. Se on hyvä dray normaaleille nahat. Pidä naamio 15 minuuttia ja huuhtele sitten.

Katso lisää: Hunaja akne arvet

Kuinka hakea Aloe Vera kasvot aknen hoitoon?

Aloe Vera -tuotteita ei ole pakollista soveltaa samoilla tavoilla. Ne eroavat ihon tyypistä ja pakkaus- tai liisterityypeistä. Joten, nyt tulee kysymys siitä, miten soveltaa aloe vera kasvot akne? Jotkut näistä sanotaan olevan sovellettavissa koko kasvot. Jotkut sanotaan soveltavan vain kasvot kärsineen alueelle. Mutta ennen levittämistä, kaikkien on puhdistettava kasvot pestä ja yhdistettävä keitetty ja kylmä vesi.

Aloe Vera -geeli aknen hoitoon:

Aloitetut aloe Vera -lehdet tuottavat aloe Vera -geelin. Tätä käytetään monien asioiden korjaamiseksi. Mutta nimenomaan sitä käytetään aknehoitoon ja se auttaa tekemään ihon tasaisemman. Se estää aknen nahan viruksen vaikutuksia nahkoihin. Ihmiset käyttävät aloe Vera -geeliä aknea varten.

Joten aloittaessasi, joko laittaa Aloe Veraa kotona tai osta geeliä markkinoilta. Puhimmasta mehunmuodostuksesta voidaan purkaa vain kasvi. Asianmukaista ihonhoitojärjestelmää on noudatettava, jotta löydettäisiin näkyviä ja parempia tuloksia. Nämä Aloe Vera -kasvattimet varmasti auttavat sinua torjumaan aknea luonnollisesti.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, suljinpakkaus, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Leave A Comment

+ 41 = 50