9 Zombie Tattoo mallit ja ideoita, jotka parhaiten pelottavat Tyylit elämässä

Monet pitävät kauhuista ja pelottavista tatuoinnit, joten zombie tatuoinnit sopivat täydellisesti niille. Zombien sanotaan olevan olentoja, jotka ovat kuolleita, ja heillä on vain yksi halu infektoida toista elävä henkilö pureamalla heitä. Zombien tatuointi on myös suosittua sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka ovat innostuneita goottilaisesta taideteoksesta, kirjallisuudesta ja kauhuista. Zombie tatuoinnit on suunniteltu ihmisiä monista vuosikymmenistä, mutta elokuvista zombit ja erityinen vaikutus ja seikkailuja tehty zombie tatuointi suosittu tatuointi ystäville.

Best Zombie Tattoo Ideat ja mallit miehille ja naisille:

Let's on nopea silmäyksellä top 9 erilaista Zombie tatuointi suunnittelu sinulle.

1. Green Zombie Tattoo Design:

Vihreä Zombie Tattoo Design

Tämä zombie kasvotatu on kuvattu vihreänä, jotta se näyttäisi pelottavalta ja pelottavalta ensi silmäyksellä. Tatuoinnin zombien ontot silmät kuvaavat kuin hän on vihainen ja rikkoutuneet hampaat lisäävät kuvan monimutkaisempaa ulkoasua ja voivat helposti pelotella muita ihmisiä näköön .

2. Zombie Bunny Tattoo Design:

mahtava Zombie Tattoo Design

Vaikka zombie-tatuoinnit ovat kauhistuttavia, mutta kun ne on kuvattu oikealla tavalla, ne näyttävät sensaatiolta, ja siinä on merkkejä pelosta. Tässä zombie rakastaja kuvasi kehitettyä muotoilua, joka peittää kylkiluiden sivut ja elementit ja värit antavat pelottavan ulkonäön.

3. Pretty Zombie Tattoo Design:

Nätti Zombie Tattoo Design

Valon sävyt ovat väriltään vihreitä yhdessä veren tippumisen silmät, huulet ja joidenkin kynsien lisäämällä pelottava ilme tätä zombie tyttö tatuointi kuva. Pieni tikku lentää ja suutelee häntä beaksilla lisää upeampaa ulkoasua koko konseptille.

4. Upea Zombie Kid Tattoo Design:

ihmeellinen Zombie Tattoo Design

Tämä voisi olla kauhistuttava tatuointi, jossa pienessä poikassa on suunniteltu hämähäkit, jotka kuvaavat hirvittävän zombian ulkoasua. Pään päällä olevat laastarit ja suusta kaatavat verit antavat realistisen kuvan.

5. Jännittävä Zombie Tattoo Design:

Jännittävä Zombie Tattoo Design

Tämä zombie tatuointi flash-muotoilu on nimetty ihmisiksi, jotka ovat kuolleet ja jotka on herättänyt takaisin muita pelottavia ja selkärangan hiljaa ulkonäköä. Tässä tässä mallissa zombien kallo on piirretty, jossa nenä- ja silmä-silmän sijasta ontto rakenne ja toinen silmä on kuvattu valkoisilla ja teräksillä karkeilla hampailla lisäämällä kammottavaa ulkoasua kuvaan.

6. Appealing Zombie Tattoo Design:

miellyttävä Zombie Tattoo Design

Tässä kuvassa pelottava zombie kuvataan söpöllä hilpeällä tavalla antaen viileän ja hilpeä katsoja katsojalle. Suuret irtoavat silmät, rikkoutuneet hampaat ja veren kaataminen suu ja läheiset mainokset näyttävät enemmän tältä söpöltä pikku zombialta.

Katso lisää: Witch Tattoo mallit

7. Fantastic Zombie Hand Tattoo Design:

Fantastinen Zombie Hand Tattoo Design

Käyttäjä on suunnitellut pelottavia zombie-käden olkapäitä, jotka antavat realistisen ja vilkkaan katsot yhdellä silmäyksellä. Näyttää siltä, ​​että zombie työntää kynsinsä kynsistä ihmisen rinnalle ja verta kuohuu.

8. Zombie Couples Tattoo Design:

Zombie Couples Tattoo Design

Tämäntyyppiset zombeja tatuointi miehen ja naisen muotoilu on täydellinen niille ihmisille, jotka ovat huomiota hakijoita ja tämän tyyppinen tatuointi voi antaa parantaa näyttää heidän persona myös. Täällä mies ja nainen zombie on kuvattu jalat tatuointi rakastaja ja elävät värit tekevät sitä pelottavampaa.

Katso lisää: Pelottavia tatuointeja miehille ja naisille

9. Spectacular Zombie Tattoo Hiha Design:

mahtava Zombie Tattoo Sleeve Design

Erilaiset elementit, kuten lepakot, kevyt talo ja hautausmaa, tekevät zombie-tatuoinnit hämmästyttäväksi ja kauhistuttaviksi joka kulmasta. Zombien valkoiset ontto silmät, pelottavat puut ja värimaailma antavat erinomaisen ilmeen käyttäjän hihat.

Zombin tatuoinnit voidaan muotoilla monella tapaa, tyylejä ja kuvioita, jos ne on kerrottu erilaisilla miniatyyreillä, kuten vampyyreillä, aaveilla, veren tippuminen suustaan, se näyttää pelottavalta. Zombie tatuointi voidaan kuvata mistä tahansa kehon osa sekä miehet ja naiset mukaan valintasi ja toivomus.

Katso lisää: Paras Devil Tatuoinnit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 − = 13