9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Usein ajatellaan, että vähäiset määrät ruokaa saattavat auttaa vähentämään rasvapitoisuutta kehossamme. Se ei kuitenkaan ole totta. Rasva-ainepitoisuus elimistössä voi tapahtua monien syiden vuoksi. Elimistössä on erilaisia ​​rasvoja. Uskotaan, että rasva on kehomme ei ole pakollista. Tämä oletus ei kuitenkaan aina ole totta. Runsas määrä rasvoja oikeassa määrin vaaditaan elimistämme tuottamaan riittävästi energiaa tarpeen aikoina. Rasva mahdollistaa ja nopeuttaa metabolista toimintaa.

Harjoitukset to Reduce Visceral Fat

Kuitenkin liiallinen saostuminen o rasvot elimistössä voi olla haitallista. Se voi aiheuttaa väsymystä, unen menetystä, sydänongelmia, verenkiertohäiriöitä, painon nousua, luuston voimakasta lujuutta ja paljon muuta. Oikea harjoittaminen voi auttaa vähentämään näitä rasvoja kehostamme. Tulevaisuuden elintarvikkeiden myötä yhteiskunnissamme korvataan terveellisiä elintarvikkeita. Tästä syystä kolesterolin, joka on nimeltään kolesteroli, kertyminen aiheuttaa rasvakudoksia elimistössä.

Harjoittelut vähentämään sisäelinten rasvaa:

Kuitenkin voi olla erilaisia ​​toimintoja ja harjoituksia, joita voimme tehdä päästä eroon viskeraalisesta rasvasta kehostaan. Seuraavassa on luettelo harjoituksista,

1. Soutu:

Soutu voi olla paras tapa kun on kyse ylä- ja reiden lihasten vahvistamisesta. Se ei vain auttaa sinua pääsemään eroon rasvakudoksesta elimistössä, mutta myös kehon suuremmassa määrin. Se vahvistaa selkäsi. Soutu kotona voi auttaa abs-muodostumista hyvin helposti. On selvää, että tehokas harjoittelu voi auttaa hormonien vapauttamisessa, jota kutsutaan endorfiineiksi. Se auttaa sinua keventämään mielialaasi ja lisää unen laatua. Soutuharjoittelu on hyvä tapa säilyttää oikea sydän pysyessä vakaana sykettä ja normaalia hengitystoimintaa. Tämä harjoitusten joukko on tehtävä vähintään 10 kertaa päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tämän harjoituksen ylipainotusta ei ehdottomasti suositella.

Soutu

Kuinka tehdä Purenta Harjoitus:

 • Seiso suoraan ylös
 • Laajenna jalkaa ja huomaa jalkasi
 • Pidä kyynärät
 • Pidä kova pito
 • Kun vedät tuulen, yritä istua alas kehosi paineen suuntaan
 • Hengitä ulos kun nouset rentoutumaan lihaksia.
 • Toista vähintään 10 kertaa

2. Reverse Lunge:

Vaikka peruskurssi on melko yksinkertainen, käänteinen lunge on melko perus-liikaa. Jokainen, joka harjoittaa peruskursseja, saa käyttää käänteisen lyönnin. Se auttaa muotoilemassa bändiä ja yläosaa sekä auttaa poistamaan viskeraaliset rasva-lihakset yläluokissa. Se lisää kehosi lihaksia ja ydinvoimaa. Se auttaa parantamassa alavartaloa enemmän kuin ylempi. Jos sinulla on istumistyö, kääntävät keuhkot ovat pakollisia. Se auttaa selkä- ja reisilihaksia vahvistamaan voimansa. Tätä käänteiskurssin harjoittelua on harjoiteltava vähintään 15 - 30 sarjaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Käänteinen Lunge

Kuinka tehdä Reverse Lunge:

 • Seiso suorassa
 • Aseta molemmat kädet pään tai lonkan taakse
 • Astu vasempaan jalkaan
 • Laske takaisin ja istu istuessasi tuolissa
 • Vasemmalle jalalle nosta varpaasi 90 astetta jalan ja lattian väliin
 • Palauta takaisin sen jälkeen, kun olet palannut alkuperäiseen asentoon
 • Toista vähintään 15-30 kertaa vaihtoehtoisilla jaloilla.

3. Kaksisuuntainen keittotasku:

Tämän harjoituksen tiedetään lisäävän voimaa ja voimaa kehossamme. Se voidaan tehdä molemmilla kädillä. Sillä on samat vaikutukset kuin juoksu, lenkkeily ja uinti tekee kehossasi. Se lisää lihasten voimakkuutta suuremmassa määrin. Se ei vain rakentaa voimia ja voimaa aivorungolle, vaan auttaa myös rakentamaan hauvoja kädessäsi. Jos asianmukaiset vedenkeittotasot suoritetaan oikealla tavalla lyhyillä taukoilla, se voi lisätä lihasten kestävyyttäsi. Se kestää jonkin aikaa, mutta mitään ei voida saavuttaa. Tämä kahden käden kattilan keinuharjoituksia on suoritettava vähintään 50 sarjaa perusopiskelijoille. Tämän harjoituksen mestari voi ylittää jopa 500 kappaletta kerralla.

Kaksi Handed Kettle Ball Swing

Kuinka tehdä Double Handed Vedenkeitin Ball Swing:

 • Seistä suorana
 • Jalkojen välissä on oltava aukko
 • Laita käsi eteenpäin ja pidä kattilapalloa
 • Puolet istu ja yritä kääntää pallon ylhäältä taaksepäin ottamalla sen jalkojen väliin
 • Palaa alkuperäiseen asentoon
 • Toista vähintään 50 kertaa

4. Super Circuit Barbell:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Tämä on sopiva harjoittelua viskeraalisen rasvan vähentämisprosessille; valitse paino, jota voit käsitellä asianmukaisella tekniikalla. Tässä piiriohjelmassa kuollut nosto, kyykky, yläpuolinen työnnä ja paina, taivutetaan riveihin näihin harjoituksiin, joita sinun on noudatettava vaihtoehtoisia. Seuraa 10 toistoa jokaiselle ja tee 3 sarjaa tälle piiriohjelmalle. Se auttaa ylläpitämään tasapainoa viskeraalisessa vähentyneessä rasvassa.

5. Aerobiset harjoitukset:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Jos meillä on ongelmia kehon rasvakudosten ongelmien kanssa, meidän on huolehdittava asianmukaisista harjoituksista ja noudatettava asianmukaista ruokavaliota. Aerobiset harjoitukset ovat paras tapa vähentää rasvaa kehosta, kun kulutetaan enemmän hikoilua aerobic-harjoitteluun, minkä jälkeen vähennämme joitain viskeraalisen rasvan määrää. Aerobinen auttaa pumppaamaan sydämen, keuhkojen ja yleisesti ylläpitää kolesterolitasoa. Tässä harjoitusrutiinissa voit sisällyttää myös aerobia tai joogaa. Aerobinen auttaa lisäämään happea kehossa. Lisää tämä aerobic teidän harjoitus rutiini keskittyä visceral rasvan vähentäminen.

6. Pyöräily:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Pyöräily on paras tapa vähentää sisäelinten rasvaa vähän aikaa, mutta tämän vuoksi meidän on ylläpidettävä säännöllistä pyöräilyä aamulla tai illalla. Pyöräily auttaa kehomme polttamaan enemmän kaloreita, kun pyöräilemme viisi kertaa koko viikon aikana, me varmasti polttaa kaloreita, kuten 1500 cal. Tämä yksi käyttää polttaa rasvaa myös vatsa rasvaa liikaa. Kun saat enemmän aikaa kuin pyöräily pitkiä pitkät matkat, jos olet aloittelija, mene sitten pyöräillen lyhyillä kilometreillä. Tämä on parempi harjoittelun vähentämiseksi viskeraalisen rasvan.

7. Juoksu:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Kuten tutkimus, kun harjoittelemme kuten aerobic tai pyöräily jne. Tyyppi harjoituksia se auttaa vähentämään kudosten rasvaa. Kun keskitymme viskeraaliseen rasvaan, juoksu on liian paras vaihtoehto, jonka voit sisällyttää harjoitteluun. Päivittäin aamuisin yrittää mennä rannalle tai puutarhaan toimimaan kunnolla, jos olet aloittelija, niin kestää kaksi tai kolme päivää, jotta saat parhaan suoritustasi. Se auttaa myös ääneen nukkumaan, viskeraalinen rasva varmasti vähenee yhtä nopeasti. Juoksu vaikuttaa myös piilossa olevaan rasvaan vatsaasi. Seuraa tätä reititystä oikealla ruokavaliolla.

8. Voimaharjoittelu Squat:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Kyykky on paras tapa harjoittaa lihasten rasvakokemusta. Se vaikuttaa asianmukaisesti yleiseen terveydentilaan myös jalan rasvalla. Voit suorittaa tämän harjoituksen kuntosaliharjoittelijallesi sopivalla tekniikalla. Tämä on paras harjoittelu ja se auttaa pumppaamaan sydämemme. Lisää hikoilua polttaa rasvan kudosta vatsan ja jalat liikaa. Ota tasapeli tai käsipainot suorittaaksesi tämän kimmeltävän harjoituksen 20 toistolla ja 3 sarjalla. Se polttaa kaloreita hitaasti mutta tehokkaasti lihaksia vahvemmaksi. Jos olet aloittelija harjoittelussa, tee kyykkyjä vain kerran tai kahdesti viikossa. Sisällytä tämä harjoitus säännölliseen pyöräilyyn tai muuhun harjoitteluun.

9. Uima-istunto:

9 yksinkertaisia ​​harjoituksia päästä eroon visceral rasvaa Tyylit elämässä

Uima-istunnot kahdesti viikossa voivat auttaa sinua painon vähentämisessä. Se polttaa yli 600 kaloria yhdessä istunnossa, joka on enemmän kuin mitä tahansa kuntosalilaitteistoa. Se auttaa lisäämään kehosi energiaa. Se auttaa kehittämään voimakkaampaa ydintä ja vahvoja käsiä ja ranteita. Kun on kyse alavartalon harjoittelusta, se auttaa rasvan polttamiseen vatsaan, jalkoihin ja pakaroihin nopeammin. Jos ruokitaan tasapainoisella ruokavaliolla ja harjoituksilla oikealla tavalla soutuilla, silloin voi aina olla terveellistä.

Löydät harvoja harjoituksia, jotka auttavat poistamaan viskeraalisen rasvan kehosta. Rasvakudoksen rasva voi olla vaarallisin rasvanpoisto, mutta se on helpointa poistaa. Oikea tasapainoinen ruokavalio oikeilla harjoituksilla voi auttaa henkilöä saavuttamaan oikean painonsa ja auttaa häntä pysymään kunnossa. Kaikille muille harjoituksille on kuitenkin varotoimi, että sen ei pidä ylittyä toivomalla parempia tuloksia. Sen pitäisi pysyä optimaalisella tasolla parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Leave A Comment

69 − 63 =