9 Yksinkertaiset ja uudet kesäleikkaukset lyhyille hiuksille Tyylit elämässä

Jos kesä saapuu nopeasti, korista hiuksesi. On terve ja älykäs lyhyt hiukset kesällä, koska silloin hikoilet vähemmän ja sinun ei tarvitse huolehtia hajuista. Lyhyet hiukset kesätyylit ovat monta ja yksi voi valita alla sopivimman leikkauksen itselleen.

kesä hairstyles for short hair

Kesä lyhyt kampaus 2017:

Ota katsomaan joitakin viimeisimmät Short Hairstyles For Hottest Summer Intiassa.

1. Layered Crop Haircut kesällä:

Lyhyt Summer Hairstyles1

Tällainen hiusten leikkaus on yksinkertainen ja makea. Voidaan helposti ylläpitää sitä ja ei tarvitse huolehtia vaatteiden tyypistä, jotka menevät hiusleikkauksella. On tärkeää, että sinulla on sileät hiukset tämän kampauksen ja paksut hiukset näyttävät paremmilta kuin ohut hiukset.

2. Kaareva leikkaus:

Lyhyt Summer Hairstyles2

Onko sinulla kiharaja hiuksia, etkä halua suoraa sitä? Ei, ongelma voi lainkaan rajautua. Curly sato leikkaus on älykäs vaihtoehto keski-ikäiselle naiselle, joka on vähärasvainen kasvot. Voit kysyä hiustarttasi kulmasta hiuksia kasvojen rakenteen mukaan.

3. Suora Bob Haircut kesällä:

Lyhyt Summer Hairstyles3

Jos olet joku, joka haluaa käyttää bob leikata sitten suora bob näyttää aina hyvältä. Voit helposti leikata tämän, jos olet ammattilainen, jolla on virallisia kokouksia säännöllisesti. Bändit näyttävät hienolta bob leikattuna, ja ne voivat olla puolipeitteiset kulmikkaat tai suorat reunat otsaan sopivaksi.

4. Hawk Style Summer Haircut:

Lyhyt Summer Hairstyles4

Tämä on erinomainen valinta lyhyille kampauksille kesällä naisille, jotka mieluummin näyttävät sotkuisilta ja naiselta naisilta. Se sopii naisille, jotka haluavat olla rento ja hauska rakastava. Tätä kampausta varten voidaan käyttää kaikenlaisia ​​kasvotyyppejä ja hiusten muotoilua. Ainoa vaatimus on se, että henkilö on luottavainen toimittamaan tämän ilmoituksen hiustenleikkaukselle.

Katso lisää:  Lyhyt kampaus naisille yli 50

5. Pompadour Hairstyle:

Lyhyt Summer Hairstyles5

Tämä on upea kampaus sopii sekä päivällä että yöllä. Suuri määrä hiuksia voidaan leikata lyhyeksi, jotta se voi luoda pompun tai jopa pitää sen pitempänä ja sitten sidottuna tekemään ripustuksen. Pienet ja suuret kasvot, jotka kaikki näyttävät hyviltä tässä tyylikkäässä hiustenleikkuussa ja hienot hiukset sopivat tyyliin kuin kiharat tai paksut hiukset.

6. Short Waves Hairstyle Summer:

Lyhyt Summer Hairstyles6

Lyhyet ja pehmeät aallot näyttävät fantastisilta naisilta, jotka haluavat pitää hiuksensa auki. Aallot ovat aina olleet muotia ja jotkut naiset saivat sen keinotekoisesti käyristelemään itselleen. Luonnon aaltoja voidaan ohjata käyttämällä jotain seerumia shampoon jälkeen ja ennen talon päättymistä joka päivä. Paras vaihtoehto on sivuttaa sitä.

Katso lisää:  Celebrity Lyhyt Kampaukset

7. Seksikäs Layered Bob Cut:

Lyhyt Summer Hairstyles7

Kun on kyse lyhyistä hiukset kesät, bob cut on yleismaailmallinen valinta lähes kaikille naisille. Lisäksi luokitellessani bob hiustyyli kerroksittain bob näyttää erittäin seksikäs ja fiksu. Naiset voivat käyttää mitä tahansa sitä ja kaikki hiusvärit tai sävyt menevät tällä kampauksella. Kuitenkin paras on vaaleat hiukset.

8. Short Side Parted Haircut:

Lyhyt Summer Hairstyles8

Lyhyt leikkaus naiselle, jolla on pyöreät ja sydämenmuotoiset kasvot, näyttävät hyvältä sivusuunnassa. Jakamisen olisi oltava luonnollista yhdeltä puolelta. Jotkut karvat reunasta voidaan irrottaa, jotta saadaan älykkäämpi ulkonäkö, ja etuhampaiden tulisi laskea otsasta pehmeiksi rakoiksi toisella puolella jakamista.

Katso lisää:  Vintage kampaukset lyhyille hiuksille

9. Hyvin lyhyt luonnollinen Pixie:

Lyhyt Summer Hairstyles9

Tämäntyyppinen kampaaminen on mahdollista vain naiselle, jolla on luonnollisesti lyhyet kiharat hiukset, ja se on vain muotoiltu ja leikattava sopivalla tavalla. Tämä lyhyt pixie näyttää hyvältä tummilla naisilla. Hiukset ovat paksuja kiharoita ja hallitsemattomia, joten leikkaaminen erittäin lyhyt on paras vaihtoehto kesän aikana. Joten, nyt voit ajatella pitää hiukset lyhyt, koska on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka olisit mielenkiintoinen.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

63 − = 58