9 yksinkertainen riipus kaulakoru mallit Intiassa Tyylit elämässä

Kaulaketjut ovat merkittävä osa naisten koruja. Riipukset muodostavat sen tärkeän osan. Kulta, timantti, hopea ja muut ovat joukossa lukemattomia vaihtoehtoja riipuksia. Riippuvimmista niistä silmiin, jotka ovat tarttuvia ja houkuttelevia.

riipus necklace

Kaunis ja tyylikäs riipus kaulakoru kuvioita:

Riipukset ovat saatavilla suuressa määrin. Niistä näistä on luettelo parhaista 9 riipusta, jotka voit valita itse.

1. Simple Circle kulta riipus kaulakoru suunnittelu:

top-9-riipuksia-kaulakorut-simple-ympyrä-riipus

Yksinkertainen ympyränmuotoinen ontto riipus kulta on raikas ostaa ja käyttää. Sanonta, että "kauneus on yksinkertaisuus", tämä riipus varmasti lisää kauneutesi yksinkertaisella muotoilulla ja aura, jota se kantaa.

2. Tyttöjen riipukuvio:

top-9-riipuksia-kaulakorut-maisemista-on-the-riipus

Tämä on tavallinen ympyräriipus, jonka pinnalle on suunniteltu hajanaisia ​​värejä. Se antaa kauniin ulkonäön ja yleisen, ja sitä voidaan käyttää länsimaisessa asussa. Tytöt, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja piirustuksesta, voivat helposti valita tämän riipuksen.

3. Kolme valtameren sinistä riipus hopeaa:

top-9-riipuksia-kaulakorut-kolmen valtameren sinistä riipukset

Kolme sinistä kiveä tummilla kulmilla ja vaaleansininen keskellä antavat rauhoittavan ilmeen. Kiinnitetyt spiraalikehut ja ne näyttävät meren väriksi ja symboloivat miellyttävää ilmapiiriä. Jokainen tyttö voi ostaa sen osana hänen luovia korujaan ja käyttää sitä länsimaisella mekolla.

4. Black Germia riipus kaulakoru Design:

top-9-riipuksia-kaulakorut-germia-riipus

Riipus on vaaleanvihreä, joka on hyvin sattumanvaraisesti suunniteltu sivuille mustalla värillä pienillä kivillä. Riipus voidaan käyttää tyttö yhdessä länsimaisen mekko musta.

Katso lisää: Simple kaulakoru mallit

5. Treble Clef riipus kaulakoru:

top-9-riipuksia-kaulakorut-treble nuottiavaimen-riipus

Houkutteleva pala ornamentti tyttöä, joka rakastaa musiikkia. Merkki muotoiltu kaulakoru symboloi äänen tuotannon aikana syntyneitä kouruja ja päätyjä. Ohuen suunniteltu hopea diskantti antaa terävän ilmeen suurella työllä, joka tuottaa tämän riipuksen.

6. Puu riipus korut:

top-9-riipuksia-kaulakorut-puu-koru

Tasainen lankku kuin riipus antaa raittiuden. Yksinkertaisella fontilla kirjoitettu sananlasku lisää riipuksen "yksinkertaista mutta loistavaa ulkoasua". Rivillä, joka pyörii nuolilla yhdessä suunnassa, myös kirjallisten sanojen kauneus lisääntyy. Tyttöjen rakastettu kirjoja ja kirjallisuutta, joilla on geekia tai nörttiä hahmoa, haluaisivat ostaa tämän riipuksen itselleen.

Katso lisää: Kaulakoru Charms

7. Vihreä kaistale akaatti riipus hopea:

top-9-riipuksia-kaulakorut-vihreä-porrastettuja-akaatti-riipus

Vihreä sävy kiveen ja ympäröity kierre ja hopea puoli soikeat antavat raittiuden katsoa riipukseen. Tämä riipus, vaikka se on yksinkertainen, voidaan käyttää tavaroita yksinkertaiseen yhdistämiseen ja juhliin. Jokainen tyttö tai nainen voi ostaa tämän, joka haluaa monikäyttöisiä koruja.

8. Red Stone Large riipus kaulakoru mallit naisille:

top-9-riipuksia-kaulakorut-puna-kivi-riipus

Tämä on punainen riipus, jossa pienet ja suuret punakivet, jotka on muotoiltu riipukseen, antavat etnisen ja perinteisen ilmeen. Riipus voidaan käyttää minkä tahansa punaisen värinen asu tai etninen. Punainen on värin, jota useimmat naiset haluavat ja tämä koru olisi täydellinen vaihtoehto niille.

Katso lisää: Helmillä kaulanauhoja

9. Monikerroksiset kiviä riipus:

top-9-riipuksia-kaulakorut-monikerroksista-kiviä-in-the-riipus

Ainutlaatuinen riipus, jossa on kaksipuoleinen kultainen lanka, jossa on useita kiviä, jotka tarjoavat tyylikkään ilmeen riipukseen. Käytettynä samanlaisella asuilla tai jopa funky-mallilla, riipus menisi mihinkään siihen lisäämällä myös persoonallisuuttasi.

Siten yksinkertaiset riipukset ovat tyylikkäimpiä, joita kuka tahansa voi löytää erilaisten valikoimien joukosta riipusten luokkaan. Nämä yhdeksän yksinkertaista riipukkeita ovat niiden joukossa valittuja.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

64 + = 70