9 Yksinkertainen ja helppo kynsien muotoilu lapsille Tyylit elämässä

Ettekö joskus toistu lapsuudestasi? Tietysti teet. On hyvä toimia kuin lapsi joskus ja tehdä tyhmät asiat. Mutta vielä parempi on yrittää antaa kynsiäsi joidenkin lapsityylien kynsien muotoilu, joka on helppo luoda ja urheilua.

Lapset kynsien muotoilu:

Tässä on top 9 kynsivälineet lapsille, joita kaikenikäiset tytöt voivat kokeilla. Anna heille kokeilla!

1. Sateenkaari ja pilvet Nail Art:

naulata art for kids

Tämä on erittäin suloinen kynsien muoto, jota kuka tahansa voi kokeilla kivaa sinistä väriä, valkoista kiillotusta, punaista, keltaista, vihreää, syvän sinistä ja purppuraa sateenkaareille ja voit käyttää myös joitain loistoja siihen. Piirrä joitakin pilviä kiinnitetyillä pisteillä, joissa on pisteviivat ja kasvot. Päätä pois mukavalla kerroksella päällystettä.

2. Butterfly Free Hand Nail Art:

Perhonen free hand nail art

Kokeile mukavaa vapaalla kädellä perhonen kynsitaidetta kuin tämä. Se on erittäin hämmästyttävä naulataidetta lapsille, jotka vetävät sen kynsilasi-harjalla ja punaisilla työkaluilla. Lopeta valinnainen glitter-kiillotus.

3. Polka-pisteitä ja Easy French Tips:

9 Yksinkertainen ja helppo kynsien muotoilu lapsille Tyylit elämässä

Voit antaa tämän kokeilla. Polka-pisteitä valkoisella punaisella ja mustalla pohjamaalilla, leikkaus nailon art-harjalla ja toinen väri kärkeen. Sinun ei tarvitse käyttää samoja värejä. Käytä värejä omalla valintasi mukaan. Päätä pinta päällystämällä.

Katso lisää: Japanilaiset 3D-kynsimallit

4. Sweet Panda Nail Arts:

Makea panda nail art

Panda-kynnet ovat erittäin tehokkaita ja helppoja luoda pistokkaasti. Käytä pohjaan valkoista väriä. Tulet varmasti miellyttämään tätä mallia ja voit käyttää sitä eri värillisin vaattein.

Katso lisää: Nail Art For Toes Yksinkertaiset mallit

5. Helppo luoda Penguin nauloja:

Helppo to create penguin nails

Voit luoda mukavia pingviinin nauloja noudattamalla yllä kuvattua prosessia. Kokeile sitä. Se näyttää todella makealta. Tee se keskimmäiselle sormellesi ja pidä muut sormet yksinkertaisina. Vaiheet selitetään hyvin kuvassa. Voit käyttää pistekirjainta ja naulan harjasta tai vain hammastikkua koko mallille.

6. Helppo tehdä Hello Kitty French Tips .:

Helppo to do hello kitty French tips

Voit kokeilla hello kitty ranskalaisia ​​vinkkejä näin. Sinun tarvitsee vain laatia pisteitä silmille, joitain viivoja, joissa raapimisvahvuus ja nenäkuoren keltainen. Lisäksi käytä kynsien art deco keula hello kitty keula.

Katso lisää: Kynsien maalaus mallit

7. Helppoa vesimeloni kynsiä:

Helppo water melon nails

Voit helposti kokeilla vesimeloni kynnet vain vaaleanpunaisella tai punaisella pohjalla, joka on valintasi, hammastikku tai kynsinauhan harja pisteiden ja rako valkoiselle raja-alueelle. Tee vinkit tumman vihreän tai sammalivun varjossa. Kokeile sitä.

8. Ombre Nail Arts:

9 Yksinkertainen ja helppo kynsien muotoilu lapsille Tyylit elämässä

Ombre-kynnet tai kaltevuuskynsit voidaan helposti luoda aloittelijoille naulataiteen maailmassa, eikä se näe ikää urheiluun. Jokainen voi tehdä ja urheilua. Tarvitset 2-3 väriä nousevalla tai laskevalla sävyjen voimakkuudella. Täällä värit ovat sinisiä, violetteja ja vaaleanpunaisia. Käytä kynnysvaikutusta varten sienellä. Päätä pinta päällystämällä.

Katso lisää: Helppo talvikynsi

9. Splatter Nail Designs:

Roiskia nails

Polka-pisteitä eri väreissä ja muodoissa ovat roikkuva naula. Voit käyttää kynsilakkahihnaa roiskevia värejä varten tai voit käyttää myös työkaluja, joilla eri värejä käytetään kynsillä. Jos käytät pisteviittaustyökalua, saat tasaisen muotoisia pisteitä, kuten edellä, ja jos käytät roiskeita kaavaa, saat epätasaiset pisteet. Molemmat näyttävät hyvältä. Päätä pinta päällystämällä.

Pidätkö tästä artikkelista? Mikä helppokäyttöinen muotoilu yrittää kokeilla?

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

− 8 = 1