9 Yksinkertainen Galicha Rangoli mallit Tyylit elämässä

Sanalla galicha tarkoittaa mattoa tai mattoa. Siksi galicha rangoli on tarkoitus tehdä erittäin siististi ja sen pitäisi olla hieno työ siinä. Monimutkaiset yksityiskohdat näyttävät kauniilta ja tekevät siitä näyttävän hyvin mattoa. Kirkkaiden värien käyttö tekee siitä houkuttelevamman. Tällainen rangoli on aikaa vievää, mutta lopputulos on erinomainen.

Kauniita Galicha Rangoli -kuvioita kuvissa:

Katsotaanpa top 9 Galicha rangoli -mallia kokeilemaan missä tahansa festivaalikaudella.

1. Puoliympyrän muotoinen Galicha Rangoli:

Puoliympyrä Shaped Galicha Rangoli

Galicha rangoli voidaan tehdä eri muodoissa. Jotta se näyttää erilaiselta, voi tehdä puoliympyrän. Tämä muotoilu näyttää parhaiten oven tai sisäänkäyntialueen edessä. Kirkkaat ja kontrastivärit näyttävät parhaiten. Se voidaan tehdä myös käyttämällä julistevalmisteita, mutta se näyttää parhaiten, kun tehdään rangolijauheella. Paljon yksityiskohtia valkoisella jauheella voi tehdä sen näyttävän suurelta.

2. Perinteinen Galicha Rangoli Suunnittelu:

perinteinen Galicha Rangoli Design

Jumalten tai jumalattujen kuva voidaan myös tehdä lattialle. Tämä saattaa olla vaikeaa kaikille, mutta näyttää todella hyvältä, kun se tehdään festivaaleilla. Tällainen kuvio osoittautuu hyvin perinteiseksi. Rangolin koko voi vaihdella. Se voidaan tehdä joko suurella mittakaavalla tai pienellä alueella. Edellä esitetyssä kuvassa herra Ganesha ympyrässä, jossa on suuret suorakulmainen alueet, jotka ulottuvat kahdelta puolelta. Tämä malli näyttää hyvältä, kun se on tehty reitillä.

3. Galicha Rangoli Diyan puolesta:

Galicha Rangoli for Diya

Galicha rangoli voidaan tehdä diya- tai diya-seinän ympärillä. Tämä korostaa diyaa ja tekee talosi näyttävän kauniilta. Suunniteltu muotoilu on yleensä yksinkertaista ja tehdään pienillä pinta-aloilla, joten se ei vie paljon tilaa. Kaksi tällaisesta galicha rangolisista saman oven kahdelta puolelta, jossa on diyas, näyttää siltä upealta. Rangolin suunnittelun yksityiskohdat voidaan tehdä sopivasti.

Katso lisää: Rangoli Muotokuvat

4. Neliön muotoinen Galicha Rangoli Suunnittelu:

Neliö Shaped Galicha Rangoli Design

Galicha rangolin muotoilu voidaan tehdä myös neliön muotoisena. Se on yleensä tarkoitus tehdä talon keskellä tai sisäänkäynnillä. Neliön lisäksi kuvioita voidaan tehdä myös rajojen ulkopuolella. Tämä tekee rangolista vieläkin paremman. Kontrastivärejä tulee käyttää houkuttelevuuden tekemiseen. On vältettävä liian monenlaisia ​​värejä ja valitse kolmesta neljään sävyä.

5. Floral Galicha Rangoli Suunnittelu:

Kukka Galicha Rangoli Design

Kukka voidaan tehdä käyttämällä eri värejä kuin rangoli. Jotta se olisi kaunista, yksityiskohdat voidaan tehdä käyttämällä erilaisia ​​sävyjä ja kukan muoto voi vaihdella. Keskeisiä kukkia ympäröivä raja täydentää ulkoasua. Rajalla voi myös olla lehtiä ja pieniä kukkia. Tällaiset rangolit voidaan tehdä talon sisäänkäynnin tai keskellä.

6. Florescent Colored Galicha Rangoli:

florescent Coloured Galicha Rangoli

Tavallisen rangolin jauheen sijasta voidaan käyttää fluoresoivaa jauhetta. Tämä ei ainoastaan ​​tuo rangoliin houkuttelevampia, vaan tekee myös yksityiskohdista erottuva. Samanaikaisesti tällaista väriä ei käytetä usein, joten rangulit näyttävät automaattisesti erilaisilta. Uskonnollisia symboleja voidaan tehdä tilaisuuden mukaiseksi.

Katso lisää: Easy Rangoli mallit kuvien kanssa

7. Riikinkukon muotoinen Galicha Rangoli:

Riikinkukko Shaped Galicha Rangoli

Galicha rangoli voidaan tehdä tekemällä riikinkukkoja. Tämä antaa hyvin perinteisen ilmeen. Se näyttää parhaalta, kun se tehdään suurella pinta-alalla. Sen sijaan, että tekemme monista yksityiskohdista, on valittava sävyt oikein. Tiedot on tehtävä käyttämällä valkoista jauhetta vain, koska se tekee suunnittelusta näkyväksi. Peacockin sisällä voidaan tehdä varjostus, joka tekee riikinkukasta erilainen kuin tavallinen kuvio.

8. Rainbow Colored Galicha Rangoli:

Sateenkaari Colored Galicha Rangoli

Sateenkaaren sävyjä voidaan käyttää rankolien tekemiseen. Voidaan käyttää sävyjä keskellä ja sitten käyttää valkoista jauhetta tekemään yksityiskohdat ympyrän ulkopuolella. Tällainen muotoilu ei ole yleistä ja näyttää hyvin trendikkäältä. Se ei ole pelkästään värejä, jotka tekevät siitä näyttävän houkuttelevalta, vaan myös valkoisen jauheen tekemät yksityiskohdat. Suuri pinta-ala olisi paras tällaiseen malliin.

Katso lisää: Puiset Rangoli-kuvat

9. Galicha Rangoli suurta tilaa varten:

Galicha Rangoli for a Large Space

Tällainen rangoli näyttää parhaiten, kun se tehdään suurella pinta-alalla. Eri sävyjen käyttöä vältetään; sijaan valkoista jauhetta käytetään eri sävyjen päälle. Sävyjen varjostus voidaan tehdä edellä esitetyllä tavalla. Tämä antaa sille reunan. Tämän rangolin kauneus heijastuu vain silloin, kun tehdään suuri alue. Valkoista jauhetta voidaan käyttää ympyrän ulkopuolisten kuvioiden tekemiseen myös edellä esitetyllä tavalla.

Kuvan lähde: 4.

Leave A Comment

19 − = 17