9 vinkkejä päästä eroon kehon haju pysyvästi Tyylit elämässä

Jotta voisit näyttää tuoreelta ja täydelliseltä, kaikki otat suihkun ja pukeudut ihanteellisella tavalla. Mutta heti, kun olet tekemisissä jonkun fyysisen työn kanssa, alkaa hikoilla ja siinä haju, joka joskus saa sinut häpeämään yleisön tai yleisön keskuudessa.

Mikä aiheuttaa ruumiin hajua:

Kehon hajua on monia syitä ja se on yleismaailmallinen ongelma, johon monet teistä kohtaavat. Ensinnäkin saat ruokaa, jolla on paljon valkosipulia, sipulia ja monia muita mausteita, jotka vapauttavat rikkiä, kun keho rikkoo tai imee ne. Joten yritä syödä ruokaa vähemmän haisevia ainesosia siinä. Toiseksi jos juot enemmän kuin normaalisti, se erittyy hengityksestään ja hikeä aiheuttaen kehon hajua. Kolmas ja yksi syy, mitä kaikki kohtaat tavallisessa rutiinissa, on stressaantunut tai yli stressattu työstäsi. Se on aika kehosi vartaloa ja tuoksuva hikeä alkaa tapahtua. Jos sinulla on stressihäiriöitä, ota yhteys lääkäriin ja yritä aina käyttää pukeutuneita vaatteita. Viimeksi ruumiin haju saattaa johtua lääketieteellisistä syistä, ihmisistä, jotka kärsivät kroonisesta ummetuksesta, diabetesta tai maksasairaudesta, johon heillä on ongelmia.

Joskus kosteassa ja kosteassa ilmastossa yleensä keho hikoilee ja voimakkaasti, joten se on aika kehosi kehittää kehon hajua. Joten varmista, että käytät kangasta, joka imee helposti hikeä ja pysyt ajan tasalla.

vihjeitä for body odor

Kuinka poistaa kehon haju:

Tässä on paras 9 tapaa pitää kehon hajua poispäin:

1. Yritä olla Squeaky Clean:

Ensimmäiset asiat tuoksuvat kuin kukka on pysyä ehdottoman siistinä ja puhtaana suihku vähintään kaksi kertaa päivässä, koska se vähentää bakteerien kasvua iholla. Mukaan monet tutkijat on parempi suihkuttaa lämpimällä vedellä estää haju ja aina käyttää anti bakteeri saippualla tai santelipuu saippua puuttua kehon haju.

2. Magnificent Baking Soda:

Kaikki ovat kuulleet, että keittoa käytetään keittolevyssä, mutta nyt sen käyttö voi auttaa sinua pääsemään eroon kehon hajusta. Voit käyttää niitä kahdella tavalla.

  • Ota yksi pöytälusku leivinjauheesta ja puolet sitruunamehua ja sekoita ne hyvin ja levitä ruumiinosille, joissa hikoilet liikaa.
  • Levitä varovasti tällä alueella ja jätä se 2-3 minuutiksi ja puhdista ja suihketa sen jälkeen.
  • Varmista, ettet puhdista alueita ja käytä päivittäin viikon tai kaksi.
    Samassa prosessissa käytetään leivinjauhetta ja maissitärkkelystä ja levitetään samalla tavalla.

Tämä estäisi hikoilemista sekä huonoa hajua pitemmäksi ajaksi.

3. Ravista Kuivaa kori ja käytä Deodorantteja:

Jotta huono tuoksu olisi huono, sinun on aina partavaa hiukset alaleikkurilla, kun hiukset toimivat bakteeriperäyksinä ja tuottavat enemmän hikoilua ja hajuja. Kun suihku varmistaa, että alue kuivuu hyvin, kun kuivat ruumiinosat vastustavat bakteerien kasvua. Käytä aina antiperspirantteja deodorantteja ja hyvä tuoksu pitää kehon hajua pois.

4. Angelic Apple Cider Etikka:

Omena-siideri Etikka on ihmeellistä siirappia, sillä sillä on voimakkaita bakteereja, jotka taistelevat pahaa hajua vastaan ​​ja tasapainottavat jopa kehon pH-tasoja. Voit käyttää niitä kahdella tavalla:

  • Voit lisätä omenan siideriviiniin yhden ruokalusikalliston haaleaan uimaveteen ja liota itsesi 10-15 minuutiksi.
  • Toiseksi kestää omenasiiderietikkaa ja hiero ne kevyesti kainaloihin, jätä se 3-4 minuuttia ja suihkuttaa. Käytä, kunnes löydät itsesi muutoksia.

5. Ota kylpy Rosemary:

Rosemary kestää bakteerien aiheuttaman hajun kasvua ja jopa neutraloi kehon hajun kiva tuoksu. Se sisältää sinkkiä, jonka puute voi aiheuttaa kehon hajua. Voit käyttää sitä lehtiä ja Rosemaryn öljyä.

  • Ota kaksi kupillista kuivattua rosmariinilevyä viiteen kuppiin kuumaa vettä, liota se 10-15 minuuttia ja sitten liota vedessä 10-15 minuuttia.
  • Kauniisti kuivaa itsesi ja pidä huono ruumiin hajua pois.
  • Voit jopa käyttää eteeristä öljyä, sekoittaa viisi tai kuusi pisaraa pienessä maljassa ja koske hikoilualueita ja nähdä ero.

6. Ihmeelliset nauriot:

Nauriolla on antibakteerisia ominaisuuksia ja vähentää bakteerien kasvua, mikä aiheuttaa huonoa hajua ja se on täynnä C-vitamiinia, joka estää huonoa hajua. Voit aloittaa nauttien nauttimisen ja sisällyttää sen osana ateriasi

Voit jopa hakea naurismehua kainaloihin ja nivusiteelle ja antaa sen kuivua. Sitten pese se Luke lämmin vesi, voit tehdä tämän joka aamu, koska se pitää huonon hajun pois vähintään 10 tuntia.

7. Myrkyttää elimistö:

On erittäin tärkeää, että puhdistat järjestelmän sisäpuolelta lopettaaksesi huonon hajun. Myrkyttää kehoa puhdistaen ja poistaa kaikki myrkylliset aineet, joita voi kertyä epäterveellisestä elämäntavoista ja ruokatottumuksista. Joten juo runsaasti vettä ja kun järjestelmä on puhdas, huono haju vähenisikin.

8. Levitä Hazel:

Tämä ihanaa pähkinänruskea vähentää ihon f-tasoja, se supistavat ominaisuudet minimoivat ihon huokoset ja vähentää hikinnan muodostumista. Voit sekoittaa merilevä vedellä ja pitää ne pullossa ja suihkuttaa sitä kahdesti päivässä. Jopa voit laittaa kolmesta neljään tippaa puuvillapalloon ja levittää alle kainalot ja nähdä taika tapahtumassa.

9. Leikkaa tai vältä hajua aiheuttavat ruoat:

Viimeiseksi, jos haluat pitää huonoa hajua itsestänne pysähtymästä tai vastustaa itseäsi syömästä korkeita kaloreita elintarvikkeita, jotka yleensä tekee sinusta hiki enemmän. Jopa leikkaa sipuli, valkosipuli, joka tuottaa huonoja hajuja ja hiilihappopitoisia juomia, kofeiinia tai alkoholia, jotka aiheuttavat voimakasta hikoilua.

Joten nämä ovat joitain vinkkejä, jotka auttavat sinua pysymään tuoreina ja päästä eroon kehon hajusta helposti. Hitaasti estä tämä kohta päivittäisessä rutiinistasi ja tee niistä päivittäinen harjoittelu, joten se ei ole haaste seurata niitä.

Leave A Comment

− 6 = 3