9 viimeisintä titaani-sormusta miehille ja naisille Tyylit elämässä

Sormukset ovat selviytyneet inhimilliseen muotiin sovittamalla aikojen läpi. Muotitrendien ohella renkaat muuttuivat myös uusien suuntausten mukaan. Tämän takia meillä on monenlaisia ​​muotoja ja käsitteitä renkaiden osalta. Viimeisin rengas, joka on trendikäs juuri nyt, on titaanirengas. Kuten nimestäkin käy ilmi, titaanirenkailla on titaanista suurin osa materiaalista.

titaani rings

Erilaisia ​​titaani-renkaita:

Tänään sain eniten 9 muodikasta titaanirenkaaseen miehille ja naisille.

1. Klassiset titaani-renkaat sekä miehille että naisille:

klassinen-titaani-rengas

Nämä renkaat on suunniteltu soikea tai yksinkertainen ympyrä. Näiden renkaiden viimeistely tekee siitä näyttävän kiiltävän ja silti sileän kosketuksen. Tällaiset renkaat ovat suosittuja sekä sukupuolten välillä. Nämä renkaat tekevät ulkoasultaan tyylikkäästä olemattomasta.

2. Titanium Mokume-gane -renkaat mallit:

mokume-gane-titaani-renkaat

Mokume-gane on japanilaisen kehittämän tekniikan nimi. Käyttämällä tätä tekniikkaa, titaanista annettiin puuraaka-aineen ulkonäkö. Tämäntyyppiset renkaat ovat hyvin suosittuja tämän sukupolven keskuudessa. Nämä renkaat ovat miehille ja naisille.

3. Titaanivahvistimet miehille:

titaani-engagement renkaat-for-Men

Erityisesti miehille valmistetuilla titaanilla kiinnitysrenkailla ei ole monia malleja. Tämä johtuu siitä, että miehet eivät pidä liian pukeutumisesta. Miehille luotuja titaanirenkaita on hyvin yksinkertainen ilman paljon blingiä. Joskus nämä renkaat on peitetty muutamilla pienikokoisilla jalokiviä.

Katso lisää: Indian Nose Rings.

4. Titaani kihlasormukset naisille:

titaani-engagement renkaat-for-naisille

Naisten titaani-kihlasormuksista on paljon malleja ja vaihtoehtoja. Nämä renkaat ovat suhteellisen ohuet ja pienemmät kuin miesten rengas. Mutta suurin osa näistä renkaista on timanttikeskikiviä. Tällaiset titaanirenkaat ovat raivoa nykyajan sukupolven ystäville.

5. Titanium Wedding Bands:

titaani-wedding-bändejä

Titanium-vihkisormukset ovat hyvin suosittuja nyt päivinä. Nämä häät titaani renkaat on tehty pari kahdesta tilauksesta. Matching titaani vihkisormukset ovat halutuimmista tyypeistä avioliiton aikana. Jotkut näistä renkaista ovat myös vastaavia merkintöjä, jotka merkitsevät parin rakkautta toisilleen.

Katso lisää: Hopeasormus mallit.

6. Musta titaanirengas miehille:

musta-titaani-renkaat-for-Men

Nämä renkaat antavat eleganssin auraa käyttäjälle. Koska se on tummaa, se ei näytä liian hämärältä. Musta titaanirengas on seuraava iso miesten muoti. Nämä renkaat tekevät muotitodistuksen ottamatta paljon huomiota sinulta.

7. Musta titaani rengas naisille:

musta-titaani-renkaat-for-naisille

Musta titaanirengas naisille on monia erilaisia ​​tyylejä ja malleja. Nämä renkaat käyttävät erilaisia ​​jalokiviä kuin keskeinen kivi. Mustat titaanirengas timanttikasvilla on kuumin trendi nykypäivän nuorille naisille. Nämä renkaat tarjoavat paljon vaaditun bling sopivaksi kaikkiin asuihin.

8. Musta titaanirengas pariskunnille:

musta-titaani-renkaat-for-parit

Vastaavat mustat titaanirenkaat ovat täydellinen lahja rakastajalle. Musta titaanin yksinkertaisuus tekee miehille hyvän rengasmateriaalin, kun taas mustat titaanirenkaat, joissa on koristeltu jalokivi, tekisivät minkä tahansa naisen mennä heille. Vastaavat mustat titaani renkaat ovat myös saatavilla
kaiverrettu kirjaimet syventää rakkauden liittoa ystäville.

Katso lisää: Naisten toe-renkaat.

9. Suunnittelija kaiverrettu titaani rengas:

kaiverrettu-titaani-renkaat

Titanium renkaat voidaan myös kaivertaa mallien tai merkintöjen kanssa. Sormukset, joissa on merkintöjä, ovat usein lahjakkaita rakkaille. Suunnittelija kaiverrettu renkaat ovat raivoa nykypäivän teini-ikäisiin. Nämä renkaat palvelevat tarkoituksena rakentaa platonisen rakkauden siteen välille.

Titanium renkaat ovat halutuimmista renkaista kaikenlaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi häät, sitoutuminen, vuosipäivä lahja jne. Titanium renkaat ovat vastustuskykyisiä naarmuilta ja iskuilta. Tämä titaanin ominaisuus tekee siitä täydellisen materiaalin renkaiden, erityisesti vihkisormusten tekemiseen. Titanium renkaat ovat täydellinen lisävaruste, joka näyttää rakkautesi maailmalle.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 2 =