9 Viimeisintä alumiinilompakkoa eri malleissa

Lompakko on välttämätön asia jokaiselle ihmiselle. Se näkee rahat ja kortit. Alumiininen lompakko antaa kortille mahdollisimman suuren suojan, koska voit säilyttää jokaisen kortin erikseen. Alumiininen lompakko tarjoaa paljon erillistä pidikettä, jossa voit pitää korttisi turvallisesti. Alumiininen lompakko näyttää pieneltä matkalaukulta, ja se jopa lukittuu leikkeellä. Voit pitää kaikki tavaraa yhdeksi pidikkeeksi ja säilyttää housutaskussa. Hyvät naiset voivat myös käyttää alumiinista lompakkoa ja pitää ne kukkarossa. Aina menee ulos, kaikki sinun täytyy kerätä on vain yksi alumiini lompakko.

Parhaat alumiinilompakot miehet ja naiset:

Tässä me tarjoamme top 9 alumiinilompakot miesten ja naisten trendi. Valitse parhaiten Alumiinilompakkojen alla olevasta luettelosta.

1. Yksinkertainen alumiininen lompakko:

Yksinkertainen Aluminium Wallet

Se on yksinkertainen ja yksinkertainen alumiinilompakko korttejasi varten. Kuten kuvassa näkyy, voit järjestää kaikki veloitus- ja luottokortit erikseen. Kortit eivät tunkeudu toisiinsa, eivätkä saa naarmuja. Tämä hopeanvärinen tavallinen alumiinilasi on yleinen.

2. Suosittuja miesten alumiinikalusteet:

Suosittu Aluminium Wallet

Nämä ovat suosittuja miesten alumiiniseinät eri väreissä. Jos et halua säilyttää tavallista hopeanväristä lompakkoa, sinulla on myös värivaihtoehtoja. Nämä värit toimivat myös laajalti markkinoilla ja niillä on vaakasuora vuori samanväristä lompakkoa vasten.

3. Suunnittelija Alumiinilompakot:

Suunnittelija Aluminium Walle

Kaikki nämä ovat suunnittelija alumiininen lompakko, jossa on erilaisia ​​käsitteitä. Harvat lompakot ovat tavallisia, ja harva on suunniteltu. On dot design, perhonen muotoilu ja kukka kuvio lompakossa. Tällainen lompakko näyttää fancy ja saa välittömän huomiota julkisen.

4. Dot Pattern Alumiininen lompakko naisille:

Piste Pattern Aluminium Wallet

Tämä on vaaleanpunainen väri lompakko alumiininen musta piste muotoilu. Tämä vaaleanpunainen lompakko näyttää kauniilta naisten kädestä. Tämä alumiinimateriaali loistaa hienosti ja silmiinpistävää. Se on pienikokoiset pisteet vaaleanpunaisella lompakolla, joka korostaa vaaleanpunaista väriä.

Katso lisää: Teräskortin lompakko

5. Zebra Design Womens alumiininen lompakko:

Seepra Design Aluminium Wallet

Tämä on vakavasti savuinen alumiinikortin lompakko. Sekä miehet että naiset voivat käyttää niitä. Lompakossa on seepra-tuloste, joka näyttää melkein todelliselta seepra-iholta. Tämä malli on ainutlaatuinen lompakossa ja välittää vahvan luonteen.

6. Kolikon muoto Alumiininen lompakko:

kolikko Shape Aluminium Wallet

Se on yksi parhaista alumiinilampeista, ja se on pyöreä muoto kuin kolikko. Tämä muoto on uusi lompakko ja näyttää maultavalta. Vaikka lompakko on ympyrä, mutta sisällä on suora kortin haltija tilaa. On pieni painike, jonka täytyy painaa, jotta se avataan.

Katso lisää: Chain lompakot miehille

7. Värikäs kukka Alumiininen lompakko:

Värikäs Flower Aluminium Wallet

Se on värikäs lompakko alumiini, jossa on kukka. Pienessä ja suurikokoisessa kukassa on erilaisia ​​värejä. Perusväri on musta, joten muut kuvat hehkuvat. Tämä muotoilu kukoistaa kuin kukat ja jättää sen haju takana.

8. Alumiininen lompakko Butterfly:

Alumiini Wallet with Butterfly

Tämä on niin kaunis alumiinikortin lompakko, jossa on useita perhonen muotoja. Valkoisella pohjalla on pieniä ja suurikokoisia perhosia. Tämä on upea tuloste lompakossa. Tämä lompakko tekee sinut riippuvaiseksi siitä, että sinulla on kaikkialla, missä olet.

Katso lisää: Metalliset lompakot naisille

9. Painetut Alumiinilompakot:

Painettu Aluminium Wallet

Alumiiniset lompakot sisältävät erilaisia ​​lintujen, taivaan ja auringonnousun kuvioita. Tämä lompakon vaalea sävy näyttää viileältä. On osoitettu, että linnut roikkuvat puissa ja näyttävät mahtavalta. Tytöt nostavat tämäntyyppisen lompakon. Tämä näyttää upealta kädestäsi.

No, lompakon tärkein tarkoitus on pitää rahasi ja korttisi turvallisesti menemisen aikana. Tämä on yksi tavoite lompakko. Voit käyttää tätä kaikkialla ja se on myös suojaava. Nämä lompakot ovat parhaillaan vauhdissa ja kaikki käyttävät niitä. Tämä on yksi stop-lompakko. Sinun ei tarvitse muistaa jokaista erikseen erikseen ja pitää ne kukkarossa. Nykypäivän miehillä on kiire. Tämä tekee työnsä helpoksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − = 37