9 Viimeisimmät muodikkaat Intian kipling-laukut, joissa riippuva apina

Kipling, muodin brändi, jolla on erinomainen kokoelma parhaiten suunnitellut käsilaukut, reput, matkatavarat, kukkarot, lompakot, messinkipussit, matkaputket, koululaukut, muotiasut ja paljon muuta. Kipling-brändin upeat kokoelmat ovat saatavilla vuodesta 1987 lähtien ja ne ovat osa VF Corporationia vuodesta 2004. Antwerpenissa vuonna 1987 Belgiassa on maailmankuulu brändi tänään.

Tunnettu rypistynyttä nailonkangasta ja vetoketjulla, jossa on söpö apina, Kipling on tullut kuuma suosikki brändi pussissa. Apina jokaisella Kipling-pussilla riippuu luonnollisesti brändin symboli, se on peräisin Rudy Kiplingin "viidakkolistasta" kuuluisasta työstä. Jopa ei ole vain yksi apina, mutta vähintään 425 apinoita, jotka kaikki nimetään työntekijältä ympäri maapalloa.

Uusin Fashionable Indian Kipling Bags with Hanging Monkey

Eri tyyppisiä kipling laukkuja Intiassa:

Tässä esittelemme 9 kauneimmista kipling laukut sekä kuvat eri malleissa ja kooissa.

1. Muoti Kipling Laukku:

Muoti Kipling Bag

Trendikäs yksipuolinen ostoskassi on kaikille naisille. Kipling-muoti-ostoskassi väreissä näyttää ihasteltavalta ostoksille. Side roikkuu Olkapää Kipling pussit on yksi, joka olisi ehdottomasti oltava vaatekaappi.

2. Takaisin kouluun Kipling Bag:

Takaisin to School Kipling Bag

Kipling-pussit ovat erittäin hyvä valikoima takaisin koululaukkuihin; auton toony rakenne näyttää mahtavia tyttöjä ja koululaisia. Kipling-laukkujen takana oleva valikoima näyttää apinoilta avaimen vetoketjuilta.

3. Useita kipling vyötärölaukku:

moninkertainen Kipling Waist Bag

Useita taskut Kipling-laukut ovat erittäin vaativia niille, jotka menevät töihin. Rutiinitarvikkeet ovat täydellisesti taskutettuja Kiplingin monissa taskun vyötärölaukussa. Fun rakastavia työ miehiä ja naisia ​​varmasti hauska näköinen apina ketjuttaa vetoketju pussin on ripaus hauskaa rutiini työelämässä.

4. Kipling Käsilaukut tytöille:

Kipling Handbag

Kipling-käsilaukut, joiden värejä ja malleja on houkutteleva hihnat ja taskut, näyttävät erittäin trendikkäisiltä ihmisten toimesta. Klassinen harmaa käsilaukku, jolla on rutiiniluonteinen elämäntapa, antaa rikkaan ja houkuttelevan kosketuksen.

Katso lisää: Paras puuvillapussi

5. Lyhyt matka Matkalaukku:

Lyhyt way Travel Kipling Bag

Lyhyt matka Kipling-laukkuilla on ainutlaatuisia piirteitä. Helppo kahva, vetoketju ja erilaiset suuret taskut ovat helppo pakkaus ja tilava lyhyt kiertue tyylikkäästi. Yleensä matkustaminen ylimääräisten matkatavaroiden kanssa voidaan ratkaista ja helposti säilyttää Kipling-laukkuissa tehdä kiertueen rentouttavaksi.

6. Outdoor Travel Kipling Laukut:

ulko- Travel Kipling Bags

Kiplingin matkalaukut ovat myös runsaasti lajikkeita malleissa ja erikoisuuksissa. Kantolaukut, matkalaukut ja matkatavaroiden pyörät kulkevat helposti matkustettaessa. Pienet käsilaukut, joissa on helpot kahvat, näyttävät myös tyylikkäiltä ja houkuttelevilta.

Katso lisää: Jimmy Choo Laukut

7. Nahka Kipling Bag:

Nahka Kipling Bag

Naisten nahkalaukut ovat erottaneet näköisiä ominaisuuksia ja malleja. Pieni, kätevä kukkaroinen nahkamateriaali vetoketjulla, jossa allekirjoituksen apina roikkuu, antaa merkkituotteen.

8. Kipling Kuntosali:

Kipling Gym Bag

Kipling-kuntosalilaukut houkuttelevalla rypistyneellä materiaalilla ja vetoketjullisilla taskuilla on erityiset taskut jokaiseen kuntosalille tarvittavaan lisävarusteeseen. Naisten kuntosalilaukut ja miehet kuntosalilaukut ovat eri ominaisuuksia kuin kysyntä.

Katso lisää: Suunnittelupeltipusseja

9. Uusi Kipling Baby Bag:

Uusi Kipling Baby Bag

Uusien Kipling-laukkujen muotoilulla on kauniita värejä ja tyylikkäitä malleja, jotka tekevät käsilaukkujen näyttävän mahtavammalta..

Kipling-laukkuilla on erilainen ominaisuus myös koululaukkujen ja matkalaukkujen kanssa. Pussin kauniit ulkotilat ovat houkuttelevia ja silmät kiinni, jättäen jälkimmäisen vaikutuksen. Useat suunnittelijatasot auttavat myös varastoissa. Erilaiset materiaalit, joita käytetään valmistuksessa, antavat myös mahtavaa ulkonäköä ja kestävyyttä. Rypytetty nailonviira ja vetoketju apina avaimenperä on ainutlaatuinen ulkonäkö.

Ei vain käsilaukkuja vaan myös koulupusseja, pusseja, lompakoita ja repuja, joilla on erilainen vaikutus katsojille. Korkealaatuiset reput ovat tunnettuja jännittävistä matkoista.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 4 =