9 Viimeisimmät lyhyet kampaukset pienille tytöille 2018 | Tyylit elämässä

Pikkutyttösi on oikein pysyä nuorena ja kauniina ikäänsä ikään. Hänen on aika kokeilla uusia ulkonäköjä ja kokeilla hiuksiaan, ja sinun pitäisi auttaa häntä tämän kanssa. Valitse tyylistä, sinun on autettava häntä jokaisessa vaiheessa. Shaggy haircuts, bob haircuts, leikattu kampaukset, jne. Tekevät lapsesi näyttävän kauniilta ja tekevät lapsuudesta muodikasta.

Lyhyt Hairstyles for Little Girls

Hairstyles Little Girls lyhyillä hiuksilla:

Siksi hänen mukavuutensa vuoksi olemme esittäneet joitain parhaita lyhyitä kampauksia pienille tytöille.

1. Lyhyt Pixie Cut:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls1

Pieni tyttö kerää pixie-leikkausta, kun se näyttää ihastuttavalta hänelle. Ilman pitkää tai keskipitkää hiuspohjaa, hänellä on tämä lyhyt kampaus, joka on yksi parhaista kampauksista, joita hänellä on koskaan ollut. Pixie sopii kesät ja sopii jokaiseen lapsiin. Tämä lyhyt kampaus kattaa otsaan ja ulottuu kulmakarvojen tasolle. Tämä on yksi kauden trendikkäimmistä tyyleistä.

2. Pyöristetty Bob, jossa kulmakivi:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls2

Tämä haarautunut bob-kampa on kuin naarmuuntumaton nuori hiusleikkaus. Lyhyt leikkaus on sivuttaissuuntaisia ​​otsatukkaita, jotka peittävät otsaansa myös korvat. Sen ansiosta voit ihastuttaa ihmisiä kasvojen kauneuteen sekä modernin kosketuksen tavalliseen tomieliseen, joka on suunnittelemassa päätä.

3. Hollantilaiset kampaukset pienille tytöille:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls3

Lyhytkarva voidaan punnita hollantilaisella tavalla, jotta se näyttää erittäin houkuttelevalta. Tässä hiukset on punottu yläosaan ja sivut pidetään avoinna muodostaen otsatukka. Tämä on erinomainen tapa kasvattaa otsatukkaita. Kukkien kiinnitys tekee tästä ulkoasusta entistä houkuttelevamman.

4. Chic Bob Haircut pikkuille:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls4

Bob hairstyle näyttää erittäin tyylikäs ja hienostunut pienille tytöille. Anna hänelle tauon pitkästä punoksesta ja leikkaa hänet tällä tavalla, jotta hän näyttäisi ja tuntisi itsensä erikoiselta. Hiukset ulottuvat leuan pituuteen asti ja näyttävät hyvin silkkisiltä.

Katso lisää:  Cool Hairstyles For Girls

5. Epäsymmetrinen Long Pixie Style Haircut:

Lyhyt Hairstyles For Little Girls

Tässä ulkoasussa hiukset leikataan lyhyeksi muodostaen pixie mutta epäsymmetrisesti. Tätä voidaan kutsua myös sivusuuntaiseksi pixieeksi. Hiusten osuus ei ole sama koko pään kohdalla. Paksut hiukset sopivat tämän ulkonäön saamiseksi.

6. Pikkutyttö lyhyt kampa, jossa bändit:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls6

Bangs näyttää hienolta lyhyiltä paksuilta hiuksilta. Ne tarjoavat kasvot söpöihin kulmiin ja reunuksiin ja tekevät siitä näyttävän houkuttelevalta. Ulkonäkö sopii lähes kaikille kasvotyypeille.

Katso lisää:  Toddler Tyttö Haircuts

7. Aaltoilevat lyhyet hiukset söpöille tytöille:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls7

Tässä erityisessä kampauksessa hiukset ulottuvat leuan puolelle ja kääntyvät aaltoviivalla. Se on yksi kauneimmista pienistä tytöistä. Hiukset eivät ole yhtä jakautuneet ja toinen puoli on hieman kalliimpi kuin toinen. On erittäin helppoa muotoilla ja ylläpitää tätä ulkonäköä ja äiti joka voi tehdä sen tytölle.

8. Eniten Lovable Bob Hair for Little Girls:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls8

Tämä luova ilme soveltuu parhaiten lyhyisiin hiuksiin. Pikkutyttö, jolla on pyöreät kasvot, kilpailee tätä ulkoasua. Täällä lyhyet hiukset ovat hyvin tyylikkäitä niin, että ne peittävät osan otsaansa ja jäävät sivuilta irti. Pehmokäynnistys on suositeltava ulkoasun suojaamiseksi.

Katso lisää:  Flower Girl Hairstyle

9. Stacked Bob Haircut 2017:

Lyhyt Hairstyles for Little Girls9

Käänteinen tai pinottu bob on tällä hetkellä suosittu naisten keskuudessa. Se imee pienen enkelin kasvon muotoa ja tekee hänestä näyttävän luokkansa hienoimpia. Hiukset ovat hieman laajoja verrattuna muihin kampauksiin. Voit myös pitää hiukset kauheana.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

51 − 45 =