9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Kirjonta frocks ei ole päivitetty ja moderni trendi kokoelma nykypäivän muotimaailmassa. Vanhimmilta päiviltä tytöt ja naiset houkuttelevat värikkäitä kirjontakohteita. Tähän asti tyyliä päivitetään omien yksilöiden tarpeiden ja innovatiivisen luomisen mukaan. Ja siten jokainen meistä rakastaa tällaisia ​​kirjontapukuja.

Söpö ja tyylikäs Brodeerattu Frocks tyttöjen muotiin:

Tässä on joitakin Top 9-kokoelma kirjontapukuja.

1. Vihreä kirjontalakka lapsille:

Vihreä Embroidery Frock for Kids - Embroidery Frocks

Katso tämä kirkas tummanvihreä väri kirjontapuku tyttöjen vauvoille, joissa on spagettityyppisiä hihnoja. Tämä vyötäröllä on ainutlaatuinen leikkaus, joka antaa tyylikkään haun lapsille, jotka käyttävät sitä. Se on myös värikäs kukka kirjonta etupuolella, mikä tekee siitä erityisen. Koska se on valmistettu puuvillan materiaalista, se antaa äärimmäisen mukavan ja helpon käyttää koko päivän.

2. Käsin Brodeerattu vauva Frock:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Se on jälleen fantabulous valinta tarkka sävy vihreä puhtaasti käsintehty kirjonta työtä. Kirjontaan käytetty lanka on vaaleanpunainen ja violetti, joka sopii hyvin tummanvihreän värin kanssa. Lanka, jolla kirjonta on tehty, on korkealaatuista villaa. Tämä kirjontavauvanvauva on liian yksinkertainen, mutta voi varastaa sydämensä käytettäessä. Lapset ja imeväiset haluavat myös käyttää tällaista sävyä ja myös rakastavat sen tarjoamaa mukavuutta.

3. Laadukkaat kirjontapuvut tytöille:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Löydä nyt tämä häikäisevä valikoima kangasvaatteita, jotka ovat laadukkaita satiinimateriaaleja. Uusin kirjontapuku on valittu, sillä tämä on ainutlaatuinen trendikäs malli pitsiä. Se on valtava ruusu kaksinkertaisella sävyllä ja sen yksityiskohdat ommellaan sen mukana. Suunnittelu ja tavallinen materiaali antavat koko puku tyylikkääksi. Myös kengän kirjonta on suunnaton.

4. Kukkainen Brodeerattu Valkoinen Frock tytöille:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Jos joku tarvitsee valkoista vyötäröä, niin tämä on se. Se on kauniin kirjonta koristeltu koko kehon. Kehon yläosa on tavallinen valkoinen. Se on hihatonta tyyppiä ja siinä on kukka-bouquet-mallit. Kirjontaan käytetty väri on vaaleanpunainen, violetti ja vihreä. Nämä sävyt puhtaalla valkoisella synteettisellä materiaalilla, jossa on kuohuviini kirjonta, tekevät koko pukea näyttävän upealta.

5. Hihaton prinsessa kirjonta Frock:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Onko sinulla käsitystä siitä, miten kirkkaan keltaisen sävyn satiinimateriaali näyttäisi? Se on täällä sinulle, niille, jotka rakastavat aitoa satiini-laatua. Sileä kangas, jossa kontrasti mustan värin kirjonta toimii kuvan linkin mukaan, tekee siitä tuntumaa tekemällä vaatetta valintasi mukaan. Tämä kaunis kokoelma keltainen kirjontapuku sopii ehdottomasti varastamaan näyttelyä, jolle se kuluu. Se voidaan helposti valita mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen tai tapahtumaan.

6. Yksinkertainen muotoilu Brodeeraus Frock:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Tämän valkoisen vauvan vyötärön kirjontakuvio, jossa on polka-piste, on oltava kokoelmasi vauvasi vaatekaapissa. Tämä on valmistettu puuvillakangasta hienoimmasta laadusta, joka antaa vauvalle eniten odottavia mukavuuksia. Nyt puhutaan siitä, että kirjonta on tehty, on jälleen kauneus lisätty siihen parhaimmillaan. Kirjontaan on valittu useita värejä, ja mallit ovat kukka ja perhonen lisättyinä yksityiskohtiin.

7. Meksikon kirjontasuunnittelu vauvoille:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Tämä on lyhyt tyttöjen kirjailtu frock-kokoelma, joka on jälleen monivärinen brodeerattu mekko. Tämä olisi pienimpiäsi parasta koskaan rakastava vaahtokuvio, koska kaikki olennaiset ajatukset yhdistetään yhteen vaipan päälle, jotta se olisi kokoelma. Siinä on joitain kukkakimppuja ja joitain kaaria ja muotoja, joita söpöt rakastavat. Tämä vaate kuuluu Meksikon valikoiman vauvanvaatteita.

8. Mukava Wear-kirjontaketju:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Jos etsit yksinkertaista mutta äärimmäistä mukavuutta lapsille, niin sinun on valittava tämä. Tyttöjen kirjontapuvun suunnittelu on vapaata kokoa pienikokoisille lapsille. Puolet valkoista puuvilla-materiaalia sopii täydellisesti värikkään kirjontaan, kuten kuvassa on esitetty. Tässä on kolme neljää hihaa ja valitaan useimmat vanhemmat, jotka etsivät sekä muotoilua että mukavuustasoa.

9. Purppura Kirjonta Kukkasuunnittelu Frock:

9 Viimeisimmät kirjontapuvut Design Kid Girlsille Tyylit elämässä

Sinun olisi niin innoissaan nähdä sellainen kokoelma, jolla on satiinimateriaali ja moitteettomasti koristellut kukka-kirjonta. Kirjontapuku on tyypillinen länsimainen kuluminen liian muodikas ja nykyaikainen. Se on hihaton malli ja sen purppuranväriset sävyt korostava versio. Kauniita kukka-kirjonta on tehty kultaisella zari-langalla sekä purppuran kosketuksella. Kokonaisuudessaan lapset voivat käyttää tätä ainutlaatuista intialaistyylikokoelmaa jokaiselle tulevalle innoissaan osapuolelle.

Kaikki edellä käsitelty kirjontapukujen kokoelma on innovatiivisia ja ainutlaatuisia. Kunkin mallin materiaalit ja mallit ovat häikäiseviä ja merkittäviä. Kukaan ei kieltäisi tällaista trendikkäitä muotivaatteita heidän pikku prinsessansa kotonaan, joten miksi sinun pitäisi tehdä se? Lisää yksi lapsellesi tänään.

Leave A Comment

− 2 = 4