9 Viimeisimmät & kauniit risti kaulakorut trendissä Tyylit elämässä

Risti on erittäin uskollinen symboli, jota monet ihmiset rakastavat kuljettamaan. Ristin kaulakoru on tavallisimpia kulutustavaroita. Ristin kaulakoru on valmistettu kulta, hopeaa tai jopa timantteja, jotka antavat sille loistavan ilmeen. Voit valita rajat kaulakorun, jolla on sentimentaalinen arvo sinulle. Tämä ristikriisien luettelo tarjoaa tietoa erilaisista tyylisuunnista, jotka ovat käytettävissä.

Top 9 Cross Kaulakorut eri mallistoissa:

Täältä katsokaa parhaamme ristikkäistä kaulakoruistasi, joissa on uusia trendityyppejä. Valitse rakastettasi ja poimi se.

1. Silver Cross kaulakoru:

ylittää necklaces

Tämä yksinkertainen hopeinen rajat kaulakoru on täydellinen ja kaunis. Paksu ketju, joka koristaa tämän ristikkäisen riipuksen, on linkkien muodossa. Risti on selkeä ja silti upea ja silmät kiinni. Hanki tämä ihana rajat kaulakoru päivittäiseen käyttöön.

2. Kulta Risti Kaulakoru:

Kulta cross necklace

Ristiinnaulitseminen on yksi kristinuskon klassisista symboleista. Valitse tämä 14 K kultainen kaulakoru, jossa on ristiinnaulittavan ristin, jolla on kaunis Jeesuksen patsas ja hienot yksityiskohdat sanaa INRI. Kultaketju tässä on hyvin yksinkertainen, mutta risti poikkeaa toisistaan.

3. Sideways Cross kaulakoru:

Sivuttain cross necklace

Tämä uusin malli rajat kaulakoru on erittäin moderni ottamaan ristillä kaulakoruja. Risti on sijoitettu sivuttain ketjuun eikä se roikkua kuin riipus. Risti voi olla yksinkertainen tai kaiverrettu. Sivutrevä on tavallisesti pienikokoinen.

4. Victorian Cross kaulakoru:

viktoriaaninen cross necklace

Tässä on kaunis rajat kaulakoru, joka on tehty veistetty hopea risti riipus. Ristin hieno yksityiskohdat tekevät siitä hyvin kaunis ja viktoriaanisen tyylin reunus on ihana. Ristikkäissä riipuksessa on keskikivi.

Katso lisää: Koralli kaulakoru mallit kulta

5. Diamond Cross kaulakoru:

Timantti cross necklace

Hanki tämä upea timantti risti kaulakoru, joka on täynnä pieniä timantteja hopeaa. Erittäin tyylikäs kaulakoru on puhdasta timanttia, joka häikäisee ja loistaa loistokkaasti. Tämä on yksi kalliista naisten kaulakoruista, jotka ovat saatavilla. Kaulakoru on timanttien puhtaus ja sen karaatin arvo on erittäin korkea.

6. Infinity Cross kaulakoru:

äärettömyys cross necklace

Tämä upea ääretön rajat kaulakoru on loisto hopeaa ja houkutteleva timantteja. Risti luodaan ääretön-symboliin, eikä se siksi ole tasainen. Neljä timanttia käytetään riipus on erittäin loistava. Ääretön symboli kuvaa Jumalan puhdasta ja ääretöntä rakkautta, ja tämä on esillä tässä kaulakorussa.

Katso lisää: Chunky hopea kaulakoru

7. Mini Cross kaulakoru:

Mini cross necklace

Valitse tämä mini rajat kaulakoru makea ja viehättävä ilme. Ketjuun käytetty pieni ristipeili on hyvin yksinkertainen, mutta tyylikäs. Tätä voidaan käyttää päivittäiseen kulutukseen ja se voidaan valmistaa kulta tai hopeaa. Tässä tapauksessa ketjua voidaan käyttää pitkään tai jopa lyhyeen korostamaan ristikkäitä riipuksia.

8. Miesten risti kaulakoru:

Miesten cross necklace

Miesten risti kaulakoru on yleensä hyvin yksinkertainen ja maskuliininen muotoilu. Risti on yksinkertainen ja tehty timantti aksentti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu risti riipus kaulakoru on täynnä pieniä timantteja, jotka eivät ole ylhäältä.

Katso lisää: Crystal kaulakoru

9. Vintage risti kaulakoru miehille:

vuosikerta cross necklace

Tämä ainutlaatuinen kaulakoru miehille on valmistettu kynsimallilla. Riipuksen pääosa on yksi suuri hopeakynsi. Ristin sivu on luotu kahdella pienemmällä kynsillä. Tämä on upeasti veistetty hienoja yksityiskohtia ja näyttää hyvin ainutlaatuiselta.

Naisten kaulakorut ovat saatavana useissa eri tyyleissä. Valitse yksi, joka koskettaa sydämesi eniten. Kulta ja hopea ristit ovat melko yleisiä ja timantteja käytetään parantamaan kauneutta. Miehet ja naiset käyttävät ristikkäisiä kaulakoruja, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä. Jotkut voivat olla pieniä ristejä tai jopa suuria.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1