9 Viimeisimmät ja tyylikkäät mallit Beige Blazers Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Viimeisimmät ja tyylikkäät mallit Beige Blazers Tyylit elämässä

Oletko kyllästynyt asettamaan nämä tylsät viralliset blazerit jopa rentoihin tapahtumiin? Etsitkö muutosta asussa! Kokeile uutta hämmästyttävää beige-blazer-mallia, jotka ovat nykyään melko trendi. Kyllä, se on paras blazer-muotoilu, joka voidaan viettää kesinä suojaa mukavasti. Ne tulevat yksinkertaiseen mutta hienostuneeseen näkymään, joka soveltuu sekä rentoihin että formaleihin.

Muodikas ja mukava beige blazerit mallit naisille Trendissa:

Tässä on muutamia häikäiseviä mallistoja beige-blazerit naisille.

1. Juutti Beige Blazer:

beige blazers

Juutti on valinnut naisia ​​valitsemalla beigeblazereita. Tässä on yksinkertainen jute blazer, jolla on laaja musta kaulus pääntie muodostaen syvän V-kaula. Siinä on myös kaksi taskua, joissa on mustat kehykset täydelliseen muotoon.

2. Plaid Beige Blazer:

pleedi Beige Blazer

Naisten beigenväriset blazerit, kun ne on suunniteltu laatikoiksi, kohokuvioivat tasolle. Valmistettu villasta ja puuvillasta, koristeet ovat pieniä laatikoita ja laaja kaulus. Jos haluat lisätä sen koristeluun, neljä mustaa painiketta painetaan eri ulkoasua varten.

3. Yksinkertainen Beige Blazer:

Yksinkertainen Beige Blazer

Tyylikkääseen beige-villapaita yhdistää täydellinen puku täydelliseen viralliseen kulumiseen. Vyötärönauha voidaan yhdistää minkä tahansa ylhäältä ja näin ollen se on myös ihanteellinen asu rentoihin. Blazerille annetaan lyhyt pituus ilman sulkemisia.

4. Vuori Beige Blazer:

Vuori Beige BlazerSuoraan leikattu ja ylempi kaula-aukko on laajalti käytetty rennossa ulkoasussa. Beige-värinen blazer on valkoisissa ja punaisissa muodostavissa nauhoissa, joissa on pisteviiva muutaman välein. Blazerin lyhyt pituus tekee siitä hyväksyttävän korkeille vyötäisille farkuille tai minisille.

Katso lisää: Naisten Tweed Blazer

5. Painettu Beige Blazer:

Painettu Beige Blazer

Teini-ikäiset miellyttävät painettua beige-kenkiä naisille. Samanlainen juutan muotoinen piirros on punaisella, vihreällä ja mustalla värillä. Blazerissa ei ole lukkoja aukossa, joka myös kuljettaa vastapäivään.

6. Hihaton Beige Blazer:

Hihaton Beige Blazer

Etsitkö jotain tyylikästä mutta virallista! Tässä on hihaton blazer-malli beige-luokka. Blazerissa on laaja kaulus, jossa on hihaton malli, jota voidaan myös käyttää housuissa pituuden vuoksi. Pääntie on myös koristeltu kauluksen kanssa yhdensuuntaisilla painikkeilla.

Katso lisää: Miesten Tweed Blazer

7. Tie Beige Blazer:

Solmio Beige Blazer

Naisten ohuen silkin kanssa valmistettu beige-blazer-muotoilu on melko kovaa osapuolille. Blazerille on annettu solmio ulkonäkö yhdelle sivulle, joka on myös sivuseinä. Blazerin alareunassa on kaarevat päät pitkillä hihoilla.

8. Fur Beige Blazer:

turkis Beige Blazer

Hihaton muotoilu beigenvillainen turkki on valmistettu turkista, joka antaa tyylikkään ilmeen räätälöityjä rentoja. Blazer ei myöskään kanna mitään aukkoja. Sen pituus on hieman pitempi kuin muut farkuihin ja shortseihin sopivat beigeblazers.

Katso lisää: Corduroy Blazer

9. Vesiputous Beige Blazer:

Vesiputous Beige Blazer

Beige-värinen blazer, kun sille annetaan tasokkaita käyrämuotoja, kohokuvioidaan taso edestä. Tässä on samanlainen kuvio, jossa vesiputouksen muotoilu muodostaa aukkoja pitkiä reunavia hihoja. Blazer on valmistettu puuvillan silkkimateriaalista, jotta se antaisi oikean harkinnan casualsille rennon tapahtuman varalle.

Beige blazer naisten malli sisältää yleensä ikonisen viehätyksen. Jotta se olisi voguish, lisätään käyrät, laaja kaulukset, liuku sivutaskut, creasy hihat, vyötärö folds jne. Lisätään. Housut ovat enimmäkseen kovaa puuvillaa, silkkiä tai villaa, jotta ne olisivat elävämpiä. Useimmat naiset vievät heidät viralliseen ilmeeseen, mutta se myös korostaa rentoa ulkoasua.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 47 = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map