9 Viimeisimmät Bollywood Kurtis In Trend For 2018 | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

9 Viimeisimmät Bollywood Kurtis In Trend For 2018 | Tyylit elämässä

Bollywood Kurtis on uusin trendi näinä aikoina. Jokainen tyttö tai naiset yrittävät näyttää hyvältä ja kauniilta kurtisiltä. Bollywood kurtisia on erilainen ja ne ovat erittäin kauniita ja ainutlaatuisia. Niitä voidaan käyttää leggingsin tai palatsin kanssa. Jokainen tytön vaatekaappi on täynnä Intian Bollywood Kurtis.

Yleensä kurtis on valmistettu erilaisista kankaista, kuten puuvilla, georgette, kreppista ja silkistä. Kurti on sekoitus eri kankaista ja tyyleistä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan useisiin eri tilanteisiin. Bollywood-tyyli on nyt kehittymässä ja naiset rakastavat näitä tyylejä.

Paras Bollywood Kurtis 2018:

Tässä on joitain Bollywood Kurtis -malleja,

1. Puuvilla Grey Info-Western Kurti:

Puuvilla Grey Info-Western Kurti

Se on puuvillan harmaa tyyli-info-western kurti. Sitä voidaan käyttää eri tilanteissa. Voidaan ostaa verkossa tai vähittäiskaupassa. Se on todella kaunis suunnittelija Bollywood kurti.

2. Style Amaze Blue Color Tyylikäs suunnittelija Kurti:

Tyyli Amaze Blue Color Stylish Designer Kurti

Kaikki tytöt, jotka haluavat näyttää ihanilta ja trendikkäisiltä, ​​voivat tehdä tämän käyttämällä tätä kurti. Tämä on hämmästyttävä suunnittelija kurti. Siinä on kolme neljäsosaa kokoa hihat ja kirjonta. Voidaan käyttää tätä kurti, varsinkin rentoihin retkikoihin sovittamalla se täydelliseen pohjaan.

3. Span Women A-Line Kurti:

jänneväli Women A-Line Kurti

Se on oranssinvärinen A-linjan kurti, jossa on pyöreä kaula ja lyhyt nappilista. Siinä on kolme neljäsosaa hihoja, joissa on painetut paneelit. Tämä on hyödyllistä puolueen kulumiselle tai voit lahjoittaa tämän mallin myös rakas ystävällesi.

4. Kankaansuunnittelija Brodeerattu Sininen Kurti:

Kangas Designer Embroidered Blue Kurti

Tämä kurti on kangas suunnittelija kirjailtu kurti naisille. Se on vanhanaikainen puoli hiha ja siinä on V-kaula. Sitä voidaan käyttää eri tilanteissa, kuten juhliin ja festivaaleihin. Tämä tyylikäs kurti on koristava kirjonta, joka antaa sille upean ulkonäön.

5. Georgette Self Design Semi Stitched Kurti:

Georgette Self Design Semi Stitched Kurti

Tämä bollywood kurtis -muotoilu on raskas amerikkalainen crepe kurti ja se on valmistettu georgetteistä. Se on tavallinen pyöreä kaula kurti sininen. Tämä kurti on puolueen kulumista ja sillä on täysi ylikuormitus. Voit tehdä kuvion valintasi mukaan; saat muutama valittu tarttuva kurti seuraavalle puolueelle.

6. Pellava Puuvilla Plain Semi-Stitched Maxi Kurti:

Liinavaatteet Cotton Plain Semi-Stitched Maxi Kurti

Tämäntyyppinen kurti on puoliksi ommeltu maxi-tyyppinen kurti, jossa on värit pitkillä hihoilla. Se on valmistettu pellavakankaasta ja siinä on V-kaula. Se on täyspitkä kurti. Tämä on valkoinen värillinen perinteinen kurti sopii niille tytöille tai naisille, jotka haluavat käyttää niitä tilaisuudessa.

Katso lisää: Party Wear Kurtis

7. Exclusive Designer Frock Style Kurti:

Yksinomainen Designer Frock Style Kurti

Se on puoliksi ommeltu puuvillakangas, jossa on tummansininen väri. Se on tavallinen työ ja puoli hihat ja se on maksuton. Jos etsit hihatonta mallia, ota sitten ideasi töihin, voit poistaa hihan haluamallasi tavalla ja tehdä hihattomatkin.

8. Georgette Self Design Täysin ommeltu Kurtis:

Georgette Self Design Full Stitched Kurtis

Tämä kurti on erittäin kaunis suunnittelija kurti vaaleanpunainen väri. Se on täysin ommeltu amerikkalainen crepe kurti, jossa on pyöreä kaula. Se on hihaton kurti ja sitä voidaan käyttää eri tilanteissa. Tämä vaaleanpunainen värikäs kurti on suosikki tyttöjen keskuudessa.

Katso lisää: Indo-Westrn tyyli Kurtis

9. Crepe Self Design Täysi Stitched Kurti:

Ohukainen Self Design Full Stitched Kurti

Tämä malli on myös erittäin kaunis ja kunnollinen suunnittelija kurti, joka on tehty raskasta amerikkalaista kreppaa. Se on punaisen mustan värinen, jossa on kukkatiedostoja. Se on hihaton kurti, jossa on painettu työ.

Löydät kokoelmia Bollywood-tyyppisistä kurtis-tyypeistä. Ne näyttävät hyvältä ja niitä voidaan käyttää eri tilanteissa. Tämä Kurtis on sekoitus intialaisesta ja länsimaisesta kulumista. Joten nyt olemme nähneet erilaisia ​​kurtis-tyyppejä, jotkut ovat frock-tyyliä, A-linjaa ja pitkä kurtis. Voidaan ostaa tämä kurtis verkossa, jossa on erilaisia ​​kurtisiä.

Katso lisää: Rajastani Kurti Designs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map