9 Uusimmat mallit naisten violetti Topit muotiin

Purppuraväri on oma merkityksensä. Siinä on kaksi sävyä, kuten tumma violetti ja vaalea violetti. Molemmat sävyt näyttävät hyviltä alkuun. Voi olla erilaisia ​​tyylejä purppuran värin yläosassa. Jos nainen etsii purppuraväriä vain, hänellä on paljon tyylejä. Purppuranväriset topit sopivat yhteen mustan, sinisen ja valkoisen värin pohjaosaston kanssa. Jos alkuun on pitkä, voit yhdistää sen farkkuihin tai housuihin. Ja jos yläosa on lyhyt, voit yhdistää sen hameeseen, farkkuihin tai shortseihin.

Topit Purple Color ja sen tyylit:

Saat monia vaihtoehtoja ja malleja purppuranvärisin värein. alla jaamme joitakin uusia ulkonäköä värejä violetti.

1. Tyylikäs Loose Purple Top:

violetti tops

Se on löysä koko violetti värilevy. Siinä on useita laskoksia päälle. Syvä V-kaula ja lyhyet hihat. Tytöt rockissa tämän violetin päällä. Se on asennettu vyötäröön. Tytöt voivat käyttää sitä myös yliopistossa. Se näyttää todella hienolta nuorilta tytöiltä. Se on mukava kuvio.

2. Purppura pitkähihainen pää:

Violetti Long Sleeve Top

Se on erittäin mukava kuvio pitkähihainen violetti väri top. Se on erittäin alhainen tyyli, jossa on koko kaulan päällinen. Vaikuttaa siltä, ​​että solmio sidotaan kaulaan. Tämä tyttö näyttää kuin prinsessa tässä ylhäältä. Se sopii hyvin siniseen, ohut, farkut ja tasainen jalkineet.

3. Sexy Cut Violetti Topit:

Seksikäs Purple Top

Nämä violetit topit on suunniteltu rohkeille naisille. Molemmin puolin kaula on syvässä alhaalla. Ketjun kaulakoru menee hyvin tämän yläosan kanssa. Se on hihaton ja V kaula. Tytöt näyttävät seksikkäältä tältä alalta ja sopivat paljon kiiltävillä housuilla. Se antaa kuumaa valittaa katsojille.

Katso lisää: Naisten pinkki Topit

4. Tube Top väreissä Purple:

Violetti Tube Top

Tämä violetti pää on putken kuvio. Se ei ole olkapäitä. Se alkaa rintaosasta ja lyhyestä pituudesta. Musta takki menee mukavasti tämän purppuraputken yläpuolelle. Se saa ottelun mustilla shortseilla. Täysi poni ja pitkät korvakorut näyttävät hyvältä tämän kanssa.

5. Purppura pitsireunus:

Violetti Lace Top

Tämä violetti värimaailma on kaunista pitsiä. Se on täysi hiha kaulan ja hihan pitsirakenteella. Se on mukava takakannen kuvio. Se näyttää upealta sinisillä farkuilla. Tämä nainen näyttää upealta ja upealta tässä purppurapohjasta. Avoimilla hiuksilla tartutaan kaikkien silmissä.

Katso lisää: Valkoinen Topit naisille

6. Purppura Top naisille:

Violetti Top for Women

Se on kaksikerroksinen täysi hiha, violetti väri. Tämä pää on sifonki, pyöreä kaula ja hieman kiinnitetty ranteen alueelle. Tämä malli näyttää parhaiten naisista, joilla on joko sininen tai musta farkku. Yläpuolella on kolme kerrosta ja myös hihat kuvioituvat hyvin.

7. Cowl Neck Purple Top:

huppu Neck Purple Top

Tämä violetti päällinen on kaula-aukko, jossa on täysi hiha. Tämä kaula-aukko todella näyttää hyvältä naisille. Vasemmalla puolella monet painikkeet on laskostettu yhdelle suoralle riville. Hyvät naiset näyttävät ohut tässä alussa. Se valittaa aisteihin, jotka herättävät kiinnostusta huippuunsa.

8. Purppura hihaton yläosa:

Violetti Sleeveless Top

Tämä violetti pää on hihaton, jossa on halkeama niska. Ketju on helmillä kaulassa. Se antaa karismaattisen persoonallisuuden käyttäjälle. Tyttö näyttää houkuttelevalta ja kiehtoo ihmisten sydäntä. Vaikka halkaisi kaulan, se on kunnollinen. Se on aika liikaa.

Katso lisää: Naisten Punainen Topit

9. Suunnittelija Purple Top naisille:

Violetti Top for Ladies

Tämä violetti värimaailma on mahtava kukka kuvio kaula. Se on kauniisti muotoiltu yläosa. Se on täysi hiha ja pyöreä kaula. Ohuen ketjun kaulassa, jossa on pieni riipus ja avoimet hiukset, vie katsojien sydämet pois. Hyvät naiset voivat käyttää tätä huippua ja antaa upea henkilö.

Naisten on oltava selkeästi tietoinen siitä, mihin kuvioihin hän haluaa, kun hän on päättänyt ostaa vain violetin värin. Koska koska tuhansia lajikkeita on saatavilla yläosassa, on melko mahdollista saada sekaisin. Jokaisessa myymälässä on oma kuvio. Purppura on rauhoittava väri ja käyttäjän näköinen purppura ylhäältä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 6 =