9 uusimmat keittiön lattialaatat eri mallistoissa

Keittiö on paikka, jossa naispuolisten on työskenneltävä paljon aikaa kokki koko perheelle. Hänen täytyy olla täällä ja siellä keittiössä, ja hän on aina kiirettä tehdessään keittiötä. Joten keittiön lattialaatat pitäisi olla karkeita ja kovaa eikä liukasta. Se eliminoi putoamisen riskin. Lattialaatta on asia, jota emme voi muuttaa vuosittain. Sinun täytyy valita se äärimmäisen varovasti ja omalla valintasi värillä. Lattialaattojen kokoa voidaan vaihdella värin ja muodon mukaan.

Top 9 Keittiön lattialaatat mallit:

Täältä katso 9 parhaan keittiön lattialaatat keittiölle näyttävät kauniilta. Valitse paras muotoilu listalta.

1. Mustavalkoinen Keittiön lattialaatta:

Musta & White kitchen Floor Tile

Se on mustavalkoinen keittiö lattialaatat pienikokoinen. Jokainen liitetty laatta on musta, neliön muotoinen. Tämä mustavalkoinen väriyhdistelmä on vanha ja kulta. Se on aina ollut suosikki kaikille ja se on hyväksytty kaikissa tilanteissa.

2. Puu Style Kitchen Floor Tile:

Puu style kitchen Floor Tile

Tämä on tumman sävyn puinen keittiön laattapohja. Tummat kalusteet näyttävät hyvältä puulastujen kanssa. Nämä laatat leikataan suurella suorakaiteen muotoon. Tämä lattialla on tumma ja vaalea sävy, joka näyttää mahtavilta. Se on paljon kuuluisa kaikkien joukossa.

3. Ranskalaiset kalkkikivilattiat keittiölle:

Ranskan kieli Limestone Flooring for kitchen

Se on karkea lattialaatat keittiölle ja se on järjestetty epätasaiseen muotoiluun. Jotkut sijoitetaan neliöön, ja jotkut ovat suorakulmioina. Tämä laatta voi olla kaikkien naisten valinta, koska se on pitkäikäinen. Puhtaalla valkoisella on loistava vaikutus.

4. Trendikäs keittiön lattialaatta:

muodikas Kitchen Floor Tile

Se on niin trendikäs keittiön lattialaatta ajatus kiinnittää kunkin eri laatta. Jokainen yksittäinen laatta on eri tyyppisiä malleja. Se on harvinaisin keittiöpatja ja se on houkutteleva jopa. Tämä saa ihmiset huomion välittömästi. Se näyttää kirkkaalta.

5. Perinteiset keittiön lattiat:

perinteinen Kitchen Flooring

Aikaisemmin tällaiset keittiön lattialaatat olivat yleisiä. Myös kylien kodeissa jokainen kotona oli tällainen lattia. Nämä todella koostuvat kivistä ja käytetään lattialaattoina. Täällä kaikki laatat eivät ole samanlaisia ​​ja kooltaan samanlaisia. Jokainen eroaa muodoltaan.

6. Keraamiset keittiöt lattialaatat:

Keraaminen Kitchen Flooring

Tämä on keraamista keittiön lattialaatikkoa. Tasaiset neliön muodot kiinnittyvät tähän lattiapintaan. Nämä laatat ovat varjostettu muotoilu, joka on hämmästyttävää. Kahden laattojen välillä on vain vähän kuilua. Tämä laatta näyttää erittäin upealta.

7. Polished Kitchen Floor Tiles Design:

Kiiltävä Kitchen Floor Tiles

Se on niin kiillotettu laatta keittiö lattialaatat Ideat. Tämä laatta kimmoilee ja kuumenee. Myös tuolin kuva näkyy tässä laatta. Tämä kiillotettu laatta on nykyisen päivän kysyntää ja se on eniten kysyntää. Pääasiassa se on valkoinen mutta täällä on eri väriä.

8. Suuri keittiö laatat:

Suuri Kitchen Tiles

Nämä lattialaatat keittiölle ovat kuin liuskekivi ja suurikokoiset. Se on vaalealla sävyllä mustan värin. Suuri keittiö voi käyttää tätä kokoa laatat, koska se kuluttaa vähemmän laattoja. Ja nyt-a-päivää, tätä paljon koko laatat ovat sovellettavissa kaikkialla. Se on helppo kiinnittää myös.

9. Modern Day Keittiöt:

Moderni Day Kitchen Tiles

Se on yksinkertaisesti täydellinen keittiö lattialaatat. Yksittäistä leikkausta ei näy. Näyttää siltä, ​​että puun koko liuskekivi on kiinnitetty. Tämä ruskean värilevyn vaalea sävy tuo lisää säteilyä tähän keittiöön. Tämä on nykyaikainen keittiön lattialaatta.

Näiden keittiö lattialaatat ovat yksinkertaisesti mielenrauhalla ja se tyhjentää ajatuksesi keittiön lattia. Sinulla on mahdollisuus valita lattialaatat näistä ja se auttaa paljon keittiön kunnostamisessa. Keittiön uudistaminen lisää keittotyyliin uutta makua ja innostaa sinut työskentelemään enemmän.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

38 + = 41