9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

Kaikki tiedämme Angelina Jolie kuuluisana näyttelijä ja ihailla häntä kauniita kasvoja ja houkutteleva persoonallisuus. Mutta te, että hän on suuri Tattoo-rakastaja, ja hän tulee esille aikakauslehdissä ja sanomalehdissä silloin tällöin uusien tatuointiohjelmiensa vuoksi. Hänellä on tusseja tatuointeja hänen ruumiinsa, ja hän jatkaa kokeilla uusia malleja.

Angelina jolie tattoos

Angelina Jolien tatuoinnilla tarkoitetaan:

Tatuoijan rakastaja Angelina Jolie n on kuumin naispuolinen julkkis, joka tekee hänestä ylimääräisen kauneuden tatuoinnilla. Tässä on luettelo 9 parasta Angelina Jolie tatuoinnit, joka tekee upeasta ulkoasusta.

1. Angelina Jolie Arm tatuointi:

Nämä maantieteelliset koordinaatit tatuoidaan peittämään alue, jossa aiemmin lohikäärmeen tatuointi ja hänen ex-aviomiehensä Billy Bob Thorntonin nimi kaiverrettiin. Nämä koordinaatit ovat leveyspiirejä ja pituudet eri paikoissa, jotka ovat hänen sydämensä lähellä. Seuraavat ovat sen merkitykset:

9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

  • 1st  - Asettaa Kambodžaan, jossa Maddox (poika) syntyi.
  • 2ND - Sijoita Etiopiaan, jossa syntyi Zahara (tytär).
  • 3rd - Paikka Namibiassa, jossa Shiloh syntyi (Brad Pittin tyttärensä)
  • 4th - Sijoita Vietnamiin, jossa syntyi Plax Then (poika)
  • 5th - Ranskassa hänen kaksosistaan ​​Vivienne ja Knox
  • 6th - Brad Pittin syntymäpaikka Oklahomassa

 2. Angelina Jolie Tiger Tatuointi takana:

Tiger tatuointi mallit on yksi rakastetuimmista tatuoinnit kaikista tatuointi ystäville ympäri maailmaa. Angelina on yksi iso Bengalin tiikeri-tatuointi hänen alaselkääseen. Tämä tatuointi on 12 tuuman pitkä ja 8 tuuman leveä.

9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

Tämä tatuointi tehtiin Bangkokissa vuonna 2004 ja sanotaan, että se kesti täysin täydellinen 2 tuntia saada tämä tatuointi tehty. Tämä tatuointi oli ilahduttavaa ja kunniata hänen Kambodžan kansalaisuudestaan. Ja mielenkiintoisin asia tatuoinnin takana on, että tämä oli tatuointi tehty tyypillinen perinteinen thai tyyli käyttämällä manuaalista neula.

Katso lisää: Kulmien tatuointi

3. Angelina Jolie (xiii-13) Tatuointi kädestä:

9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

Angelina sai tämän tatuoinnin vasemmalle puolelle. Hän valitsee näin ilmaistakseen, ettei hän usko taikauskoihin, koska numero 13 pidetään epäonnena monissa osissa maailmaa.

 4. Angelina Jolie Arabia Tatuointi:

arabialainen Tattoo

Hänellä on tämä arabian tatuointi kätensä varren alapuolella kyynärpäähän. Tämä tatuointi on arabialaisessa käsikirjoituksessa, mikä tarkoittaa "päättäväisyyttä", joka selvästi kuvastaa sen kiinteää määrittämistä työhön ja elämäänsä.

5. Angelina Jolie Äiti Tatuointi:

Kirje M Tattoo

Angelina Jolie on kirjaimella M tatuointi hänen kämmenään. Sanotaan, että hän sai tämän kaiverrettu muistoksi hänen äidilleen myöhään Marcheline Bertrand. tämä on merkki puhtaasta rakkaudesta äidille.

6. Angelina Jolie Kirjoittaminen Tatuointi takana Kaula:

Tietää Your Rights

"Tunne oikeutesi" on yksinkertainen tekstin tatuointi hänen olkapäänsä välissä. Se on kaiverrettu gotiikan fontteina. "Tunnista oikeutesi" on oikeastaan ​​kappaleen laulu, joka on yksi suosikki yhtyeistä. Tämä on elävä ja vahva esimerkki siitä, miten musiikki vaikuttaa elämäämme ja ajatuksiimme.

Katso lisää: Megan Fox Tattoo mallit

 7. Angelina Jolie buddhalainen Pali-innostus Tatuointi olalla:

9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

Tämä tatuointi sijaitsee angelina vasemmalla olalla ja tehtiin hotelli Pathum Thani, joka on 16 mailia pohjoiseen Bangkokista. Se on buddhalainen Pali-säike, joka on Khmer-käsikirjoituksessa. Tämä on oikeastaan ​​Kambodžan kieli. Sanotaan, että hän sai tämän tatuoidun kaiverruksen suojellakseen poikansa Maddoxia ja itseltään huonoa onnea.

 8. Angelina Jolie Tatuointi Hip:

9 Uusi Angelina Jolie Tatuoinnit ja merkitykset Tyylit klo LIfe

Tämä suuri ristiin tatuointi yhdessä latinalaisen lauseen kuuluivat kattamaan aiemmin poistetun pienen lohikäärmeen tatuoinnin merkit. Tässä kirjoitettu lause on "Quod me nutrit me destruit", joka tarkoittaa "mitä ravitsee minua, tuhoaa minut".

Katso lisää: Beckham Tatuoinnit

 9. Angelina Jolie Tattoo Art ranteessa Alue:

loitsu Style Tattoo

Rune-tyyli tatuointi on hyvin yleinen muotoilu ja rakastetuimmat mallit norjalaisten kanssa. Tämä rune-tyylinen tatuointi, joka on hänen ranteessaan, on itse asiassa kirjain H. Jotkut sanovat, että hän on tehnyt tämän ilmaisen rakkautensa joko hänen ex-poikaystävänsä Timothy Huttonille tai hänen veljelleen James Havenille. Mutta mitä kaikkea tämän tatuoinnin takana, rakastin vain muotoilua.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

60 − 51 =